22/09/2009

hasty and tired i am - kiire ja väsy...but happy...  g r a z i e!

11 comments:

 1. Kuulostaa tutulta... :)
  Alin kuva on IHANA! :))

  ReplyDelete
 2. Hienoa, että kuitenkin happy! :) Minäkin jäin tuijottamaan alinta kuvaa, upea, niin tykkään myös muistakin! Kaunista päivää sinulle!

  ReplyDelete
 3. Olen niin happy puolestasi jos saat tuntea olevasi onnellinen!

  ReplyDelete
 4. Miten minulle välittyy että tämä onnellisuus on nyt jotenkin rakastavaista? Mystistä, ehkä minä en tiedä mitään. Mainiota kun ei ole uupunutta väsymystä, aina on ihana kun voi mennä hymyillen nukkumaan :)

  ReplyDelete
 5. Täällä myös. Väsynyt, ärtynyt, sietämätön läheisilleni. Upeat kuvasi melkein nolostuttavat. Miksi minä en väsyneenä näe noin kaunista? Jos väsyneenä näkee tuollaisia sävyjä, on todella myös onnellinen. Kyllä minäkin olen. Pitää ryhdistäytyä ja lakata irvistelemästä. Mukavaa ja onnellista päivää sinulle!

  ReplyDelete
 6. mikä hieno huopajuttu tuossa alimmassa kuvassa on?

  ReplyDelete
 7. MariaK, tätähän se on meidän useimpien syksy. Kiitos kiitos paljon!

  Satu, juu olisi ikävää kiireväsyn lisäksi olla vielä murhemielellä. Nyt kun en ole, tuntuu kiireetkin vaan, no kiireiltä, ei elämää suuremmilta. Sinulle myös kaunista päivää - alkaahan tuo olla jo ehtoopuolella, niin toivottelenkin siis kaunista ehtoota!

  violet, kiitos, mukavalta tuntuu sinun sanasi!

  Parolan asema :) ehkäpä sinä tiedätkin. Uupunut väsy onki huono homma, nyt ei mulla sitä onneksi. Työstä vaan fyysinen väsy, mieli on pirteä. Voisin kyllä nukkua enemmän.

  Outi, hyvä kun olet onnellinen, ei se ehkä siitäkään ole kiinni, mitä näkee. Aina ei silmät ja aivot toimi optimaalisella yhteispelillä, väsymys ei varmaankaan tee hyvää. Mutta irvistele hetki, jos se on luontevampi olotila nyt, ja sitten vähitellen, omaan tahtiin livu lempeäämpään oloon :) Onnellisuutta sinunkin päivääsi!

  chiaroscuro, onpa hyvin hyvin hauskaa, että näet sen huopaisena - se on hortensian kuivuva terälehti. Ei huopaa siis laisinkaan :)

  ReplyDelete
 8. Love the colors here.
  You take so many pretty pictures!

  ReplyDelete
 9. Ulrika, thanks! I love those colours too.

  ReplyDelete
 10. Oi! niin makeita kuvia sinulla täällä!! :)

  ReplyDelete
 11. ZEJ, kiitos kovasti! Taidat olla uusi vierailija täällä, kiva, kun jätit kommentin!

  ReplyDelete