09/11/2009

run run runWhat a colourful and an efficient day, whew. After a pretty nice monday morning breakfast I ran heels clicking here and there. And now I-a-m-t-i-r-e-d.

But here it is, my column! The first ever published of mine. Oh, I want to apologize, it's just in Finnish.

Fancying to see this movie again.

28 comments:

 1. Congratulations again on your column. You must be so excited!

  ReplyDelete
 2. Wau, onnittelut kolumnista! Kuvat ovat kiireestä huolimatta aina yhtä kauniita :)

  ReplyDelete
 3. Sujuva, hauska ja sympaattinen kolumni,kiitos. Mutta ompeleeko joku tosiaan mekon yhdessä lyhyessä illassa...? Tai pitäisikö muka ehtiä? :)

  ReplyDelete
 4. absolutely love that first picture of you - i want to dive right into that toast & hot chocolate!

  ReplyDelete
 5. On viime aikoina blogimaailma jäänyt vähemmälle, mutta nyt osuin blogiisi juuri oikeaan aikaan nähdäkseni hienon kolumnisi.

  Se on nautinnollista luettavaa ja saat kyllä olla ylpeä itsestäsi!!! Sulla on todella kauneudentajua paitsi kuvallisesti ja väriopillisesti myös sanallisesti!

  ReplyDelete
 6. Eikö ole kiva tunne kun ensimmäisen kerran näkee painettuna juttunsa;-)?

  Pidän kirjoituksestasi. Tuosta kolumnista ja näistä blogikirjoituksista. Jotakin erilaista on siinä miten käyttelet sanoja. Virkistävällä tavalla, ehdottomasti.

  Kauneudentajuasi ylistän minäkin.
  Ehkä se vie sinut vielä moniin muihinkin juttuihin kuin kolumneja kirjoittamaan. Jotenkin näen mahdollisuuksia moneen suuntaan.

  ReplyDelete
 7. Violetin sanojen jälkeen hymähtelen hyvilläni ja nyökyttelen samaan tahtiin hänen sanojensa todenmukaisuutta~sinä olet maanmainioin paikallasi kaikin puolin ihastuttava ja ainutlaatuinen Tanjuskainen!!!=O)
  Toivottelen sinulle ihanaisia joulunalus-päiviä ja aikaa kiireettömyydellekin!!!
  Mitä erityisyyksiä saisimmekaan nautiskella,jos sinulla olisi päivä tai toinenkin aikaa kuvata,kirjoitella ja ompelukoneen ääressä luoda näkösälle!!!?
  Rapsutus koiruudelle~enhän tohdi tuota oivallista karvakuonolaista ohittaa-en!!!=O)

  ReplyDelete
 8. Ihanaa okraa!
  Ja hieno menojalkakuva.

  Taptap kolumnin johdosta!

  ReplyDelete
 9. Luin kolumnin vasta nyt, ERITTÄIN HYVÄ!

  ReplyDelete
 10. Courtney, I am excited, yep :) Thank you!

  mizyéna, työasioita juostessa napattu nuo kuvat, ja raujallisemmissa aamuhetkissä. Kiitos onnen toivotuksistasi!

  Pellon pientareella, vähän kyllä jännitti lukea lehdestä tuo oma kirjoitus. Löysin sieltä kirjoitusvirheitäkin. Olen vielä kovin tottumaton kirjoittaja. Mutta iloitsen, että saan laittaa pieniä ajatuksiani paperille.

  Ja kyllä mekko on täysin mahdollista onnella illassa. Tuo tosin on vieläkin kesken. Siitäkin huolimatta, että se on simppeli malliltaan. Olisi pitänyt valita seuraavan päivän väsy, ja ommella mekko loppuun vaan. Tunika se kyllä oikeastaan on.

  janis, you are welcome to enjoy with me the breakfast. It's cappuccino and toast :)

  kata, mullakin on jäänyt. Paitsi, että itsekeskeisesti haluan omaa blogiani päivittää :) Tästä on tullut ihan tarve. Mutta viime viikolla olin niin puhki päivien jälkeen, ja ajatukset muualla, etten kyennyt edes päivityksiin. Nyt tuntuu taas, että arki sujuu normaaliin tapaan. Kylläpä maksimaalisen runsaat kehusi kohottavat mieltä, kiitos!

  violet, melkein jännitin jollai tavalla sitä, että sinä näet kolumnini. Älä käsitä väärin, en toki yöuniani menettänyt ;) Mutta olit ajatuksissani, kun niin kovin paljon ihailen suurenmoista sanallista taituruutasi, ajatteluasi. Joten ihanaa, kun löysit noin ihanaa sanottavaa! Kiitos tuhannesti! Minä toivon, että löytäisin oman vahvimman suuntani. Pian.

  Katinkainen, kiitos kiitos! Jaan toiveesi päivästä tai parista viikossa luovaan työhön! Ompelukoneraasu on jälleen kerran pienen pölykerroksen peitossa... Kunpa pian olisi taas raportoitavaa. Poroneiti tässä vieressä, aamiaisensa jälkeen se aina tulee hetkeksi mun kylkeen, joten rapsutellessani sitä selitinkin sille, että nämä ovat naiselta, joka aina osaa valita superilahduttavat ja kauniit sanat toisten iloksi. Se katseli vähän kummissaan, mutta oli taatusti tyytyväinen.

  Liivia, okra on ihanaa. Tuo menojalka kuvaa hyvin eilisen tunnelmaa. Ja kolumni, myöhään eilen illalla tuon linkin vasta pistinkin, että olet varmaan ensimmäisten joukossa :) Kiitos sinullekin suuresti!

  ReplyDelete
 11. Kehut lentävät puolin ja toisin;-) Otan sanasi ilolla vastaan.
  Hyvä kun sanit kommenttisi loppuun sen sanan Pian. Uskon että tietty vakaa päätös/tiukka toive vie asioita kuin itsestään eteenpäin.

  ReplyDelete
 12. Kiva kolumni! Onnea oikein paljon ensimmäisestäsi. Eikö olekin kiva julkaista jotain ihan painettuna :-)

  ReplyDelete
 13. Luin ja herkuttelin, todella hyvä kolumni. Tästä tuli myös inspiraatiota tulevaan työhuoneeseen, kankaat täytyykin saada houkuttelemaan ja kutkuttamaan esille, kiitos siitä. Iloisen hoppuisia kuvia :)

  ReplyDelete
 14. Hauskan ja oikein osuvan kolumnin olet kirjoittanut. Ja jälleen kauniita kuvia sinulla, niissä on ihana tunnelma :)

  ReplyDelete
 15. Tiedätkö mitä Tanja, kolumnisi on aivan hurmaava!!

  Sinulla on ihanan ilmava ja pulppuava kieli, jotenkin tosi epäsuomalainen tuo tapasi käyttää huudahduksia ja sanontoja, tykkään hurjasti!!

  ReplyDelete
 16. hienoa tanja:) hali turusta, myös pieneltä pojalta

  ReplyDelete
 17. Onnea uudelle kolumnille! Ihana, elämänmakuinen oli kirjoituksesi!

  ReplyDelete
 18. Tekisipä niin mieleni tulla sun kanssa tuohon kahvipöydän äärelle. Herkullista ja ihanan väristä!

  Onnittelut vielä tuoreelle kolumnistille!

  ReplyDelete
 19. Sifonkikangas kuulostaa NIIN kauniilta. Toivon todella, että se ei unohdu keskeneräisten koriin. Haluan nähdä! Minunkin kankaani ovat hyllyillä vaatehuoneessa. Mutta värijärjestykseen en ole huomannut niitä laittaa. :) Onnea kolumnista!

  ReplyDelete
 20. Minustakin kolumnissa oli jotain niin mukavan juttelevaa tekstiä, aivan kuin olisit tuossa vieressä puhellut. Tuli myös olo, että haluan järjestää kankaani kodin koristeiksi.

  Onnea niin paljon sinulle :) Ja kauniit kuvat, tuo sinun laukkusi on viehko.

  ReplyDelete
 21. Elisabelle, I love such a sweet comment!

  violet, tuohon minäkin uskon. Asiassa on yksi pahanlaatuinen ongelma, minä en oikein usko itseeni. Näen kyllä, että muut etenevät elämässään vakaiden aikeiden voimin, mutta itsestäni tuntuu kuin minut olisi jätetty koko asian ulkopuolelle. Vaikea selittää. Olen haaveilija luonteeltani, asiat, niin hyvät kuin pahatkin ovat vaan tapahtuneet. En ole vieläkään oppinut, että se olen minä joka määrään. Elämässäni. Tämä olisi jo ihan romaanin aihe... Mutta minä nykyään vakaasti ja tarkoituksella harjoittelen päättämistä ja siinä pysymistä. Hyviä tuloksia on jo havaittavissa :) Minua ei ehkä sittenkään ole jätetty yhtään mistään pois, kunhan olen luullut vain. Ihan uhrimeininkiä!

  Paevi, kiitos tuhannesti! NO ON kiva! Varsinki lehteä oli ihana pitää kädessä. Olen kyllä nuorempana tehnyt toimittajan töitä kotiseutuni paikallislehdessä, mutta siitä on jo sen verran aikaa, että on päässyt unohtumaan tuo kiva tunne.

  Parolan asema, ah kiitos! Sinun vaatehuoneestasi tullee upea! Olen ihan hurmiossa aina kun käyn katsomassa projektejasi. Sinulla on sitä paitsi ihan mahtava kangasmaku!

  Ninuska, onpa kiva "nähdä" sinua taas täällä! Kiitos sinullekin!

  Celia, saat minut hymyilemään leveästi ja pitkään ihanilla sanoillasi, kiitos! Olen ihan mielissäni, sillä sinun teksteistäsi saan itselleni niin hurjan paljon iloa ja valoa. Tulen varmasti lukemaan kommenttisi vielä moneen kertaan, niin kannustava se on.

  Turkulaiset ihanuudet, kiitos. Muisku pojalle!

  Annika, kiitos, ainakin minun elämäni makuinen. Se ei maistu ihan vielä paperilta, vaan kankailta enemmänkin. Tänäänkin sorruin... VIITEEN metriin.

  Neiti Nimetön, olisiki ihan tosi hauskaa jos tulisit! Ehkä joskus, kun muutat Suomeen. Olen edelleen tosi iloinen opiskelupaikkasi puolesta. Kiitos onnen toivotuksista!

  Outi, saat iha varmasti nähdä sen... joskus. Nykyään ompelen sen verran harvoin, että esittelen tekeleitäni innokkaana kuin lapsi, kun saan jotain loppuun asti valmiiksi. Mutta sitä ennenon monta muuta tähdellisempää projektia.

  himalainen, olisikin suuri ilo saada sinut viereeni jutustelemaan! Minulla on ollut jo ainakin kymmenen vuoden ajan "koristella" kotini kankailla. Tässä kodissa ne ovat itse asiassa ihan kaikkein ähiten näkyvillä, kun nuo hyllyt ovat vaatehuoneessa. Samaisessa tilaihmeesä on myös kirjahyllyni. Ihan hullua, vaatehuoneessani on siis minulle rakkaimmat kodin asiat. No, astiat ovat sentään polleasti esillä.

  ReplyDelete
 22. Ihanaa lukea muiden kangashamsterien/fanaatikkojen tunnustuksia ja tuntemuksia! Tunsin oikein sormenpäissäni sifonkisi.

  Kaunis aamiaispöytä, nam!

  ReplyDelete
 23. Onnittelut kolumnistille! Olen joutunut pitämään taukoa blogien lukemisesta, ja onpa hyvä palata tänne kuviesi ja tekstiesi pariin.

  Hauskat silmälasit muuten! :)

  ReplyDelete
 24. such gorgeous photos. so, so pretty. and congrats on your column too.

  ReplyDelete
 25. Great photo's, congrats on your column.

  ReplyDelete
 26. Huhuuu Tanjuskainen!!!
  Kävisitkö hakemassa taskulta yhden haasteen,kun kiireiltäsi ehdit!!!=O)

  ReplyDelete
 27. Rinna, hamstereiden tunnustukset :)

  scaredy-cat, kuinka mukava olikin löytää kommenttisi täällä! Kiitos! Silmälasini ovat ihan ihmeelliset, niitä kehutaan lähes päivittäin. Ja kun ostin nämä, optikko oikein kiljaisi, että nyt on näille kehyksille löytynyt oikea naama! Ja kaikki optikkiliikeen tyypit tulivat pällistelemään moista ihmettä. Tykkään kyllä itsekin ihan hirmu paljon.

  Katrina, awww, you are kind. I appreciat your photo-comment 'cause I love your photos!

  penny patten, thanks a lot!

  Katinkainen, käyn käyn. Mulla onkin haasteita jo monelta suunnalta ja nyt olisi vakaa aikon´mus myös jatkaa niitä, kun sehän se niiden idea on. Mutta seuraavaan postiin ei ehdi. Jospa sunnuntaina... KIITOS!

  ReplyDelete