08/10/2009

Very tired girl I am, poor me. But tomorrow I'll rest sweetly. I've been in a rush, indeed. But I'm doing fine. I'm just tired.Tyttöraiska on niin väsynyt, että ei meinaa jaksaa laittaa nukkumaan. Mutta huomenna on mun lepopäivä. Touhua on piisannut. Kaikki on kuitenkin aivan hienosti.

11 comments:

 1. Sama ongelma täällä, väsyttää muttei jaksa kumminkaan nukkua. Torstait on yleensä mukavia päiviä mutta tänään on ollut vähän saamaton meininki.

  Ihana tunnelma tuossa viimeisessä kuvassa. Rentouttavaa vapaapäivää :)

  ReplyDelete
 2. Tällainen väsymys, että vessaankaan ei jaksa nousta vasta kuin ihan viime hädässä on ihan kamala. Ei jaksa menna pesullekaan. Kohta menen. Pitäisi vielä ulkonakin käydä - no siellä piristyy. Söin eilisiä kasvisfajitaksia ja sen jälkeen en ole kyennyt sängyltä nousemaan. Kiitos sinulle, luulen, että huominen on mahtavan rento, kun olen saanut tämän viikon velvollisuudet niin hyvin hoidettua. Kuvassa keittiön ikkunan aamusumua. Tykkään tämän kodin aamuvalosta!

  ReplyDelete
 3. Levollista ja energiaa antavaa lepopäivää huomiselle. Toivon, että saat olla jouten ja tehdä ihan juuri sitä mikä parhaalta huomispäivänä tuntuu.
  Tiedätkö, minä niin nautin tunnelmastasi täällä. Täällä on kiintoisaa, esteettistä ja rauhoittavaakin. Minä myös usein inspiroidun seurassasi ja minua kiinnostaa kuviesi kieli. Tuot esiin sellaisia värimaailmoja, jotka minuun hurjasti vetoavat. KIITOS sinulle.

  Tästä syystä jätin sinulle jotakin blogiini...

  ReplyDelete
 4. Klikkaan aina kaikki kuvat täyteen kokoonsa eli näen niiden nimetkin.
  Pidin niin tästä yks kaks kolme -jutusta.

  Mutta siis väsy.
  Joo, joskus naaman peseminen tuntuu ylivoimaiselta.
  Sitten se on paha jos se alkaa jo aamusta ja senkun vaan jatkuu.

  ReplyDelete
 5. Jummi, miten olet saanutkin kahden alimman kuvan vaikean sävn noin yhdistymään!
  Lepäile. Eikä sillä yhdellä asialla ole mitään kiirettä.

  ReplyDelete
 6. Anu, heh, minun piti nukkua pitkään, mutta joku sisäinen kello herätti liian aikaisin. Unta jäi puuttumaan, mutta päiväunethan voi aina ottaa. vähäisillä energioilla ainakin toistaiseksi siis. Mutta kiitos ihanista asioista, mitä sanot! Ne kyllä piristävät - kun vaan vielä saisi mustat silmänalusetkin taioittua pois. Olen iloinen, että löydät kuvistani itseäsi ilahduttavia sävyjä! Tuosta tulee sellainen olo, että sävyjahtini ei mene hukkaan. Kiitos!

  violet, olen iloinen, että teet noin. Itsekin klikkaan aina seuraamieni blogien kuvat suuremmaksi. On hyvä katsoa jokaista kuvaa myös omanaan, ja ne nimet, niitä on hauska keksiä. En kylläkään tee sitä mitenkään suuresti ajatellen, nopsasti vaan, mutta silti se on kivaa. Kaikenlainen nimeäninen on minusta hauskaa!

  Mutta väsy siis. Piristyin iltalenkistä lopulta sen verran, että jaksoin naamani pestä. Lopulta jaksoin tehdä kuorinnan ja kasvonaamionkin. Ihokin alkaa olla jo huonona tästä menosta ja meiningistä. Mutta tänä aamuna iho oli ihana ja pehmeä :)

  Liivia, ikkunan aamu-kosteutta on tuosta sävysulaumasta kiittäminen, mutta totta, ei ihan helppo sävy-yhdistelmä. En pidä kiirettä, ajattelinkin, ettet niin haluaisi, mutta mielessäni on. Oikein hyvänä ja voimaa antavana.

  ReplyDelete
 7. Hyvää ja rentouttavaa vapaapäivää!! Ota kunnon päivätirsat :)

  Minulla on ollut pitkiä kestoväsymysjaksoja terveydentilan ja työn vuoksi. Se on kyllä piinaavaa ja sekoittaa ihan kaiken. Itselleni kamalinta on väsymyksen aiheuttama musta-valkoinen ajattelu, jolloin maailma tuntuu kaatuvan päälle :( Onneksi nyt on sopiva tyroksiini-annostus, eikä enää sitä kamalan fyysistä työtäkään.

  Voimia!

  ReplyDelete
 8. Rentouttavaa viikonloppua sinne! Toivottavasti kirpeitä ja aurinkoisia päiviä; saat taas virtaa. Minäkin ihastuin tuohon aamu-usva-kuvaasi.

  ReplyDelete
 9. minja ja Outi, kiitos teille. Keskipaha pääkipu pakotti takaisin petiin heti aamupalan jälkeen. No tuleepahan levättyä. En ole vielä viikonloppufiiliksissä, sillä huomenna vielä töitä kahdeksasta neljään. Mun viikonloppu alkaa lähes aina vasta lauantai-illalla. Tää väsy ei onneksi taida olla kestoväsymysjakso vaan ihan normaalia väsyä, kun on tehnyt pakjon töitä ja jatkanut niitä illalla myöhään kotonakin. Nukkua pitäisi enemmän.

  ReplyDelete
 10. heippa tanja!

  seurailija kysyy, mistä olet hankkinut nuo kauniit lasikuvut?

  kiitos kauniista postista

  terveisiä joensuussa

  ReplyDelete
 11. hei seurailija Joensuusta :) lasikuvut ovat kirpparilta. paitsi tuo korkea, jonka sisällä pienemmät, se on Helsingistä Keittiökarhusta muutama vuosi sitten ostettu.

  ReplyDelete