17/04/2009

vihertää

Pääsiäinen oli ihan mahtava! 

Tein paluun arkeen lempeämmäksi hankkimalla Lisa Ekdahlin uusimman ja nauttimalla uutuusherkkuani; kreikkalaista jogurttia, viikunahilloa, mantelijauhetta, pähkinöitä ja vehnäleseitä. Jei ja nam! 


Mukavalta tuntuu myös, kun kevät ihan kohisee. Aamulla töihin mennessä kurkkaan yhteen kallion koloon matkan varrella - illan tullen kotiin palatessa kurkkaan sinne taas. Ja aina päivän aikana kolo on vihertynyt huomattavasti.

7 comments:

 1. Mites tuo levy..kun laulelee englanniksi (niin käsitin)..onko ok?

  Kivat kuvat taas! Onko tuo vihreä ompelukoneen laukku?

  ReplyDelete
 2. Meillä on samannäköinen matkalaukku. Olen käynyt sen kanssa Varsovasssa ja Prahassa, ja kulmat jäivät niille reissuille. Kyllä sitä vähän kentän hihnalla pällisteltiin.

  Kevät otti täällä taas takapakkia. Himputti.

  Levy kiinnostaa minuakin...

  ReplyDelete
 3. Violet, mä tykkään hirmu paljon tästä levystä. Laulut ovat siis tosiaan englanniksi, mua se ei haittaa. Oikeastaan se on oikein hyvä juttu mulle, minun on helpompi samastua englannin kieleen kuin ruotsiin. Ja siitäkin tykkään, miten Lisa Ekdahl lausuu englantia, siinä kuuluu ruotsi. Hyvä levy ainakin muutaman ensikuuntelun perusteella. Tuossa mun sivupalkin hyräilyosiossa on linkki yhteen levyn lauluun.

  Ja juu, laukku on ompelukoneen laukku. Se kätkee sisälleen vihreän ihanuuden.

  Liivia, naurattaa ajatus pällistelevistä lentokenttävirkailijoista :) Minä tahtoisin Varsovaan, kovasti, en ole koskaan käynyt.

  Täällä kevättä ihanasti, nyt vaan alkoi tuulemaan ihan hulluna. Mutta sekin on mahtavaa. Rakastan pauhaavaa tuulta.

  ReplyDelete
 4. Ihanan vihreät ja pirteät kuvat!

  Jaa, jos Lisa laulaa tällä englanniksi sitten voisin minäkin ottaa kuunteluun. Mullekaan ei oikein ruotsi meinaa musiikissa taipua..

  ReplyDelete
 5. No voihan, taas levy joka pitäisi laittaa hankintaan, on vallan jäänyt huomaamatta, että häneltä on tullut tuore julkaisu. Lisan Back to Earth-levyä ei ole tullut kuunneltua yhtä paljon kuin ruotsinkielisiä versioita, mutta voisin antaa vielä uuden mahdollisuuden enkkuversiolle.

  ReplyDelete
 6. Minä huomaan haalineeni kaikenlaista vihreää koko alkuvuoden ympärilleni, viimeksi löysin kirpparilta vanhan vihreän lipaston. Hurja vihreän himo meneillään.

  Kauniit kuvat taas!

  ReplyDelete
 7. Merja kiitos. Vaikka tykkäänkin ruotsista, maasta varsinkin, saan kuitenkin enemmän irti englanninkielestä.

  Merruli, anna ihmeessä mahdollisuus! Minusta tämä on oikein hieno levy. Joka kuuntelukerralla aina vaan mukavampi.

  Celia, minulla ei varsinaiseti ole vihreän himo, mutta huomaan tykkääväni siitäkin väristä aina vaan enemmän ja enemmän. Mulla taitaa olla ylipäätään värein himo :) Vihreä lipasto kuulostaa ihanalta!

  ReplyDelete