13/08/2009

tangiers - frosted hues

11 comments:

 1. Onpa hyvä että erosit. (Anteeksi näin ruma lause, toivon että ymmärrät puolivitsinä.) Sen jälkeen olen nimittäin havainnut kuviesi muuttuvan niin hienoon suuntaan että alta pois.
  Tuntuuko sinusta itsestäsi että olet nyt elämänvaiheessa missä "näet enemmän"? Minä ainakin näen paljon enemmän kuviesi välityksellä, kiitos siitä.

  Hoono enklanti, mitä tarkoittaa hues?

  ReplyDelete
 2. Katselisin näitä kuviasi vaikka maailman tappiin.

  Ja kun Violet nyt kerran tuossa suunsa avasi, niin komppaan, että olen usein ajatellut samaa. Jokin tulppa on sinussa irronnut ja luovuus pihisee!

  ReplyDelete
 3. violet ja Liivia, totta kai ymmärrän! Ja olen edelleen hyvilläni päätökseni takana. Jokin tulppa tosiaan on irronnut, mutta olinkin kyllä melko kipsissä loppujen lopuksi. Mä toivon, että tämä "toipumisaika" on vasta alkusoittoa :) Ja mitä näkemiseen tulee - näen ehdottomasti enemmän, olen paljon halukkaampi katsomaan avoimemmin ja suoraan. Nälkainen melkein olen, ja ahmin.

  Hues tarkoittaa sävyt tai vivahteet.

  ReplyDelete
 4. Mmmm, nautin niin näistä matkaraporteista. Kuvat kertovat niin paljon, sanat pilaisivat tämän...

  Ja tämä kuvien järjestely sävyittäin, hurmaavaa!

  ReplyDelete
 5. Nyt voisin sitten sanoa (tuohon hues -juttuun) että "ai joo, niinhän se olikin" - ikään kuin olisin muka tiennyt...;-)

  ReplyDelete
 6. Ihan kuin olisi itse matkalla ollut. En saa puettua muuta sanoiksi nyt. Huimia!

  ReplyDelete
 7. Vau mitä ideoiden ja värimaailmoiden tykitystä! Nämä kuvat vain ovat niin mahtavia, niin että ei huolta että näihin kyllästyisi, ei missään nimessä, kuvasi ovat taianomaisen mahtavia!

  ReplyDelete
 8. Ilona, minustakin kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, vaikka sanoista tykkäänkin. Olin vaan itsekin niin mykistynyt kaikesta näkemästäni tuolla, että tuntuisi ihan turhalta väkisin vääntää tekstia kaikista värisävyistä.

  violet, muisti palaa pätkittäin. Englannissa on niin monta sävysanaa.

  Anniina, no sittenhän tää menee hienosti. Nojatuolimatkatkin ovat kivoja!

  Parolan asema, suuri muhkea kiitos sinulle!

  ReplyDelete
 9. tilkkutyttö13/08/2009, 22:36

  Koska niin kovasti inhoan pakkaamista ja lähtemistä, ja toisaalta viihdyn niin hyvin täällä kotisuomessa, niin voidaan tehdä niin, että sä saat matkustaa mun puolesta ja mä puolestani matkustan sitten kuviesi kautta. Siitä tykkään, että jokaisessa kuvassasi on elämän tuntu. Mielenkiintoinen on myös tuo visuaalinen ilmiö, mikä tapahtuu tuossa luumujen alapuolella olevassa kuvassa, kun sivua selaa alaspäin. Näettekö muut? Vai onko se vain mun tietokoneessa?

  ReplyDelete
 10. Nämä matkakuvat ovat huumaavan ihania, mutta keltainen setti taitaa nousta suosikikseni, kun on tullut taas syksyinen keltaisen tarve, tai sitten luumu. Ei, kyllä ne kaikki...

  ReplyDelete
 11. tilkkutyttö, juu tehdään vaan noin :) Minä kyllä pakkaan ihan mielelläni! Näen efektin.

  Merruli, minun matkavärini suosikiksi taitavat nousta juuri hunajaiset keltaiset (olen muuten myös syönyt hunajaa reissun jälkeen tavallista enemmän) ja terraiset sävyt.

  ReplyDelete