03/10/2009

october - are you gonna be approving?

11 comments:

 1. Ihanan synkkä lokakuukuva tuo yläkuva. Lokakuu on mun mielestä sananakin jo sellainen voimakkaiden tunteiden sana, jotenkin ehdoton. Kyllä minä silti tykkään siitä.

  Tänä viikonloppuna aion nautiskella kuvistasi oikein tosi paljon.

  ReplyDelete
 2. Lokakuu on minussa herättänyt vähän ankeaa, välikuukausi mielialaa, mutta tänä vuonna on toisin. Tuntuu, että nythän se ihana syksy vasta alkaa, kun syyskuu oli puoliksi vielä lähes kesää. Lehdetkin vielä suureksi osaksi vihertävät. Muutenkin on syyskuu ollut niin kiireinen ja flunssainen, että meni ohi ihan hujauksessa. Nyt vasta suunnittelen niitä ihania pitkä kuulaan kirpakoita kävelyretkiä.

  ReplyDelete
 3. Hyvät sävyt!
  Tykkään lokakuusta muuten kovasti. Ihan parhaimpia kuukausia.

  ReplyDelete
 4. Hei! Eksyin tänne jostain ja ihastuin kuviisi niin että lisään tämän luettelooni? Ei kai haittaa? :) Hyvää syksyn jatkoa

  ReplyDelete
 5. Kertakaikkisen herkut kuvat! Onnellista lokakuuta sinulle.

  ReplyDelete
 6. Tosi ihania kuvia kaikki! nautin niiden katselemisesta!
  Rauhallista sunnuntaita!

  ReplyDelete
 7. Minullekin lokakuu on ollut sellainen outo, vähän surullinen välikuu.
  Juu, mutta ehkäpä tänä vuonna voisi olla toisin. Miksei.
  Mietin eilen kuinka october on minusta niin kaunis sana.

  ReplyDelete
 8. himalainen, juu lokakuu on ehdoton sana, olisiko ehdottomin kuukauden nimi, hmm, ehkä joulukuu on vielä ehdottomampi. Odotan sitä vähän kauhulla. Loka tuntuu vähän alistavalta jopa. Mutta todellisuudessahan lokakuu on hienojen, hauraiden värien kuu ja hyvien myrskyjen. Se vaan harmittaa, kun valo vähenee. Miten siitä oppisi iloitsemaan! Olen onnellinen viime yön pauhusta, täällä satoi ihan raivona. Ihana kuulla, että kuvistani nautit!

  Sanctuary, minulla vähän sama, tänä syksynä lokakuu ei merkitsekään hautautumista ja apatiaa, vaan ihanan odotusta. Aion myös yrittää nauttia tästä hämäränhyssystä. Onhan se toisaalta aika kotoisaa. Nytkin aamusta alkaen kynttilän loimossa täällä. Teillä se kyllä tulee touhukas lokakuu! Odotan ihan hirveän kovasti, että pääsen näkemään uude kotinne!

  Liivia, oletko aina tykännyt? Minulle on vasta valkenemassa, että lokakuu voi olla ihan mainiokin. En ole kyllä siitä ihan varma. Mutta olen jotenkin optimistisemmalla mielellä tämän kanssa nyt. Enemmän tykkäänmarraskuusta, kun on jo pakkasia ja harmaampaa. Mä olen syntynyt marraskuun eka, joten ehkä silläkin on vaikutusta.

  47000456, ei haittaa laisinkaan. Kiva, kun jätit viestin, niin osasin blogiisi. Ehdi siellä uhan nopsaan käydä kurkistamassa, ja tulen uudestaankin katsomaan hienoja kuviasi ja muuta, kunhan joudan. Kiitos!

  Satu, kiitos paljon, sinullekin onnellista lokakuuta.

  Celia, juu juu, välikuuna se on minustakin aina ollut. Mutta välikuut tuntuvat vähän tylsiltä, ja onhan se vähän epäreiluakin pitää jotain kuukautta vain välikuuna. Ottakaamme selvää lokakuun todellisest luonteesta, ihan varmaan siitä löytyy liikuttavia asioita! Tuo on totta, että october on ihana sana, hyvin kaunis. Lokakuu ei, jos alkaisikin puhua vain octoberista.

  ReplyDelete
 9. What fabulous images!
  Have a wonderful Sunday,
  xx

  ReplyDelete
 10. Your blog is gorgeous! I love your photography - it's so soft, soothing, and just stunning.

  ReplyDelete
 11. mimi charmante, you too, and thanks for your friendly loveöy words!

  Courtney, awww, you are lovely with your sweet comment! Thanks!

  ReplyDelete