09/10/2009Kiitos Katja, Jenny ja Anniina! Olette ihania! Ja minä olen edelleen väsyksissä.

11 comments:

 1. Täältäkin löytyy ihania värejä. En muuta jaksa kuin ihastella. Kiitos.

  ReplyDelete
 2. great colors & wonderful photos

  ReplyDelete
 3. these photos made me realize how much i need a vacation...from something, i'm not quite sure what. but they calmed me greatly. just lovely.

  ReplyDelete
 4. Kiitos itsellesi. En kertakaikkiaan malta odottaa tunikan valmistuvan. Liian lähellä ja kuitenkin kaukana ;) Siitä tulee niin hieno! Oli taas mukavaa, aina on. Kiitos myös Anniinalle kun jaksoit tulla. Tykkään tuosta ensimmäisestä kuvasta aivan erityisesti. Ihana.

  ReplyDelete
 5. Eilisiltana väsyneenä ystävät olivat huomattavasti parempaa seuraa kuin uni. Lähdin virkeämpänä eikä uni illalla malttanut heti edes tulla. Kiitos siis itsellesi.

  Nämä kuvasi ovat kyllä aivan mahtavia. Jään aina tuijottelemaan niitä ja unohdun pohdiskelemaan.

  Nyt selailen postejasi taaksepäin ja yritän hautautua rauhallisiin aatoksiin. Sain ystävältä kovasti murheellisia uutisia. Kuvasi tuovat lämpöä surun keskelle.

  ReplyDelete
 6. Neiti Nimetön, onneksi ei muuta tarvitse jaksaakaan kuin katsella. Kiitos sinulle.

  Kaylovesvintage, thanks!

  Ann Marie, I'd need a vacation too! I didn't think about it when photoing, but maybe it was subconscious. Thanks for visiting and leaving such a nice comment!

  Jenny, minullekin tuli oikein into sen tunikan loppuunsaattamiseen, kun se alkoi näyttää niin hienolta! Mutta joku kumma väsyflunssamahatauti tuli. Lähdin töistäkin aikaisemmin. Täytyy alkaa nukkumaan. Oli kiva ompeluilta!

  ElsaIlona, lautasia olla täytyy :)

  Anniina, kiitos kiitos, sinua on aina niin kiva nähdä. Hyvä kuulla, että aiheutan jumittumista ajatuksiin kuvillani :) En ole osannut pitää sellaista tavoitteena, mutta nyt kun sanot, koen onnistuneeni. Minusta itsestäni on aina hienoa löytää kuvia, joiden äärelle on pysähdyttävä. Parasta mahdollista vointia sinulle murheeseen. Ikävä kuulla.

  ReplyDelete
 7. Hymyssä suin lähdin ja niin onnellisena ihanasta ystävästä. :)

  ReplyDelete
 8. Katjuska, ja minä jäin hymyyn. Ainoastaan poroneiti jäi uikuttamaan. Se ei älynnyt hymyillä. Sille pois lähtösi on aina ihan järkyttävä menetys!

  ReplyDelete
 9. Love the violet and greens! So mysterious and exciting.

  ReplyDelete
 10. Courtney, funny, actually violet and green are not my favourite colours at all, but I still like to photo them! Exciting, as you said, that's a good word to describe this combination.

  ReplyDelete