14/08/2009

tangiers - à bientôt!

7 comments:

 1. Please tee joku kirja näistä valokuvistasi niin ostan sen heti! Ihanaa että ihmiset jotka osaa haluaa myös jakaa niitä muitten kanssa. Kiitos upeasta blogistasi :)

  ReplyDelete
 2. Tämä sarja oli tajuttoman ihana! Oih voih! Tuo punainen kuva jossa nainen huiskuttaa viuhkalla, ihan SUPER! Siihen tunnelmaan haluaisi heti sekaan.

  Juuri tulin Violetin luota, jossa keskusteltiin punaisesta hiukan parjaavasti. Ja sitten tälläinen PUNAINEN kuva, joka saa jalat alta.
  On punaisessa voimaa, se on varmaa.

  ReplyDelete
 3. Viuhkakuvan lumoihin jäin minäkin, ihana sarja!

  ReplyDelete
 4. Ihan just kuin Liivia sanoo; punaisessa on voimaa, oi oi .
  Ehkä minä jotenkin pelkäänkin sitä?
  Tai jotakin aavistuksen röyhkeää ja itsevarmaa siinä on. Mutta miten vaan, tuollaisiin paikkoihin ja tuollaisiin tarkoituksiin sopii aivan upeasti.

  Aiot siis palata?

  ReplyDelete
 5. Jenni, kiitos! Tekisinkin, jos...

  Liivia, kiitos kiitos! Tuossa ravintolassa söimme ihanaa ruokaa alkupaloinen kaikkineen. Punaisessa tosiaan on voimaa. Minusta se on hyvä monessa paikkaa - tuntui esim kivalta mennä noihin punaisiin huoneisiin, ja olla siellä hetki, mutta omassa kodissa, omissa vaatteissa en sitä jaksa. Minulla oli punainen kauteni nuorempana, ja silläkin voi olla tekemistä asian kanssa, etten enää halua itselleni punaista.

  Sanctuary, espanjalaisnaiset kovasti käyttivät viuhkoja. Heitä oli ihan katsella.

  violet, aion palata, siksi a bientot! Ehdottomasti aion. Ja sitten haluan majoittua jossain medinan riadeista, nyt olimme hotellissa. Hassussa kolmen tähden murjussa. Tähtiluokitusten täytyi olla jotenkin erilaiset kuin Euroopassa. Paikasta tuli mieleen ehkä joku Jim Morrison, pilvi, runojen rustaaminen. Ei siis huono ollenkaan. Mutta torakoita pekäsin näkeväni ja näinkin lopuksi, juuri ennen pois lähtöä. Hyvin nukutti, ja aamulla havaitsimme Jennyn kanssa, että olin nukkunut maailman hienoimmalla (ei kylläkään kovin mukavalla) patjalla. katso tämä postaus ja viides kuva: http://lifelovedachshunds.blogspot.com/2009/08/tanger.html.

  ReplyDelete
 6. Ohhhhhhh me like like like!! Your pic's is amazing!!

  Agneta & Sweden

  ReplyDelete
 7. Niin upeita kuvia että kateeksi käy- itse olin aikoinaan Marokossa - ilman kameraa siis aikana ennen näitä ihania digidigejä !

  ReplyDelete