27/05/2009

red

A day to wear a japanese dress.

And the day to ponder whether to paint or not to paint that floor. I still can't decide.

Sopiva päivä pukeutua japanimekkoon. Pitäisi oikeastaan ommella lisää noita, malli on mukava. 

Tuo punainen lattia se vaan minua mietityttää aina vaan - maalatako vai antaako olla. Puntarointi jatkuu.

12 comments:

 1. Oh, your red floor is so great! Whichever color you decide to change it, I'm sure it will be lovely. Afterall, it is a painted floor! They're always charming!:)

  ReplyDelete
 2. Ihana punainen talo ja piha, asutko tuossa?
  Ymmärrän punaisen lattian puntaroinnin, toisaalta kiva toisaalta jokin toinen voisi olla parempi. Lattiasi on kyllä kaunis vaikka missä värissä.
  Minua tekis mieli tehdä vaikka mitä tälle meidän kololle, mutta kun tähän vuokrakämppään ei saa oikein mitään tehdä. Siis sellaista mitä tahtoisin.
  Japanilainen mekkopäivä kuulostaa hyvältä.

  ReplyDelete
 3. Voi miten kauniita kuvia taas...
  talo on kuin sadusta, samoin lattiasi. Itse aina haaveilen siniharmaista lautalattioista kun meillä on tylsät laminaatit vaikka talo on vanha. Mutta oletko varma ettei joulun aikaan harmita jos nyt maalaat se ;) tosin maalatussa lattiassa on se hyvä puoli että senhän voi maalata uudelleen jos tulee katumapäälle!

  ReplyDelete
 4. Minusta lattia on u p e a !

  ReplyDelete
 5. sweetly lovely afternoon, I like the wooden, painted floor too, whatever the colour is. Red is not so "my style", but does it always need to be?

  Celia, tuo ihana punainen pikkutalo on naapuritalon pihassa. Niissä kummassakaan ei asu kukaan. Ja mun mieltäni polttelee nuo molemmat pytingit kovasti. Käyn aina aidan takana ottamassa valokuvia alati muuttuvasta kukkaloistosta ja huokailemassa pihan ja talojen henkeä. Muut naapurit jo varmaan kummistelee... Punainen ei ole oikein mun väri noin laajassa pinnassa, ja tuo sävy tökkii, mutt mä en tiedä jaksanko alkaa hommiin. Tämäkin on vuokrakämppä, mutta olen saanut luvan lattian maalaamiseen ja muihinkin juttuihin sillä ehdolla, että teen ne laadukkaasti.

  Kata, tosiaan tuo talo on kuin sadusta. Se on ihana. Joulun alla ei varmastikaan harmittaisi, kun en muutenkaan ole erityisesti punaisen joulun ystävä. Minä haaveilen sellaisesta vähän mutaisen vihertävän harmaasta sävystä tänne. Löysin yhdestä kynnyksen reunasta sellaista väriä. Aika vaaleasta. Se tekisi ihmeitä huonekorkeuden tunteelle.

  Maijja, ymmärrän pointtisi, on se minustakin :)

  ReplyDelete
 6. MInä pidänihmisistä jotka osaavat kuvailla sävyjä.
  Mutaisen vihertävän harmaa on minulle ainakin aivan selvä asia.

  ReplyDelete
 7. Violet, minäkin pidän!

  ReplyDelete
 8. Tuo lattiahan on TOSI käheä!!!
  Eihän siitä saa millään muotoa silmiään irti!!!=O)
  Jos meikätytölä olisi NOIN täpäkkä lattia varpaiden alla,en raaskisi maalata sitä yhtään minkään muun väriseksi!!!
  Se varmaankin olisi jo jonkun muun värinen,jos sen olisi tarkoitus olla muun värinen....=O)
  Koiruudelle kesäinen
  rapsutuksen rapsutus!!!<3<3<3
  Eikös vain ole IHANAA,kun joka puolella kukkii ja kukoistaa,tuoksuu ja vihertää!?
  On tämä kesäaika sitten mahtavaa!!!

  ReplyDelete
 9. Minä joka kerran huokaisen tuon punaisen lattian nähdessäni.
  Voi älä maalaa.

  Sitä vasten kaikki saa jännän ulottuvuuden ja ripauksen suuren maailman tyyliä!

  ReplyDelete
 10. tilkkutyttö27/05/2009, 16:51

  Anna vaan sen värin olla, se on epätavallisuudessaan niin viehättävä! Vaikka tuo suunnitelmasi kuulostaa kyllä ihan hyvältä sekin. Violetin kommenttiin voin kyllä yhtyä. Olen monta kertaa hämmästynyt sitä, miten harva edes näkee tarpeelliseksi kuvailla sävyjä tai etsiä juuri niitä oikeita (kynnyksen reunoista:D). Minusta mielenkiintoisimmat värit ovat aina niitä, joiden kuvailemiseen ei yksi sana riitäkään:)

  ReplyDelete
 11. Katikainen, toisaalta ja toisaalta. Osa minusta ajattelee juuri noin - ei tätä raaski maalata. Mutta se puoli minussa, joka noin ajattelee, on vähän laiska ja on siksi taipuvainen perustelemaan lattian maalaamattomuutta noin :) Toinen, himpun verran aktiivisempi puoli tietää, että viihtyisin paremmin kodissa, jossa olisi toisenvärinen lattia. Otapa tästäkin nyt sit selvää!

  Liivia, taisit sanoa taikasanat! Ripaus suuren maailman tyyliä voisi olla se lähtökohta, josta voisin alkaa tykätäkin tästä väristä. Ja kyllähän jokin osa minusta tykkääkin. Ehkä ongelma ei ole taaskaan lattia, vaan se, että olen ollut uudessa kodissa laiska sisustaja ja tuonut tänne vain tavarat ja tekstiilit, jotka ovat edellisessä paikassa miellyttäneet silmääni. Jospa alkaisinkin miettiä miten korostaisin tuota suuren maailman tyyliä :) Kiitos.

  sew nancy, thanks for your opinion! Somehow I like that too. But not absolutely.

  Tilkkutyttö, ehkäpä annankin. Aina silloin tällöin kysymys voimistuu mielessäni. Löytäisinpä tänne sellaisen vanhan kirjavan villamaton, luulen, että se toisi tarvittavaa "paria" lattialle. Kun mulla on muuten niin vaaleaa ja väritöntä. Keltainen sohva on ehdottomasti hyvä lattian kanssa. Mukavasti sanottu tuo "mielenkiintoisimmat värit ovat aina niitä, joiden kuvailemiseen ei yksi sana riitäkään". Olen samaa mieltä!

  ReplyDelete