11/11/2009

light and sweet november dayHave a lovely day all, sweeties! Keep warm, and jolly. I will as well, because it's the most beautiful sunlight here reflected from a pure new snow. And because my mind is full of pretty things and lovely thoughts and memories. Ciaoooo, I'm off to work now.

13 comments:

 1. Huikaisevan ihana valo. Lahja. Ihanaa päivää!

  ReplyDelete
 2. Wonderful, bright colours! Possitive thoughts and texts!
  Have a light and sweet november day too!
  Maria

  ReplyDelete
 3. Mikä ihana aamuposti täällä olikaan. Kiitos ja kivaa päivää myös! :)

  ReplyDelete
 4. Ihanaa! Oliko niin, että kolumnissasi kerroit, ettet juuri perusta punaisesta? :)

  ReplyDelete
 5. Oh... I am back because I forgot to write that I am very fascinated by your blog, your idyllic way of living as well as your photographic work and texts! All of them are a source of inspiration to me.
  Keeping going like that.
  Maria

  ReplyDelete
 6. Ihana aamuvalo! Täällä Tampereellakin sitä vähän pilkahteli, ja koska olin jättänyt kaihtimet auki, heräsin valoon. (Sittemmin tosin alkoi sataa lunta.)

  ReplyDelete
 7. Ihanat, raikkaat, valoa hohtavat kuvat. Punainenkin näyttää niin hyvältä! Ja kolumnisi oli tosi herkullista luettavaa, sen perusteella voisin vaikka tekstiiliopelehden tilata, vaikken taida ihan kuulua kohderyhmään :))

  ReplyDelete
 8. Mistä tilasit nappihuivin? Ihanat kuvat.

  ReplyDelete
 9. What is the book in your photo? That one page makes me eager to flip through the rest!

  ReplyDelete
 10. your beautiful simple breakfasts make my bowl of cereal look very unappetizing....

  ReplyDelete
 11. Olen pitänyt taukoa punaisesta. Tänään halusin kuitenkin punaisia omenoita ja verhonkin, jossa punaista. Täälläkin näin punaista. Sopi niin mielialaani. Kiitos taas valostasi!

  ReplyDelete
 12. himalainen, no niin olikin huikaiseva valo. Olen iloinen, että ehdin nauttia siitä aamupäivän. Lahja.

  Maria, your comments made me smile!

  Neiti Nimetön, onkin aamupostit olleet harvassa viime aikoina. Olen enempiki iltapostiihminen, mutta olikin kiva taas vaihteeksi postata ennen töitä.

  Outi, oli niin. Punainen on hankala väri. Pidin siitä ennen ihan tavattoman paljon, oikeastaan se oli lempivärini monet vuodet. Sitten tuli kertakaikkinen stoppi. Mutta nyt taas hetken jälkeen se kuiskii. Auttoi huomattavasti, kun sain punaisen lattian maalattua.

  scaredy-cat, minusta on ihan hienointa herätä valoon, niin sen pitäisi mennäkin. Huomenna minäkin!

  Sanctuary, aamu hohti niin valoisana ja auvoisasti liian monen pimeän aamun jälkeen. Ihan juhlatunnelma! Lupaan postata kolumnit jatkossakin, ja ne ovat aina myös netissä :)

  Matroskin, nappiviltti on lahja italialaiselta pojalta. Se on maailman hienointa villaa! Viltti on irlantilaista tekoa. Avoca merkkiään. Kiitos!

  Katherine, the colourful page in the breakfast picture is from an old same Toast catalogue (autumn09/home) :) I constantly return to browse through those stunning photos of their catalogues.

  oh, janis, oh, that wasn't my purpose :) Tomorrow morning enjoy something delicious!

  Anu, no johan sattui sopivasti! Punainen on toisinaan niin mahtava! Alkoi tehdä omenoita mieli.

  ReplyDelete
 13. gorgeous group of photos

  ReplyDelete