24/09/2009

one of those days when time was on my side - aika oli puolellani tänään

20 comments:

 1. I have just discovered how talented the people of Finland are. I am Canadian and I love how you see life!
  http://www.bluepinestudio.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. Welcome to Finnaholics Anonymous! ;-D

  ReplyDelete
 3. Blue Pine, oh how nice to hear that you think so, talented :)

  Anonymous, hehee, Finnaholics Anonymous :D Please, tell me/us more about that!

  ReplyDelete
 4. Kuulostaa kivalta tuo suomalaisiin hurahtaneiden anonyymien kerho. Tällainen vaikutus sinulla siis ulkomaan eläviin :) Milloinhan ulkoministeriön Suomi-kuva-osasto keksii palkata sinut tai ainakin sponsoroida sinua taloudellisesti? Upeita kuvia tähän aamuun. Erityisen hurmaava tuo sinivihertävä lasin sävy, joka toistuu kuvissa.

  ReplyDelete
 5. Outi , johan on hauskoja kommentteja tälle aamulle! Juu, jos joku ulkoministeriön ihminen lukee nää kommentit, niin voin kertoa, että otan Suomi-kuva pestin innokkaan kekseliäänä vastaan :D Tiedänkin kävijälaskurini perusteella, että joku eduskunnasta lukee blogiani :)

  Sinivihertävä on niin mun värini. Iloitsin itsekin, kun sain sitä niin mukavasti näihin kuviin.

  ReplyDelete
 6. Tuohan olikin hyvä termi, toivottavasti anonyymi kertoo tästä lisää! Kerrassaan mahtavaa tunnelmaa kuvissa, miten ihanat astiahyllyt sinulla tuossa pöydän takana, voi kun noista saisi nähdä lisää kurkahduksia. Olen aina miettinyt että sinun kuvasi ja blogisi on niin kerta kaikkinen herkku että se pitäisi melkein saada televisioon, kaikkien herkuteltavaksi :)

  ReplyDelete
 7. No jopas onkin hauskaa kommentointia täälä. Upeat kuvat. Saa mut kaipaamaan piiiitkää seesteistä aamuhetkeä.

  ReplyDelete
 8. Upeita kuvia, miten tuo ensimmäinen on toteutettu? Sielu lepää, kun noita katselee.

  ReplyDelete
 9. Suomibrändiä luomassa, hih!

  No ei mikään hihitysasia pelkästään, minusta suomalaisissa suomimatkaoppaissa, mainoksissa ja matkailutuotteissa ei ole ollenkaan huomioitu kotomaamme romantiis-esteettistä potentiaalia. Tänne virtaa tuhansittain japanilaisia etsimään myyttistä rauhallisen luonnonläheisen elämän ja esteettisen pehmeän designin maata ja sitten tarjolla onkin joku poronkäristys kännykällä.

  Rauhaisaa aamua havitellen...

  ReplyDelete
 10. nyt tanja ammatinvaihtoon siitä, nää sun kaikki blogikuvat on vaan niiiiiiin ihania ja tunnelmallisia ja kauniita ja herkkiä ja sielukkaita ja ja ja.....
  iso hali täältä turusta! l&a

  ReplyDelete
 11. Niin hienoja kuvia taas! Taas kinuan: voi kun saisi näitä kuviasi kortteina.

  ReplyDelete
 12. Parolan asema, juu, toivottavasti palaa kertomaan! Lupaan postata astiahyllyistä. Mutta televisioon minua ei saisi. Kerran on kysytty blogin tiimoilta aamuteeveeseen, mutta kieltäydyin ujouttani. Kiitos silti mukavista sanoistasi!

  eilen, tänään, huomenna, huomenna mulla on seesteinen aamuhetki, tai ainakin mahdollisuus siihen. Toivottavasti sinullakin!

  benglia, kiitos paljon, nolona on myönnettävä, että tuo eka kuva, josta itsekin tykkään, on ihan vahinkolaukaus. En siis tiedä mitä siinä tapahtui, otin kaksi kuvaa putkeen samasta kohteesta, ja toinen niistä oli tuollainen. Mietin, että olisikohan sulkijan liikkeellä jotain vaikutusta asiaan. Iloinen yllätys!

  Rinna, naurattaa tuo poronkäristys kännykällä! Pistetään harkintaan romanttis-esteettinen matkaopas kaikille maailmanmatkaajille, joita kiinnostaa muukin kun kliseet. Löytyisiköhän kustantaja? Rauhaisaa huomisaamua sinulle!

  L&A teille kans paljon haleja, tulkaa taas oikeastikin halimaan! Minä olen aina ihan liikuttunut sinun uskostasi kykyihini. Kiitos!

  Riikka T. KIITOS! Kortit vakavasti harkinnassa. Aika ei vaan meinaa riittää painojen etsintään :( Mutta jospa enne joulua kuitenkin.

  ReplyDelete
 13. Sinulla on valtavasti astioita! Hieno valon sävy näissä kuvissa!

  ReplyDelete
 14. Beautiful colours! I love that last photo...

  ReplyDelete
 15. Neiti Nimetön, melkein tunne pistoksen sydämessani, tai jonkun mahanmuljahdustunteen, kun joku kiinnittää huomiota astiapaljouteen täällä. Olen vaan ihan toivoton astiahullu. Vanhat lautaset varsinkin aina huutelevat kirpputoreilla ja antiikkikaupoissa minulle tenhoavasti. Perustelen maniaani myös sillä, että tykkään vieraista ja heidän ruokkimisestaan. Isollekin joukolle täytyy olla mukavat lautaset. Tosin viime juhlista on jo niin kauan aikaa, että kohta en voi pröystäillä "antaa juhlat" - anagrammilla nimestäni :)

  Haust, thanks! It's from my breakfast yesterday :)

  ReplyDelete
 16. Luonasi on näyttää aina olevan niin kaunis valo! Se on sinulle ja Little Thimblelle yhteistä. Harmonista, kaunista!

  ReplyDelete
 17. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 18. scaredy-cat, onpa mukav kuulla, että näet tuollaista yhteyttä minussa ja Mariassa. Ihailen hänen lahjakkuuttaan kuvissa ja ylipäätään kaikessa esteettisessä. Kiitos!

  ReplyDelete
 19. Voi luoja tuota alinta kuvaa. Sinun ottamasiko? Äkkiä korttia painamaan siitä!

  ReplyDelete
 20. Liivia, kiitos paljon, onhan se minun ottamani toki. Minulla on ollut viikon verran digijärkkäri lainassa, niin olen intona kuvaillut kaikkea. Pitkän tauon jälkeen opettelua kyllä, mutta kivaa. Kohta vaan täytyy kamera luovuttaa eteenpäin. Tykkäisin niin tuollaisesta! Korttiprojekti etenee hyvin hyvin hitaasti, mutta varmasti myös.

  ReplyDelete