10/08/2009

buenas!

11 comments:

 1. Olet palannut! Ja blogisi päivitykset myöskin :). Kuvista välittyy lumoava valo ja lämpö. Toivottavasti itse reissukin oli kuvien veroinen. Olisi tosiaan kiva tavata jälleen. Haluan kuulla kaiken basaariseikkailuistanne!

  -Anniina-

  ReplyDelete
 2. Huomenta!

  Olet kyllä nopea. Minä täällä vasta puran laukkuja ja mietin minne tunkisin kaikki nahkapallit. Kauniita kuvia, en näitä nähnytkään :)

  ReplyDelete
 3. Arvasin, että jotain kaunista on luvassa ja niin olikin!
  Ja lisää odotan, sillä käynti edellisen postin linkissä lupaa jotain...

  ReplyDelete
 4. Olen iloinen kun postaat taas!
  Heti lähti matkajuttu niin komeilla kuvilla.
  Ja basaareihinkin olet ehtinyt...

  ReplyDelete
 5. Anniina, reissu oli ihan mahtava. J&J on kyllä hauskinta ja mukavinta matkaseuraa. Nähdään pian! Basaariseikkailut olivat niin uudenlainen kokemus, että olen vieläkin ihan ihmeissäni... ja hyvin lumoutunut.

  Jenny, nopeus selittyy sillä, että en yöllä osannut väsymyksestä huolimatta mennä heti nukkumaan. Latasin kuvat, ihastelin mattoja ja tein postin. Ja sen jälkeen nukuin kuin tukki. Minä en ole vielä koskenutkaan matkalaukkuun.

  Liivia, lisää on kyllä tulossa. Tekstinkin kera :)

  Violet, tuntuupa mukavalta kuulla. Marokkoonkin ehdimme juu, laivalla mentiin Espanjasta, Tarifasta Tangeriin. Ja ne Medinan kujat ja basaarit... niistä lisää pian.

  ReplyDelete
 6. I love your photos, so romantic :-)

  ReplyDelete
 7. Yksi juttu: tuo omakuvasi..Onko sun tukkasi vaalentunut/vaalennettu vai hämääkö tuo???
  Olen pitänyt sinua ihan eri värisenä.
  (voi näitä super olennaisia yksityiskohtia...)

  ReplyDelete
 8. chiaroscuro, your words make me smile, thank you!

  violet, minulla on värjäämättömät hiukset, vaaleahkot keskiruskeat. Mutta kesällä annan auringon polttaa ne vaaleammaksi. Minkä värisenä olet minua pitänyt? Epäolennaiset yksityiskohdat ovat hauskoja!

  ReplyDelete
 9. Sun tukanväri taitaa sitten olla sama kuin minun. Mulla on jonkun verran harmaata sinne sekaan tupannut, mutta nyt kun en ole pannut mitään värejä tämän vuoden puolella niin alkaa taas nähdä oman värin ja se on juuri tuollainen kuvailemasi. Aurinko vaalentaa ihan hitosti munkin kuontaloani.

  Niin, ehkä jotenkin kuvittelin sua tummemmaksi. Muakin aina sanotaan "tummaksi" vaikken ole mitenkään erityisen tumma. Silmät on ja kulmat, mutta siinä se.
  Täällä jos menen kampaajalle niin sanotaan että olen vaalea.

  ReplyDelete
 10. Ilona, hii, kiitos :)

  Violet, minäkin kuvittelen sinut tummaksi. Varmaan juuri silmiesi tähden. Minulla on siniset silmät ja aika vaaleat kulmat. Ja miellänkin itseni vaaleaksi. En juuri rusketukaan. Lapsena olin ihan valkohapsinen kesäisin, siis ihan valkoinen. Mistähän sekin johtuu, että enää ei tukka niin vaalene. Sisätöistä kai...

  ReplyDelete