21/04/2009

wednesday - oh no, it is just tuesday!

What a day. This was one of those days over which I could've willingly leap. At least I felt so during my working day, because I'm not in good condition yet, not at all. But happily, when I got back home, I  was able to relax. With a little help of a new album, lovelylovely Anna Järvinen, and with a chocolate nougat egg. But the best part of my day arrived here at 6.30 p.m. One of my best friends came to visit. Having a big cup of tea while having a meaningful conversation with a dear friend is a real luxury. Well, she just left, and I'm so much happier now. Only my little four-legged friend is discontented since she likes her so much too.
Keskiviikko (kääk, siis tiistai, kuten minulle juuri äskettäin mitä kohteliaimmin huomautettiin! Saanen puolustautua väsymyksellä ja puolikuntoisuudella :)), jonka yli olisin voinut kernaasti loikata - päivällä ainakin tuntui siltä. Kotiin tultuani onnistuin kuitenkin jotenkuten rentoutumaan. Toinen uusi levy ilonani (voi jestas, tuo on hyvä!), sekä Mignon-muna kaapin kätköistä, auringonpaistekin auttoi. Mutta suurin ilon aihe saapui puoli seitsemän aikaan - yksi parhaimmista ystävistäni! Todellista onnea on juoda teetä arki-iltana hyvän ihmisen kanssa, ja rupatella. Äskettäin hän lähti, ja minä jäin paljon paremmalla mielellä loikomaan sohvalle, mutta poroneiti ulvahti hätääntyneesti ja näytti perin tyytymätöntä kuonoa. Hän nähkäätte pitää tuosta tytöstä ihan hulluna.

17 comments:

 1. tilkkutyttö21/04/2009, 21:40

  Inhottavia nuo tuollaiset päivät, joiden ei olisi koskaan toivonut alkaneenkaan. Lisätäkseni tuskaasi minun on huomautettava, että tuo kovan onnen keskiviikko on kaiken lisäksi vasta tulossa. Tänään on nimittäin tiistai :)

  ReplyDelete
 2. Tilkkutyttö, nyt naurattaa! Olin ihan absoluuttisen varma, että nyt on keskiviikko.

  ReplyDelete
 3. No, samalla ponkaisulla voisin loikata oikean keskiviikonkin yli! Torstaina minulla onkin vapaapäivä :)

  ReplyDelete
 4. tilkkutyttö21/04/2009, 22:03

  Hyvä kun tuli korjattua, jos vielä kaiken kukkuraksi olisit huomenna pinnannut töistä vilpittömässä uskossa, että on torstai:) Kuuntelen muuten Anna Järvistä täällä minäkin.

  ReplyDelete
 5. nice photos, as always

  ReplyDelete
 6. No, sehän se mahtava homma olisi ollutkin. Kaikessa epäloogisuudessani olin kyllä varautunut menemään huomenna töihin. Vailla kirkasta ajatusta. Sain inhottavan kevätnuhan, selitän sillä sekavaa ajatuksenjuoksani. Mutta Anna on ihana, se riittää nyt.

  ReplyDelete
 7. Anonymous, thanks for your kindness!

  ReplyDelete
 8. I like the music ..always nice to find some music..beautiful photos

  ReplyDelete
 9. Iloa on teehetket ystävän luona, jossa tee maistuu paremmalta kuin missään muulla.

  ...Ja poroneidin ulvahdus liikuttaa yhtä paljon ystävän sydäntä kuin poroneidinkin.

  ReplyDelete
 10. Järvinen leviää kulovalkean lailla ja se on hyvä se.
  Rakastan tuota levyä. Se saa pääni täyteen kuvia ja tuntuu kropassa.

  Omat päiväni ovat täysin sekaisin koska pojat ovat toista viikkoa lomalla ja mies on ollut satunnaisia päiviä lomalla myös...huomenna on taas ja perjantaina joten mulla on nyt niin kuin perjantai jo.

  ReplyDelete
 11. löysin blogisi vasta nyt, mutta kuinka ihana se onkaan. tuo niin paljon kauneutta tavalliseen kotiäidin päivään. kiitos siis ja toivottavasti tämä hieman piristää keskiviikkoasi. :)

  ReplyDelete
 12. Huh noita päiviä, kun miettii että "miten VOI olla vasta TIISTAI?!?" ja tuntuu, että olisi ihan valmis viikonloppuun.
  Hyvän ystävän seura on silloin kyllä korvaamaton (niin kuin tietysti usein muutenkin).

  ReplyDelete
 13. ja levykauppaan!

  kiitti!

  ReplyDelete
 14. Kuten Violet jo tuumasi, Annan levy leviää kuin kulovalkea. Se on huippu! Ja jee, huomenna on torstai!

  ReplyDelete
 15. Kaylovesvintage, nice that you liked it!

  Katja, halaus

  Violet, mulle Anna Järvinen on aiheuttamut melkein sietämättömän Tukholma-kuumeen. Eikä tietty mitään mahdollisuutta juuri nyt lähteä :( Ihan mahtava levy.

  Anonymous, kiitos paljon kauniista sanoistasi! Oikea keskiviikko oli parempi kuin keskiviikon valepuvussa kulkeva tiistai. Jos joku olisi eilen sanonut minulle, että tiistai on toivoa täynnä, olisin tintannut kuonoon. No en sentään. Mutta uskonut en olisi.

  Scaredy-Cat, onneksi minulla on huomenna vapaapäivä!

  Ritva, nauti!

  Neiti Nimetön, niin, jee, huomanna on torstai. Toivottavasti on aurinkoista!

  ReplyDelete
 16. I discovered your blog a few weeks ago and I love it! It's so calming and has a wonderful atmosphere. Thank you for sharing your thoughts with us. You have become a daily read.:)

  ReplyDelete