29/09/2009

a bit easier to breathPanna cotta tasted good. Jenny is always so good. Work was rather good. Crisp autumny air felt so damn good against my face. And now I'm gonna take a shower and I've decided to sleep well tonight. Good. Well, a bit better. Good night.

11 comments:

 1. Sweet dreams.

  I've caught up with your adventures since August and you've been so busy. So many beautiful meals, travels away and visits with friends.

  I miss your red floor but I can see it in my mind and imagination still. The new pale color works so well with everything that you have around you- it just fits.

  ReplyDelete
 2. Sitä syksyisen kirpeää ilmaa (joka alkuun ainakin on hurmaavaa!) en ole vielä saanut. Kyse on kuitenkin ihan vaan päivistä, uskoisin. Kohta se tulee ja on jo aikakin.

  Tiedätkö mitä?
  Kuvasi ovat minusta parasta mitä netti mulle nykyisin tarjoaa. Luen ja katselen monia blogeja mutta nämä ovat nyt eniten sitä tyyliä mistä pidän. Olet kehittynyt valtavasti.

  ReplyDelete
 3. Kaunista Tanja.

  Täällä ei ole viileydestä tietoakaan (no paitsi että 30 asteeseen ei tänään kuitenkaan kivuttu), miten olisikaan ihanaa saada kokea kirpeä ilma kasvoilla!

  ReplyDelete
 4. Nuo kuvat pitäisi saada seinälle. Siis tänne minun seinälleni. Heti! Uskomattoman ihanat, viileät sävyt! Violetin kanssa samaa mieltä: kuvasi ovat kuningatar-luokkaa!

  ReplyDelete
 5. Taas niin ihania!

  Meilläkin huura maassa jo toista aamua. Karmeeta kuitenkin miten äkkiä kylmä tuli.

  ReplyDelete
 6. looks like frost in that top photo. can it be that cold yet where you are? just about to start my work day and now i feel calm and peaceful after looking at your lovely pictures.

  ReplyDelete
 7. Nämä kuvat ovat niin kauniita.

  Voimia sinne.

  ReplyDelete
 8. Uskomattoman monta ihanaa väriä ja sävyä tuossa alimmaisessa kuvassa, vau!

  Toivottavasti syksy tulee kauniina ja voimakkaana päiviisi. Sellaisena energia-aaltona. Lämpöä!!

  ReplyDelete
 9. blackbird, what a joy to hear from you! My dreams weren't sweet, unfortunately, I woke up many times and saw nightmares :( But thanks anyway, maybe becoming night will be better... Hehee, nice that you say so honestly that you miss the red floor :) I don't (but in our house staircase is still red-floored, it's nice). I'm very happy now with whitest shades of gray here in my little nook, which now looks a bit bigger and higher.

  violet, täälläkin tuo kirpeys tuli tosi nopeasti, tähän asti täälläkin on ollut hyvin lämmintä. Olen aivan onnensoikea kuvakehustasi, kiitoskiitoskiitos! Aika paljon sanottu, kun ottaa huomioon, kuinka paljon hienoja kuvia on blogeissa. Mutta haluan uskoa sinua, sillä se valaa minuun uskoa ja intoa, rohkeutta.

  Merja, kiitos sinulle! Paitsi että väännät veistä haavassa noilla kuumuuspuheilla :) Minusta on aikuisiällä tullut ihmeellinen kuuman kaipaaja. Sormikashommat ei nyt nappaa, vaikka tuo syystuuli ihanalta tuntuikin.

  Outi, sinun täytyy laittaa vaikka näyttö seinälle ja klikata kuva isommaksi. No, jopas on näsäviisasta. Olen ihan poikki töistä. Kiitos ihan paljon paljon! Kuningatarluokkaa :) Kehuissa on kylä melko maireata pollistella. Kiitos.

  Liivia, sinäkin, kiitos! Täällä ei vielä kuuraa. Tuo eka kuva nyt hämää selvästi. Siinä vesipisaroita joihin auringonvalo osuu, ja kun kuva on epätarkka, niin siksi kai tuo huurrevaikutelma. No johan meni selitykseksi. Olen ollut 13 tuntia jalkeilla ja siitä suurimman osan vähän hopussa. Höpisen siksi kai ilman kirkasta ajatusta. Pian tulee koira hoidosta. Mukavaa.

  jill, no, it's not frost, just water drops on the plants and when rays of light get the water, and when the photo is a bit blurry that makes the frost impression. But soon it's frosty in here, nights and mornings have been really cold lately. So nice to hear my photos made your working day start in a gently way. Thanks! And oh, so good to hear from you

  Isoinpapu, kiitos paljon. Kummastakin asiasta!

  Neiti Nimetön, tuo saniaispuska on oikea aarrearkku äin syksyllä, pitää mennä taas eri valossa kuvaamaan. Kiitos tuosta kauniista ja viisaasta toivotuksestasi!

  ReplyDelete
 10. Tuo viimeinen kuva on ihan hillittömän puhutteleva mulle nyt. En pidä semmosesta pohjattomasta kehumisesta, tai en ainakaan ole kovin hyvä sanomaan ylitsevuotavia kehuja useinkaan, mutta nyt: voi perkeeti että on hyvät kuvat! mitkä sävyt! mikä tunnelma!

  ReplyDelete
 11. maijja, voi perkeeti, kun on hyvä sana.

  Ei kaikki olekaan kovia kehumaan, eikä tarvikaan olla! Minä taas olen. Kehun aika sujuvasti myös itseäni (mutta vähintään yhtä paljon myös vähättelen itseäni), mutta muita minusta on ihan kauhean hauska kehua. Mutta en minä turhaan kehu, aina katson tarkkaan ennen kuin kehun.

  ReplyDelete