19/10/2009

voice - attitude - intelligence - daniel rThis song alone would be nearly enough to make the world such a perfect place. But then it's so much more happening too. Oh, world, oh life! This is an excellent version too, maybe even better.

6 comments:

 1. So lovely...your words and images!

  ReplyDelete
 2. Ilo pinnassa sulla, ihan selvästi!
  Ota siita kaikki irti!

  Tykkään peilikuvastasi.

  Heeei, eikös tuossa toisessa videossa ole Grizzly Bearistäkin tuttua...? Ne on muuten keikalla täällä meidän kaupungissa kohta puoliin.

  ReplyDelete
 3. koralee, oh nice!

  violet, on on ilo pinnassa. Eilenkin tuli yksi oikein merkittävä ilon aihe lisää elämääni.

  Onhan siinä, tuo Daniel Rossen, jota suorastaan palvon. Hänhän se laulaa sekä tuossa Grizzly Bearissa että The Department Of Eaglesissa. Molempien musiikki, tai kai se on se Daniel, tekee minut niin tyytyväiseksi. Minusta tuossa Daniel Rossenissa on jotain hillitöntä karismaa, vaikkakin vaatimatonta, ja älyä. Ja se miten hän laulaa ja soittaa kitaraa on ihan ihmeellista. Enkös kuulosta ihan teinifanilta? :) Julistetta ei sentään seinällä ole. Mutta fanituksen aste on suorastaan itsellenikin hämmentävää, heh. Olen ihan kateellinen kaikille niille kaupungeille, joissa ovat keikalla. Mutta joskus minä kyllä matkustan kuuntelemaan johonkin. Tai jospa he joskus Helsinkiinkin...

  ReplyDelete
 4. As I'm listening, I'm thinking "oh, this reminds me of Grizzly Bear" Then I googled them and found out why! It's the perfect soundtrack for fall...love it.

  ReplyDelete
 5. Courtney, yep, very perfect!

  Satu, kiitosta vaan. Vähän nopsaan kuva-arkistojen aarteita kaiveltu pariksi, kun on niin hoppua pitänyt, ettei ole ehtinyt kuvatakaan.

  ReplyDelete