12/10/2009

recovering from flu

15 comments:

 1. Nämä kuvat. Kun en tiedä miten sen sanoisin. Kauneutta. Ensimmäinen ja viimeinen lumosivat minut ihan täydellisesti. Kiitos.

  ReplyDelete
 2. Voi tipejä, ihania pikkusia siinä rivissä. Miten ihmeessä sait ne noin vangittua kuvaasi? Paranemiskuvia. Taas se valo. Mukava, että tauti hellittää.

  ReplyDelete
 3. tipuset malttaneet pysyä paikoillaan! Kiva kuva :)

  ReplyDelete
 4. Hienoa kun siis toipumassa, nuo tipit ovat kyllä mainioita, jokainen eri suunnasta, niin hauska rivistö. Sinun kuvasi ovat kyllä aina niin nautinto, päivästä toiseen.

  ReplyDelete
 5. RAkastan noita pikkuisia.
  Eilen seisoin katolla kun oli niin hieno valo ja yritin kuvata vinhasti yli lentäviä variksia. Ei helekatti.
  Semmosia mustia jarrutusjälkiä tuli monta ruutua.
  Ne eivät todellakaan istu sievästi rivissä tai lennä käskystä linssin edestä.
  Hyvä kun olet toipumassa.

  ReplyDelete
 6. hyvä että flunssa hellittää! kuvat kaikki ihania mutta erityisesti lumosi tuo lattiaasi kajastava valo.
  tuli lämmin olo!

  ReplyDelete
 7. Oih! Alin kuva <3 Liikkis!

  ReplyDelete
 8. Satu, ihanaa, jos lumosivat!

  Outi, pikkuvarpuset ovat ihan liikuttavia täristessään ja touhutessaan. On mukavaa, että tauti hellittää, taisin kyllä eilen olla optimistisempi, kuin tarvetta olisi ollut, tänä aamuna taas päätä särkee ja nenä tuntuu kamalalta. Menis nyt kokonaan ohi! Taas se valo ;) Mukavaa!

  47000456, siinä tärisivät oksalla, mutta eivät pois lähteneet. Mukavasti puun uumenissa, niilä oli siellä varmaan turvallinen olo, tuttu paikka.

  Parolan asema, ah kiitos! Tipeille myös sillä nehän tuon kuvan kuitenkin suurilta osin tekivät.

  violet, niin monesi olen tuota samaa koittanut, ja todennut niiden pilkku-viivaruutujen jälkeen ja niskajäykkyydeen, että ei helekatti. Ei nuokaan pikkuiset mikään käskystä toki olisi tehneet, mutta paikallaan sentään älysivät pysyä, tai siis suunnilleen.

  kata, hellitys on hyvä tosiaan. Ja kajastuskuvasta - täytyy tässä alkaa totutalla ajatukseen, että valo käy vähiin, ja että kuvaaminen hankaloituu. Tuo kuva minulle yksi osoitus, että jotain iha mukavaa voi saada aikaan, vaikka jostain pilkottaa sähkövalo.

  minj, kiitos, olivat kyllä liikuttavia piiperoita nuo pikkulinnut oksalla, tuli sisarusparvi mieleen.

  ReplyDelete
 9. Lintukuva lumoaa minutkin! Huippuotos.

  ReplyDelete
 10. Kyllä täytyy jonon jatkoksi vielä liittyä ihastelemaan lintukuvaa, ihana! Mulla on valtava lintuvillitys menossa, somistan yhtä seinää lintuaiheisella kuvastolla näin syksyn pimetessä, tuo sopisi sinne kuin nenä päähän :)

  ReplyDelete
 11. tilkkutyttö13/10/2009, 11:20

  Hyvää nimipäivää! Uskomattoman kaunis tuo viimeinen tosiaan! Oikein näkee, miten nuo pikkuiset siinä jutustelee ja nauttii toistensa seurasta. Erityisesti pidän tuon kuvan erikoisesta vihreästä väristä, lehdet pitää itsepintaisesti kiinni viimeisistään. Valo on ihana!

  ReplyDelete
 12. Liivia, kiva kun lumoaa - se on paljon se!

  Jenni, voi kun seinäprojektisi kuulostaa kivalta! Jotain tuollaista minäkin tahtoisin kotiini.

  tilkkutyttö, ai niin, nimipäivä! Kiitos! Hyvä syy herkutteluun, kiva kun muistutit :) Ja no linnut, kylläpä ne nyt ihastuttavatkin! Ne kyllä jutustelivat. Ja tuo puu, kuvittelen sen jalavaksi, korjatkoon puutietäjät, siinä oli hyvin kauniit lehdet ja se väri - tosiaan pitää viimeiseen asti kiinni vihreästä. Sen puun "sisällä" oli myös tavattoman valoisaa ja ihanaa.

  ReplyDelete
 13. Mää kanssa tulin ihastelemaan ja kehumaan tirppakuvaa. Niin hieno, että koko hieno-sanakin on sille liian vähän.

  Niin, hyvää nimipäivää!

  ReplyDelete
 14. ElsaIlona. tirppa - mikä hassu sana! Ihanakin. Kiitos kiitos. Pappaani saan kiittää mukavasta nimestäni.

  ReplyDelete
 15. Dear Tanja,
  I have been taking a little trip around blogland this rainy day and was so moved by your photos that I wanted to write. Your photos are exquisite...thelast one in this post is one of the most delightful I have ever seen. I wonder how you were able to get such a photo? Thank you for sharing your lovely life with us.
  Happy November!

  Lesley

  ReplyDelete