16/10/2009

friday morningMorning was good and bright and tranquil until... phew, work. Well, work was rather nice too, but not that tranquil at all. Now at home. Cooking. Veggie fajitas. Then sleep. Work. Cooking... But happily I'm not feeling that much tired than one could imagine! Maybe a little bit bored but it's couple of fabulous things to wait, so I'm not complaining.

15 comments:

 1. oletkos siirrellyt huonekaluja vai onko tuo hylly uusi? olisi ihana nähdä pian, tervetuloa siis tännekin ihan milloin vaan! iso hali turusta, L

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia jälleen, tuo oksakuva lääh! Alemmasta pitsihamepostauksesta puhumattakaan. Blogia en ole ehtinyt päivittelemään, mutta toki olen välillä käynyt kurkistelemassa. Täällä sitä istutaan kaupunkimaisemissa, olen onnellinen :))

  ReplyDelete
 3. Aamupuusi on aivan vietävän kaunis.
  Luulin että siihen oli liimattu jotakin paperinpalasia tai muita koristeita.
  Tiäks mitä?
  Tänään kun menin aamulla ruokakauppaan niin siihen kaupan kadulle pantiin jo roikkumaan...jou...eikun TALVIvaloja. Sanon noin ettei hihat ala kärytä. Ei vaan.Ne tuo valoa ja se on ihan hyvä se.

  ReplyDelete
 4. Lotta, siirsin tuon makuuhuoneessa olleen käsityöhyllyn eteiseen, kun iso peili ei mahtunut mihinkään. Se on nyt siis taas makkarissa. Ihan hauskaa tulla kotiin ja nähdä oman kuvan sijaan mukavia kirjoja ja käsityötarpeita. Halauksia sinnekin!

  Sanctuary, meinasin jättää koko oksakuvan pois, kun ajattelin, että viljelen noita tuollaisia liikaa. Onneksi en jättänytkään, kun kerran sinä ja violet niin tykkäsitte. Ymmärrän postaamattomuuden . kukapa sitä muuton keskellä ehtisi! Mutta tiedä, että seuraava postisi on odotettu, jopa himoittu! Ihanaa kun nyt olette siellä - kotona.

  violet, aamupuu onkin ihana pihlaja. sen oksat ovat ihan keittiöni ikkunassa kiinni. Hyvä puu. Lehdet ja marjat lähti ihan hujauksessa tänä syksynä siitä. Sekin tuossa pihlajassa on niin ihanaa, kun linnut siinä viihtyvät. Talitintitkin siellä niin nohevana istuskelevat aamusta alkaen. Tänä aamuna siinä touhusi joku vähän rauhattoman oloinen mustarastas, nätti.

  Vai talvivaloja jo. Mulla(kaan) ei olis vielä mieli moisissa. Mutta kai se valo aina hyvää on. Täällä jo kaupat laittelevat ekoja joulujuttuja esille. HUH ja yök.

  ReplyDelete
 5. Can I come for tea and perhaps some dancing..?? you have a lovely place!

  ReplyDelete
 6. theroofcat, you are warmly welcome! I promise to simmer a big pot of delicious tea and bake a mud cake. And dancing would be nice too, of course. No petticoat code :)

  ReplyDelete
 7. gorgeous photos! so peaceful.

  ReplyDelete
 8. Jälleen ihana rauha ja harmonia ja valo kuvissasi.
  Minäkään en ehtinyt kommentoimaan ihanaa hamepostaustasi. Siis IHANA!

  ReplyDelete
 9. Hyvä ettet hylännyt oksakuvaa, se on herkkä ja kaunis! Ei sellaisia ole koskaan liikaa.

  Hei, hyvä sisustusidea laittaa eteiseen mieluisia tavaroita kuten käsityökamaa ja kirjoja. Heti tulee mieluisa luova fiilis kun astuu ovesta kotiin.

  ReplyDelete
 10. sooo pretty Tanja...I love the glimpse through the trees...those colors are just dreamy.
  have a lovely weekend!
  xxx

  ReplyDelete
 11. simplesong, I'm thankful for your comment!

  Liivia, minua onnistaa usein parhaiten aamuvalossa, kuvia siis tarkoitan. Kiitos sinullekin!

  Rinna, niin, sitä aina joskus arvelen, että kun kuvani toistavat niin usein samaa kaavaa, että onkohan se häiritsevää. Mutta otaksun, että lukijani vielä tykkäävät oksakuvista, niin annan tulla niitä niin kauan, kun hyviä oksia tulee minua ja kameraani vastaan. Ja sisustamiseen - tuo oli oikeinkin hyvä tuuma laittaa tuo hylly eteiseen. Yllättävät sijoittelut ovat mieleeni. Ja on tosiaan kiva tulla kotiin, kun napit ja nauhat ovat täällä sievänä odottelemassa. Mutta hauskin odottaja löytyy aina vielä eteisen oven takaa, se jolla on häntä nimittäin. Nyt se on hoidossa, kun on niin paljon työtä ja menoa. Ihan viileän ja tyhjän tuntuinen koti ilman Häne Hännikäistä.

  Liz, I also love the colour glimpses! You too, have a lovely and serene weekend!

  ReplyDelete
 12. Aamuvalo, lempeä valo. Kaikki vielä alussa, päivästä voi tulla mitä vaan.

  ReplyDelete
 13. Merja, tuon että päivästä voi tulla mitä vaan -asian huomaa, jos ei ole kiire. Mutta niinkuin tänäkin aamuna ennen töitä: lenkille, suihkuun, tukka kuivaksi, vähän naamaa nätimmäksi ja viuh bussiin. Aamiasen söinkin vasta töissä. Silloin helposti unohtuu tuo mahdollisuuksien tunnelma. Mutta aamuvalo, se on aina kaunista. Kiireessäkin.

  ReplyDelete
 14. Dear Tanja
  What a tempting warm invitation...I never been in Finland before, but it is definitely in my list now...
  I shall bring you some Mate tea and some folk music,..I can wear my flamenco shoes , and we can have a real tea party... eating lots of mud cake.
  Meanwhile keep enjoying your lovely place!!

  ReplyDelete