03/04/2009

toivoton vetelehtijä
Lämmin paistepäivä. Uusia kevätvaatteita haluttaisi. Vaan kun ei huvita mennä kauppoihin.

Tuo verho on muuten vaatehuoneen oviverho. Sain sen vasta nyt valmiiksi. Se on roikkunut puolitekoisena ja silittämättömänä siinä jo pari kuukautta. Mä olen ihan toivoton vetelehtijä.


p.s. tänään näin kevään ensimmäisen nokkosperhosen liihottelun!

12 comments:

 1. Kivat lempeat varit kevatvaatteissasi. Itsellani on vahan liikaa mustaa ja harmaata ja... mustaa.

  Ei aina huvita. Kaikki aikanaan sanontana ei vanhene koskaan.

  ReplyDelete
 2. Kauniita on vaatenaulakon löydöt tälläkin hetkellä sinulla, kevät saa kyllä ajattelemaan uudistusta aina. Itse en enää niin nauti kaupoissa pyörimisestä, suuntaan mieluummin nettikauppoihin :)

  ReplyDelete
 3. tilkkutyttö03/04/2009, 16:35

  Ihan hyvältähän tuo vaatekomero näyttää, että ei sikäli mitään hätää, jos et viitsi lähteä kauppoihin;) Eikä tosiaankaan kannata: kävin toissapäivänä Hulluilla Päivillä, joita inhoan, mutta jonne oli pakko mennä, kun siellä myytiin jotain, mitä todella halusin. Tavoitteeni oli "äkkiä sisään, äkkiä ulos". Helpommin sanottu kuin tehty. En päässyt siinä väenpaljoudessa edes eteenpäin! Ihan kamala muurahaispesämäinen kuhina, kaikki tuuppivat toisiaan ja kirjaimellisesti repivät melkein toisiltaan tavarat käsistä. En voi sietää shoppailua!

  ReplyDelete
 4. Minunkin tekisi mieli uusia vaatteita, mutta ajatus shoppailemisesta, nihkeistä sovituskaapeista ja tungoksesta ei houkuttele. Ahdistun jo siitä jyskyttävästä musiikista, mikä monissa kaupoissa soi taustalla.

  Vaatekomerosi valikoima näyttää houkuttelevalta, lempeät sävyt.

  ReplyDelete
 5. Etkä oo mikään vetelehtijä kun vaatehuoneesi on noi kuvauksellisessa kunnossa...
  vaatehuoneesta minäkin haaveilen, mutta se olisi kyllä hallitsematon kaaos... oviverho pullistelisi;)
  Rakastan sun kuvia ja kirjoituksia ja on tosi kiva kun voi lukea ensin englanniksi, sit kuvat ja jos jotain jäi epäselväks niin sama suomeks! Kiitos!!

  ReplyDelete
 6. Elena, mulla aina aika heleitä värejä, kesät-talvet. Olen pitkästä aikaa, monen vuoden jälkeen, alkanut taas käyttää mustia vaatteita. Mutta vain joskus, harvoin. Kaikki aikanaan - oikein pätevä sanonta!

  Parolan asema, kevätvalo saa yhtäkkiä kaikki olemassa olevat vaatteet näyttämään ihan nuhjuisilta! Ja kun kevätkatalogeja pukkaa, niin väkisinkin alkaa tehdä mieli uudistusta :)

  Tilkkutyttö, minä en tänä vuonna jalkavaivaisena viitsinyt lähteä Hulluille päiville. En sieltä kyllä mitään erityistä tarvitsekaan. Shoppailu on kyllä kumma "laji". Toisinaan se on miinusta mukavaa, mutta useinmiten nykyään huomaan karttelevani kauppoja. Minua vaan kyllästyttää kaikki Suomen kaupat!

  Celia, aina joskus nihkeässä sovituskopissa jyskyttää kummiskin ihan hyväkin musiikki. Olen monet musiikki-ilot bongannut juuri vaatekaupassa, artistia on tietty pitänyt kysäistä myyjältä :) Mutta, joo, enimmäkseen ihan turhaa hälinää ne soittaa.

  Klara, kuvassa ei ole koko totuus! Odottelen hyllyjä, jotta voisin raivata lukuista laatikot ja pussit kauniiseen järjestykseen. Kylläpä kehusi lämmittikin mieltäni, kiitos!

  Kaylovesvintage, I love those too :)

  ReplyDelete
 7. Mun tekee melkein jatkuvasti mieli uutta vaatetta, kenkiä, musiikkia, filmejä.....
  Onneksi en toteuta mielihalujani läheskään aina. nyt totean etten tarvitse mitään vaatetta ja pidän itseni pois kaupoista jonkun aikaa.

  Toi verho on hyvä.
  Peittää mutta on itsessään kaunis.
  Ovea kivampi.

  ReplyDelete
 8. Violet, mulla haluamiset menee kausittain - syksy ja kevät ovat kuumeisinta tahtoo-sitä-sun-tätä-aikaa. Ja minäkään en totetuta mielihalujani laisinkaan niin usein, kun ne pätkähtävät päähän! Ja juu, olen tyytyväinen verhoon, oikeinkin. Se on vuoritettu, joten se on myös aika ryhdikäs ja peittävä.

  ReplyDelete
 9. Kaunis kaunis verho. Osaatko kertoa kenen kangas?
  Ihana blogi.
  T. Nina (anonyymi kun ei ole omaa blogia)

  ReplyDelete
 10. Nina, kangas on Sandersonin Blossom tree. Pellavaisena. Tykkään tuosta itsekin todella paljon!

  ReplyDelete
 11. jaahas-
  ton verhon mä haluun...tai siis haluaisin ;)
  meitä taitaa olla aika monta...

  ReplyDelete