23/09/2009

could somebody clean here a little?

18 comments:

 1. Taitaa olla niinkuin sanoit - sotkut on enempi emännän ongelma. Sun luona on aina niin mukavaa ja pieni epäjärjestyskin näyttää vain hyvältä :)

  ReplyDelete
 2. Niin se taitaapi olla. Ei minuakaan häiritse sotkut tai epäjärjestys muiden kotona. Mutta täällä alkaa oikeasti olla niin paha siivo, että huonoa tekee. Mutta kiitos silti!

  ReplyDelete
 3. Sun asuntosi näyttää aina niin vallitsevan kauneus ja järjestys että en nyt usko sua lainkaan, että tarvitsisi siivota siis..

  ReplyDelete
 4. Asunnossasi siis.. tulipas huonoa kieltä..

  ReplyDelete
 5. Laitahan se joku sitten junalla pohojeseen, täällä ois kans tarvetta siivoukselle. Mulla on niin päin, etten kammoa kotonani 'pientä' pölyisyyttä, kunhan tavarat on paikoillaan. Eli likaa siedän, epäjärjestystä en. (ja sen huomaa nurkissa nytkin!)

  ReplyDelete
 6. Merja, no niin kai näyttää, kun en muuta näytä, siis sitä sotkua. Mutta nyt sitä todella on. Olen ollut raskaiden työpäivien jälkeen niin veto pois, että ajatuskin imuroinnista tai tiskaamisesta on ollut mahdoton. Mutta nyt, tänä aamuna, aion tiskata ennen töitä. Jospa ehtisin imuroidakin.

  Maijja, minäkin siedän pölyisyyttä, mutta lattia täällä täytyy imuroida vähintää joka toinen päivä, jos ei halua, että jalkapohjia raapii pikkuhiekka ja koirankarvat - pieni koti ja paljon liikkuva koira, se tekee sen. Mutta noin niinkuin periaatteessa olen samanlainen tuossa suhteessa, pöly ei haittaa laisinkaan niin paljoa kuin sekasotku.

  ReplyDelete
 7. Voi kuinka lohdullista. Blogisi perusteella sinun kotonasi asustaa aina kauneus. Paha siivo vie ainakin minulta paljon energiaa. Ärsyttää, kun sen päästää liian pitkälle. Toisaalta raivatessa tulee vähän sisuteltua ja katseltua tavaroille uusia paikkoja; ehkä se on siis vähän mukavaakin. Tuo kolmas kuvasi on huikea!

  ReplyDelete
 8. I love your photos, as always...

  ReplyDelete
 9. wondeful photos, great colors

  ReplyDelete
 10. Kauniit värit näissä kuvissa.

  Mä en siedä yhtään epäjärjestystä tai sotkua eli pinkoan tunnollisesti liikaakin aina välistä :D

  ReplyDelete
 11. jos omistaa pelkkiä kauniita tavaroita, sotkukin on kaunista? Likaiset ikkunat ja pölykin voi olla romanttisen rappioitunutta.

  ReplyDelete
 12. olikohan se tove janssonin isä kun ei antanut pestä ikkunoita lainkaan, koska valo siivilöityi niin kauniimmin sisään ;)- tästä ajatuksesta tykkään. toinen on se, että kun vanhenee, näkö heikkenee ja ei rasitu niin siitä pölyisyydestä ;)

  voi hyvin!
  ps. ihanat tunnelmat kuvissasi!!

  ReplyDelete
 13. Ihanan Ritvan ihana kommentti! :)

  Pääasia, että kaiken kaaoksen, mitä se kullekin on, keskellä näkee palasia kauneudesta. Kuten sinä. Upeita kuvia taas.

  ReplyDelete
 14. Itse olen likinäköinen ja kuljen yleensä kotona ilman laseja, kun en kestä nähdä kaikenlaisia pölypalloja, tahmaisia sormenjälkiä laseissa ja muuta sotkua, jota kolmen lapsen perheessä väistämättä tulee enemmän tai vähemmän.

  Sitten taas, kun siivousvimma iskee, laitan lasit päähäni ja alan todenteolla puunaamaan. Saisi vain tämä siivousvimma iskeä vähän useammin.

  Sotku ja epäjärjestys voi tosiaan olla aika uuvuttavaa, varsinkin kun tietää, että pitäisi tehdä sille jotain, mutta ei vaan jaksa.

  ReplyDelete
 15. jostain kerran luin että "siisti koti on ankea asua" ja siihen yhdyn. pölykoirat sukkuloivat sujuvasti noiden oikeiden seasssa.
  mutta jos taulu on vinossa tai tyynyliinan väri riitelee pussilakanan kanssa niin se ottaa silmään ;) kuviesi perusteella sanoisin että ei huolta!!

  ReplyDelete
 16. Outi, hyvä, jos lohduttaa :) Tuo on muuten tosi totta, että paha siivo vie energiaa. Tänä aamuna ehdin siivota, ja kun tulin kotiin, niin olo oli paljon virkumpi ja järkevämpi. Silloin taas, ku tulee kotiin, ja jos on ihan paha siivo, sitä ihan saattaa lysähtää.

  Haust and Kaylovesvintage, thanks thanks! Nice to hear that always!

  mizyéna, kiitos! Minä siedän pahaa siivoa hetken, mutta en pitkää aikaa. Etkös sinä tykännyt lattian moppaamisestakin? Muistelen blogistasi lukeneeni.

  Rinna, minä uskon ja pyrin tuohon.

  Ritva, kiitos paljon. Likaiset ikkunat toden totta siivilöivät valoa kauniisti. Olen kuitenkin sen verran puhtauden perään, että aina silloin tällöin haluttaa niitä pölyjäkin pyyhkiä. Ikkunoide pesua vihaan. Mutta kyllä minä silti tykkään puhtaista ikkunoista.

  Satu, Ritva onkin mahtava. Olen samaa mieltä, lähes kaikessa voi kokea kauneutta. Kodeissa varsinkin. Parempi keskittyä siihen enempi kuin murehtia puutteellisuuksia tai pölyä.

  Mirja, minäkin likinäköinen. Mutta sen verran paljon, että ei tunnu hyvältä olla ilman silmälaseja. Se juuri onkin ikävintä, jos tuntuu, että pitäis, mutta ei oo virtaa. Kauhean kuluttava tunne se. Pitäisi on kelvoton sana ja tunne, mutta yllättävän usein se tuppaa mieleen. Tympeä tyyppi, jos inhimillistämään lähden.

  kata, hahaa, aika huvittava sanonta. Minustakin sellainen vähän tavaraa, käytännöllisyys ensisijassa on ankea asua. Tykkään ekletisestä ja runsaasta otteesta, mutta valoisasta ja sellaisesta, että tavaroilla on edes jonkinlainen paikka. Pieni riitelykin on minusta jopa hyvä. Mutta sellainen seku-vaan-riitely, ilman ajatusta homma, en minä ihan sellaisesta.

  ReplyDelete
 17. I do really enjoy your blog and lovely photos. Thank you for inspiring me.

  ReplyDelete
 18. Ulrika, thank to you for your support and delightful comments! Inspiration is definitely the best part of blogging, I think.

  ReplyDelete