12/06/2009

an excellent swap - mainio vaihtokauppa

I made a little sewing favour to my friend and she came to wash my windows today. What a brilliant swap! Elvis sang while views got brighter and I made treats to us: chèvre salad and chocolate mousse. Better way to arrange window washing couldn't I imagine. I'm so glad! That friend of mine is fantastic person in every way. Thanks thanks thanks J!Minä tein pienen ompeluspalveluksen ystävälleni, ja hän pesi ikkunani. Suurenmoinen vaihtokauppa! Näkymät kirkastuivat, Elvis lauloi ja minä kokkailin J:n tuliaisista ja kaapin kätköistä vuohenjuustosalaattia ja suklaamoussea. Sangen tyytyväinen olen. Ihana ystävä! Saa minut aina nauramaankin niin. Kiitoskiitoskiitos J!

8 comments:

 1. Ihan mahtava idea! Minä voisin kans ottaa ikkunanpesua tai vaikka hieronnan ja korvata ompeluilla, kokkailuilla. Mutta sellainen palveluiden vaihtorinkitoiminta vieraiden kanssa ei ihan sytytä. Ystävien, kavereiden ja tuttujen kanssa olisi kiva.

  ReplyDelete
 2. Minusta ikkunanpesu on kivaa! Pesisin oikein mieluusti vaikka ruokapalkalla, jos saisin korvaukseksi tuommoisen herkkusalaatin.
  Ikkunanpesun tympivyys liittyy usein huonoihin välineisiin.

  ReplyDelete
 3. Maijja, eikö olekin! Kiljahdin ilosta, kun minulle ehdotettiin tällaista vaihtokauppaa. Ikkunanpesu on minusta kamalan ikävää. Vaihtokaupat ystävän kanssa mahtava juttu, mutta en minäkään ketään vierasta tänne haluaisi hääräämään. Hmm, paitsi ehkä ikkunoita pesemään.

  Violet, välineisiin juu, mutta muutenkin inhoan sitä. En vain kestä ikkunoiden pesua. Ensi kevään pesti onkin sit varattu sinulle :)

  ReplyDelete
 4. Joo, hyväksyn ihan hyvin sen että jonkun mielestä ikkunanpesu on vaan tyhmää ja ikävää. Mulle yks semmonen juttu on lakanoiden vaihto pojan kerrossänkyyn...siis sinne ylös missä hakkaa päätään kattoon kun kyyryssä yrittää niitä vaihdella.

  Minä ite koin kuitenkin "herätyksen" vihaamani ikkunanpesun suhteen kun joskus ostin sitten vihdoin kunnon lastan ja mitä siinä nyt oli.

  Pitääkin sanoa miehelle: "mullois yksi ikkunanpesukeikka Suomessa ens keväälle. Pane nyt jo kalenteriin että voit olla poikien kanssa."

  ReplyDelete
 5. Aijai miten paljon kauniita kuvia täällä, en olekaan aikoihin poikennut täällä!

  Mitähän voisin vaihtaa, että joku tulisi pesemään meidän ikkunat. Ihan tykkään ikkunanapesusta, mutta en vaan saa sitä aikaiseksi, laiskuutta kai.

  (Violet, purin kerrossängyn juuri tuosta syystä, lakanoiden vaihto yläsänkyyn on hankalaa.)

  ReplyDelete
 6. Erinomainen idea. Pitaa haastatella kaikki ystavat ja miettia sitten mita vaihtoja kenellekin voisi ehdottaa.

  Taalla on saaolosuhteitten takia pienet ikkunat, niiden peseminen kay pikaisesti, mutta vaikka autonpesuapu olisi tervetullutta.

  ReplyDelete
 7. Violet, juu, kalenterit esille jo! Paitsi, että vielä ei taida edes saada ensi vuoden kalenteita. No, mutta vaikka jääkaapin oveen :)

  Leena, niin ja Violet myös, olen joskus vaihtanut lakanat yläsänkyyn ja kironnut ja ähissyt. Ei olut helppoa hommaa sekään.

  Elena, vaihtokauppatalous kunniaan!

  ReplyDelete
 8. I love swapping , so that's a great idea

  ReplyDelete