30/07/2009

wednesday it was

9 comments:

 1. Voi mitä kuvia ja ihania värisävyjä! Tuskailen täällä tämän valon kanssa - aurinko paistaa koko ajan täydeltä terältä ja kuvat tahtovat jollei nyt ylivalottua niin ainakin hankkia tolkuttomat kontrastit. Nyt saattaisi olla hyvä hetki lukea käyttöohjeet ja siirtyä manuaalikäyttöön ;)

  ReplyDelete
 2. Love: all!

  Adore: 2nd to last (white flowers in foreground)

  a delicious feast for the eyes

  ReplyDelete
 3. Sulla on taito vangita tunnelma kuvaan! Otoksia on niin mukava katsella, pystyy itse aistimaan ruohon kosteuden tai kuvittelemaan kuinka kahvin vaahdosta jää viikset. :)

  ReplyDelete
 4. auh miten jumalainen vihreä tuossa kuivassa kukassa !!
  viimeinen kuva aktivoi välittömästi mielikuvitukseni,onko tämä unelmatalosi ulkorakennus? ruohonleikkuri ei ainakaan ole päässyt pilaamaan puutarhaa kun päivänkakkarat ovat sen vallanneet.
  pääsikö poroneiti kirmailemaan niiden sekaan vai kuvasitko aidan takaa? miten tällaisia kuvia voi saada kaupungissa??

  ReplyDelete
 5. Jenny, voin vaan kuvitella, et korkealta ja kovaa paistava valo hankaloittaa kuvaamista. Mutta pikkaisen kateellisena :) muistutan, että oih sinä onnekas, kun voit siirtyä manuaalikäyttöön.

  Anonymous, it's nice to know that those are feast for the eyes. Thanks!

  Anna-Kaisa, vähän tällaisia kukkahömpötyskuvia taas. Ei ole ollut aikaa tehdä mitään kiinnostavaa töiden ja muiden velvollisuuksien jälkeen, niin ihan vaan räpsin kodin ympäristökuvia. Kiitos silti!

  kata, vihreä kukka on jalavan kukinto. Ja rakennus
  on toisen tyhjän talon piharakennus, ihan tässä naapurissa. Minusta tuo tönö on tosi ihana sammalkattoineen ja erilaisissa iltavaloissa se on aina niin hieno. Ihan aidan takaa kuvailtiin, poro ei siis päässyt kirmailemaan. Mutta metsässä pääsi sitten kyllä :

  ReplyDelete
 6. äh ja voi kun pitää olla täällä kivikylässä! Tuollainen talo puutarhan keskellä kyl kelpaisi. Ihania kukkia ja tunnelmia.

  ReplyDelete
 7. Rinna, mullekin kelpais. Siksi käynkin aidan takana melkein joka ilta...

  ReplyDelete
 8. Niin kaunista. Tulee aina rauhallinen olo kun käy täällä.

  Rakastan tuota kuppia ja tassia.

  ReplyDelete
 9. What a lovely day! The world is so beautiful through your lens ...

  ReplyDelete