08/04/2009

sofa

A new, well old, bold yellow sofa is here! I couldn't help showing it to you even if I've plans to make a loose cover onto it. But actually I like it somehow, with the red floor, they are quite terrific combination in my calm and otherwise not-so-bold-coloured home.

But until I find a fabric for the loose cover I thought to make an eiderdown out of this vintagey, rosy fabric. Isn't it nice? But for the loose cover I'm fancying about mole gray velvet. I think it would be nice with the sofa's dark brown wooden pieces.

And look, how nicely the sofa and my fabric fit with Liivia's cards!

En malttanut olla vilauttamatta uutta keltaista sohvaani. Se on minusta ihanan mummomainen! Väri tuntuu aika hurjalta, varsinkin noiden ruskeiden puuosien kanssa. Mutta ei ihan pahalta kuitenkaan - loppujen lopuksi se on aika hilpeä punaisen lattian kanssa. Mutta silti kangaslaatikoilla on tänään käynyt vilinä. Löysin tuollaisen romanttisenlaisen kukkaihanuuden. Siitä teen täkin sohvan päälle. Ja kunhan löydän sopivaa verhoilukangasta teen hupun sohvaan. Haaveilen sellaisesta myyränharmaasta sametista. 

Jo aikaisemmin ihastelin sitä, kuinka
Liivian lähettämät kortit sopivat tähän kotiin jotenkin kauhean hauskasti. Katsokaa nyt taas, nehän on kuin tehty tuon sohvan ja mun kankaiden kaveriksi!

22 comments:

 1. Aivan mahtavan herkulliset värit kodissasi!Sohva on aika herkullinen tuossa sinappisessa sävyssään,itse tykkäisin noinkin siitä,tosin myyränharmaaseen olis kyllä helpompi soinnuttaa muuta sisustusta.Ja Liivian kortit tosi tunnelmalliset,ihan nappiin kotisi kanssa.

  ReplyDelete
 2. Voi autuus mikä sohva! Mielessäni loihdin jo kuvitelman keltaisesta sohvastasi, mutta tämä päihitti sen kuvitelmankin. Kauniisti sopii punaisen kanssa yhteen, ei ole aiemmin tuo yhdistelmä edes käynyt mielessä. Haluan ehdottomasti tulla testaamaan, laitan sähköpostia :)

  ReplyDelete
 3. Kukin tekee kuten haluaa mutta minen tekis mitään.
  jos haluaisin keltaisen peittoon niin saattaisin joskus pitää siinä jotakin kangasta.

  ReplyDelete
 4. Just kaunis väri sohvassa, ja hyvä punaisen lattian kanssa.
  Siskollani on muuten sama sohva sinisenä. Tai oli, möi kai muutossaan juuri.

  ReplyDelete
 5. Aivan ihana sohva!

  Minäkin tykkään tuosta väristä kovin. Haaveilen oikein pehmeästä sohvasta, meillä on sellainen 50- luvun niukka vihreä, kiva, mutta vähän kova.

  ReplyDelete
 6. This is a wonderful sofa, even in yellow!
  I like your blog, thanks for sharing your great pictures!
  Best from Germany,
  Juli

  ReplyDelete
 7. Aivan ihana soffa ja makeet värit! :)

  ReplyDelete
 8. Tuo sohva on ihana ja just sopivan keltainen. Tykkään!

  ReplyDelete
 9. Leijonankeltainen soffa ja tassujalat! W-A-U !!
  Mä en myöskään vaihtaisi väriä, ainakaan heti. Itse oon kyllä sellanen että eri vuodenaikoina tykkään eri väreistä, vähän hankalaa kun sisustusta ei voi uusia 4 kertaa vuodessa... esim keltainen on ihana keväällä ja syksyllä, mut kesällä kaikki pitäis olla valkoista ja talvella sitten joulun alla tummaa ja tunnelmallista:)
  Onnellisia hetkiä uudella soffallasi toivottaa
  Klara

  ReplyDelete
 10. Kaunismuotoinen sohva, värikään ei ole hassumpi. Varmasti kestää aikaa silmän tottua jos on vaaleammassa maailmassa elellyt. Sohva tuo kivasti särmää sisustukseen.

  Ihana kukkakangas!

  ReplyDelete
 11. Sohvahan on oikea kaunotar!

  ReplyDelete
 12. Täällähän on sohvan ihastelijoita, ihanaa! Kiitos kaikille iloisista kommenteistanne! Tämä on köllöttelyyn hyvä, ei kyllä ihan niin hyvä istumiseen. Jouset kaipaisivat vähän kiristämistä. Sitten kun sen aika on, verhoilu viimeistään menee uusiksi. Siihen asti iloitsen keltaisesta :)

  Ja sehän se täytyy vielä mainita, että poroneiti on onnessaan myös. Tuossa se nyt nukkuu kerällä, jalkojeni päällä.

  ReplyDelete
 13. tilkkutyttö08/04/2009, 23:45

  Kaunis keltaisen sävy! Mutta tosiaankin vähän synkkä puuosien kanssa. Ja tietysti määrittäisi aika paljon kaikkea muuta sisustusta, varmaankin suuntaan, johon et haluaisi mennä. Huputtaisin varmaan minäkin. Saahan sen sieltä alta sitten kuorittua halutessaan. (Ja edelliseen kommenttiisi: tulen itse aina niin iloiseksi täällä luonasi kyläilystä, että pakko kirjoittaa muutama rivi vieraskirjaasi...)

  ReplyDelete
 14. Kaunis sohva! Älä enää yhtään mieti väriä, se on täydellinen. Blogisi on muutenkin ihana, kauniita kuvia täynnä.

  ReplyDelete
 15. Hurmaava sohva, kertakaikkiaan, ja punaisen lattian kanssa kuulostaa vielä paremmalta! :)

  ReplyDelete
 16. Loistava sohva, oikea herkkukarkki. Tuollainen saisi minullakin hymyn huulille, aina kun sen näkee, taitaa tosiaan olla myös hyvä pepun alle.

  ReplyDelete
 17. Sohva on hieno, kuin auringon paiste! Ja täkkikangas niin kaunis! Miten aiot täkin valmistaa? Minuakin houkuttaisi tehdä untuvapeitto, tosin ihan vaan päällystämällä joku valmis untuvatäkki.

  ReplyDelete
 18. Ihana sohva, niin muodoiltaan kuin väriltään! Minusta hyvä juuri tuollaisena. (Tosin varmasti myös harmaana.)

  ReplyDelete
 19. Siis ou jee mikä sohva! (niin hieno, että on pokkaa käyttää 'ou jee'-tyylistä ilmausta)

  Hyvää pääsiäistä!

  ReplyDelete
 20. Tilkkutyttö, oikeassa olet, ruskean kanssa vähän synkkä. Huppu on koiran kanssakin hyvä. Haluan päästää typykän myös sohvalle.

  Voi, Minna, kiitos. Kylläpä kommenttisi ilahdutti.

  Pilvitarha, punaisen lattian kanssa sohva on tosiaan hauska. Ryhmään kuului myös kaksi nojatuolia, jotka annoin ystävälleni, ja katsoimme että perusparketin kanssa keltainen ei ole yhtään niin pirtsakka. Aika hassua siis; kaksi epäilemääni väriä, punainen ja keltainen, toimivatkin siis parhaiten yhdessä täällä :)

  Parolan asema. luin vahingossa, että herkkunakki. Naurattaa. Pelkästään pepun alla ei niin hyvä, mutta köllötellä oikein mukava.

  Maria, niin on, kuin auringon paiste. Ja tähän paikkaan paistaa ihan oikeakin aurinko :) Meinaan tehdä täkin juurikin untuvapeiton päälle. Laiskana ajattelin tehdä sen vain niin, että ompelen kankaan ikänkuin pussilakanaksi, laitan täkin sisälle, reikä umpeen ja tikkausta päälle. Vähän mietin nappejakin, voisivat olla aika kivat. Tuo kangas on tosiaan nätti!

  Scaredy-Cat, se onkin sitten ihan eri asia, mistä minä sellaista harmaata samettia löydän :) Olen varautunut keltaisen sohvan kauteen melko pitkäksi aikaa.

  Maijja, ou jee on ihan voittamaton joissakin tilanteissa! Kiitos!

  ReplyDelete
 21. Upea sohva. En raskisi mitään tuohon päälle laittaa..

  ReplyDelete