27/09/2009

freedom : part three

Parolan asema wanted to see more my kitchen shelves. So, here those are. With a couple of autumnal floral photos. In case that you are sceptical what the heck floral photo is the second one, I can enlighten you it's a fern bush :) I've noticed that I have somekind of blurry fever right now. And that fits very well now, because light is getting less here in northern hemisphere. So, I hope my blurry way of seeing doesn't bother you, my dear readers!

Today I got dear visitors. I made simple pizzas. It was nice - to eat and chat. Great people! Thanks J&J!

What else, I'm tired. Awfully tired. I'm not that tired normally. Phew. Have to rest, and happily I still have one day off. Freedom is good.Parolan asemalta haluttiin nähdä enemmän keittiöhyllyjäni. Tässäpä niitä. Kera syksynhyssyjen kasvikuvien. Jos ihmettelet, että mitä mahtaa tuo hassu nainen hupattaa kasvikuvista, niin kyllä tuo toinenkin kuva kasvikuva on, se on pihan saniaispuska syysvärissä. On. Noin minä sen näin. Mutta asiaan, nuo hyllyt ovat pienen keittiöni pelastus. Niihin mahtuu paljon, paljon tavaraa. Ja kun nuo astiat ovat jatkuvassa käytössä, ei pölyjäkään tarvitse kovin usein pyyhkiä, jos tuollaiset triviaalit kodinhoitohuolet mietityttää.

Tänään luonani kävi ihania vieraita. Tein pizzaa. Muuten olen vain levännyt. Olen ihan uskomattoman väsynyt, huomaan. Melkein liian väsynyt.

8 comments:

 1. Hyllyt ovat hyvin kauniit. Niin paljon yksityiskohtia tutkailtavaksi. Mulla on noita samoja hyllyjä kolme, mutta yhdestä puuttuvat jalkojen alta sellaiset pehmustenapit, ja koko hylly on juuri pikkuisen alempana kuin muut. Heh, tulipa mieleen sekin ärsytys kun sinun hyllysi tuossa napottavat niin täsmällisesti tasakorkeudella ;).

  Meille kotiutui eilen pieni kuhmuinen seinähylly. Se on aika soma, juuri sopiva "kauneushyllyksi" (M:n termi hyllylle, johon ei lastata mitään käytännöllistä).

  ReplyDelete
 2. Voi miten upeat hyllyt sinulla on voisin tuijottaa vaikka kuinka kauan ja ihailla kaikkia kauniita astioitasi! Ja nyt heräsi kauhea halu päästä kirpparille josko löytyisi jokin kiva lisä omiin hyllyihin!
  Onkos kodistasi tehty mitään sisustus juttua lehteen!? Tulisi varmasti todella kaunis ja lukijoita keräävä!

  kuulasta syyspäivää sinulle!
  Anu

  ReplyDelete
 3. Sinulla on kyllä uskomattoman kauniita astioita, ihania yksityiskohtia, niin kauniita asetelmia.

  Olen haaveillut avohyllyistä ehkä tulevaan kotiin, mutta epäröin juuri tuon pölyjutun tähden. Kuulostaa kamalan tylsältä seikalta, mutta olen aika laiska pölyhuiskun heiluttaja.

  Kiitos tuosta Frieda linkistä, ihania juttuja!

  ReplyDelete
 4. Kauniit hyllyt ja aivan hurmaavia astioita niissä. Ihanan väljästi aseteltuna!

  Inspiroiduin nyt kovasti ja taidan suunnitella uudet järjestykset meidän keittiön hyllyille. Meillä ei valitettavasti ole noin kauniita hyllyjä - kunhan olemme ottaneet kiinteistä keittiönkaapistoista muutamia ovia irti.

  ReplyDelete
 5. Maria, minusta on mukava, kun kotona on katseltavaa. Ja on myös ihana käydä sellaisissa kodeissa, joissa on tarve-esineita esillä. Niinkuin teillä. Voi kunpa pääsisinkin luoksenne! Syysretki kuitenkin suuntautuu nyt muualle. Harmi, kun ei ole aikaa ja varaa moneen suuntaan. Teethän postin uudesta kauneushyllystä :) kun en nyt ihan heti sitä muuten pääse näkemään.

  anu, astiakokoelma on monen vuoden keräilyn tulosta :) Kirppareilta tosiaan lähes kaikki, ja matkoilta. On kiva vähitellen kerryttää. Menitkös kirpparille?

  Kodistani on itse asiassa tehty kotijuttu. Nyt sen tässä vaan lakonisesti paljastan. En ole tohtinut siitä aiemmin kertoa, en edes tiedä miksi. Se ilmastyy nyt tulevana talvena. Kerron sitten, missä. Mukavaa oli! Ja hienoja kuvia tuli.

  Celia, kiitos kovasti! Tuo pölyjuttu on sellainen, että minua ei vaivaa pieni pölyisyys, ja nuo astiat joita viikottain käytetään, eivät edes kerää pölyä. Mutta voisin kuvitella, että jos pölyjenpyyhintä ei ole mielihommaa, ja jos kuitenkin tykkää siististä, ei tuo varmaan optimaalisin ratkaisu ole :) Mulle sopii ihan hyvin. Mutta se täytyy kyllä myöntää, että on minulla haaveissa kyllä sellainen iso, vanha lasiovellinen kaappi astioille. En oo vaan jaksanu katella, eikä ole vastaan tullut. Tai jos onkin, on hinta ollut liian paha.

  Elsallona, juu tykkään, kun on kohtuullisen paljon tavaraa esillä, mutta tuo väljyys ja valoisuus on myös asia, johon pyrin. Mukava kuulla, että sait innoketta tästä. Minullakin on joskus jossain kodissa ollut astiakaappien ovet pois, kun olivat niin kamalat.

  ReplyDelete
 6. Voi niin paljon kuin olisin halunnut niin tänään ei onnistunut kirppis!Uusi yritys ehkä torstaina kun on vain yksi lapsi mukana:)

  Ja muuten nuo välissä olevat luonto kuvat on todella kauniita!

  ReplyDelete
 7. Blur is beautiful. Always follow your latest photo crush! :)

  ReplyDelete
 8. Ihanaa kun näytit, loistavat lautaskokoelmat! vanhat kauniit astiat pesee mennen tullen uudet, näitä on niin ihana yhdistää, sekoittaa ja mallata toisiinsa. Ja pitäähän niitä olla paljon, ei siitä kestitsemisestä muuten tulisikaan mitään :) Mihin sitä joutuisikaan turvautumaan jos astiat loppuu kesken?..

  ReplyDelete