10/04/2009

easter post::red and yellow

Reading Tricia Guild's Flowers book, well mostly just enjoy James Merrell's stunning photos, and also playing with flowers. Who knows which is the name of those yellow, funny balloon flowers? I  like them so much! 

I wish you bloomy, wonderful and relaxing Easter time with these colourful pictures! And if this post feels too sweet, take a look on the lower post, it's calmer and more ethereal than this one :) I made two Easter posts because I'm so glad now! Which post pleases you more, hot one or cool one?


Lueskelen Tricia Guildin Flowers kirjaa, tai no pikemminkin ihailen James Merrellin upeita kukkavalokuvia. Ja leikin kukilla. Tällä kertaa kukkakaupassa maltoin mieleni, enkä päästänyt mielitekojani aivan valloilleen - ostin suunnitelmani mukaisesti vain ihan muutaman kukkasen. Tietääkö joku, mikä on tuon keltaisen pallokukan nimi? Floristikaan ei muistanut, ja itse en edes tiedä. Tosi söpöjä ne kuitenkin ovat!

Näiden värikkäiden kuvien kera toivotan kaikille iloista ja rentoa pääsiäistä, kukkaista! Ja jos nämä kuvat tuntuvat liian makeilta, alempana on viileämpi ja eteerisempi pääsiäisposti. Yhden sijaan kaksi - pääsiäisilon kunniaksi! Kummasta värimaailmasta tykkäät enemmän?

14 comments:

 1. Hm....nice pictures, I liked it. Some of pictures's represent the reality of life. And you.... represent the life, because you and Life are one (Kahlil Giran on The Garden of The Prophet).

  ReplyDelete
 2. Ihastuin sinisen sävyn kuviin!
  Olen myös innostunut istuttamaan kevätkukkia vanhoihin astioihin, tuo kahvikuppi ja sininen hyasintti on lumoava yhdistelmä.
  Kahvikupin uusi elämä...muuten nuo tahtovat unohtua kaapin perukoille, itse ainakin haluan juoda kahvini niin suuresta kupista kuin saan kädessä pysymään!
  Silti kirppareilta aina haalin lisää ja lisää kaikenkokoisia silmään sopivia kippoja ja kuppeja.
  Tänä keväänä meillä on juhlat ja mietin juuri lainatako sukulaisilta kuppeja vaiko tehdä monta ihanaa kirppismatkaa? Mutta mihin varastoin ne juhlien jälkeen...se on kai sitten asia erikseen. Hyvää Pääsiäisen aikaa toivottaen Klara

  ReplyDelete
 3. tilkkutyttö10/04/2009, 22:16

  Ei ole vaikea päättää: olen sellainen viileiden sävyjen tyttö. Viileät sinisen sävyt on jotenkin niin loputtoman kauniita... Guildin kirjoja on juuri väriloiston takia niin kiva lukea, vaikka en kotonani viihtyisikään niin kirkkaiden värien keskellä, kuin niissä usein kuvataan.

  ReplyDelete
 4. Minäkin pidän noista pompuloista! Näyttävät hyvältä juuri noin.
  Hyvää pääsiäistä sinulle!pab

  ReplyDelete
 5. Floristina koen velvollisuudeksi vastata... Kullankeltainen kukkasi on pallohäntä, Gomphrena globosa. Voit pitää sitä myös ilman vettä, oikeastaan säilyykin pitempään niin.

  Uusi keltainen sohvasi on ihastuttava!!

  ReplyDelete
 6. Mäkin haluan pallohäntiä kotiini, Ihanan näköisiä! Molemmat postaukset ovat kauniita, mutta erityisesti pallohäntäkuvat ovat tosi hyviä, vaikka tiedätkin etten ole kovin värikkään ystävä. Susta on kyllä kehittynyt loistokuvaaja, järkkärillä tai ilman. :)

  ReplyDelete
 7. Do you have jelly beans for Easter in Finland? I like both posts; I can't decide!

  ReplyDelete
 8. Mulla on elämässäni enemmän noita tämän postauksen värejä, mutta vastaan kuitenkin että tykkään alemmankuvan värimaailmasta enemmän.
  Taitaa olla muutoksen aika...

  Keltaiset kukkamollukat on ihania. Nimeä en minäkään tiedä.

  HYvää pääsiäistä sinullekin:)

  ReplyDelete
 9. molempi parempi!
  hauskaa pääsiäistä!

  ReplyDelete
 10. Huh, mahdoton kysymys! :) Kummatkin kiehtovat omalla tavallaan. Ehkä kuitenkin sininen vie voiton. Tosin nämä tämän postauksen kuvatkin ovat aivan ihana värisiä. Väriterapiaa!

  Aurinkoista pääsiäisen jatkoa!

  ReplyDelete
 11. Molemmat värimaailmat ovat kyllä upeat! Taidan silti olla hengeltäni enemmän sinivihreä kuin kuuman punakeltainen. Huikeita nuo pallohännät, kuten kuvatkin! Ovatko nuo maljakot uusia? Kauniita ovat.

  ReplyDelete
 12. riippuu niin päivästä mikä väri nappaa, tänään nämä ylemmän postauksen värit oikein hehkuu ja hymyilyttää:)

  ReplyDelete
 13. Yks kukkakaupan täti täällä väittäisi sen keltaisen palleron olevan nimeltään CRASPEDIA eli kultahehku.

  Kirsikka

  ReplyDelete
 14. Kirsikka, olet oikeassa, kyseessä on todellakin Craspedia globosa, ei Gomphrena globosa. Sorry...

  Tällä floristilla meni globosat sekaisin, pistetään myöhäisen koneella hillumisen piikkiin....

  ReplyDelete