07/11/2009

novemberHoping that winter comes. Winter come! Because I cannot stand this slush.

Nico sings.

14 comments:

 1. Kiitän kuvista. Kaunista taas on.
  Minä surkuttelen itseäni siksi että meillä ei ole tiedossa mitään suurta valaistusta lumen muodossa ainakaan.
  Pimeässä painetaan ja vettä paiskaa milloin ei rakeita. Ja tuuli, sitä on talvisin riittänyt.
  Toisaalta kevät pukkaa sitten aikaisemmin.
  Tammikuu on yleensä ollut karmein sään vuoksi.

  ReplyDelete
 2. Upeita tummia marraskuun sävyjä, tänä aamuna odotti aivan täysi valoisuus! Totta mokoma loska, muuttuisi hellästi talveksi, ettei tulisi pyllähdettyä kadulla sitten alvariinsa. Sitä minä en kaipaa, nimittäin että täytyy tuijottaa katua, keväällä parasta kun voi nostaa päänsä ylös pitkästä aikaa :)

  ReplyDelete
 3. That "sweet safety dark" is awesome!

  ReplyDelete
 4. Minä pidän tästä tummasta synkeydestä, pidän kyllä kuurastakin ja pidän lumesta. Kaikki ne käyvät nyt. Jotenkin en nyt väsy enkä väsähdä tällaisesta tummuudesta ollenkaan, hyvällä mielellä siitä. Tuo toinen kuva oli sellainen johon haluaisin mennä mukaan.

  ReplyDelete
 5. Näinpä. Loskassa on tosin se hyvä puoli, että voi mainiosti pitää Hai-saappaita koko päivän jalassa. Harmittaa vähän, etten ehtinyt ostaa violetteja. Turhaan iski kainous, ihan hyvin voi sama ihminen omistaa kolmet eriväriset hait. Tai useammatkin.

  ReplyDelete
 6. Jos Himalainen toiseen, niin minä sitten kolmanteen! Taivaalliset sävyt, täällä huokaillaan kuvien äärellä jälleen. Jos vaikka jonkun uuden vaatteen saisi noissa siniharmaissa... voisi sulautua marraskuuhun.

  ReplyDelete
 7. Täydellisiä marrassävyjä. Minä taas en vielä haluaisi marraskuussa lunta, jotenkin ne raa'an hienot harmaan sävyt marraskuu vaan nivoutuvat mielessäni yhteen. Mutta jouluksi tietysti tilaisin :)

  ReplyDelete
 8. the colours in these photographs are just amazing. they make you want to just curl up with a hot chocolate and a warm blanket. i'm so impressed!

  lovely blog!!

  ReplyDelete
 9. Kaunista kaunista jälleen! Ja alakuvan huone on erityisen kutsuva.

  ReplyDelete
 10. violet, miksiköhän kuvittelen, että pimeys siellä Brüsselissa tai tai muualla Keski-Euroopassa olisi jotenkin paremmin siedettävää. Vaikka esimerkiksi Luxembourgissa olen ollut monen monta kertaa ihan kamalalla talvisäällä. Minusta suomalainen epäkohteliaisuus ja jurotus vaan lisääntyy näinä joulunaluskuukausina. Eilenkin bussissa sain sateenvarjosta läimäyksen ja vedet takilleni, eikä rynnijä edes huomannut pyytää anteeksi. Mutta sitten tammikuu, yksi suosikkikuukausistani, sehän on täällä monesti ihana. Jos siis sattuu tykkäämään kuurasta. Minä rakastan pakkasta, mutta tätä märkää en kestä. Tai kestaisin paljo paremmin, jos saisi nähdä päivänvaloa, olla kotona, mutta ainainen pimeässä ja märässä tallaaminen rassaa.

  Parolan asema, just tuo katujen tuijottaminen, oi ei! Kun ihmiset eivät katso kohti, vaan märkiin kenkiinsä! Hellää talvea odotellaani siis!

  Shokoofeh! I've missed you! I've learned to feel darkness safety. And it's necessity here in Finland because it's such a long period of the year when days are so short. It's started now. And I have a little bit difficulties in orientation to this situation because my working days are so hard and long nowadays. But I love dark nights! And dark forest! With my dog ofcourse :)

  himalainen, hyvä kun pidät. Olen iloinen puolestasi, sillä ei tämä välttämättä niin helppoa ole. Minä rakastan hämärää, jos on pakkasta, mutta nämä plussakelit rassaa. Tervemenoa, ei kun tervetuloa toiseen kuvaan!

  Jenny, minulle saappaat koko päivän jalassa olisi rangaistus. Tosin Hait ovat nätit! Minä haaveilen uusista pitkävartisista saappaista. Tänään lompsin töihin liian isoissa saappaissani, ja oli niin junttiolo siinä pikkumatkalla bussilta kaupalle. Mutta eipähän jalat kastuneet. Eilisestä varpaat kylmänä ja märkänä heti aamusta traumasta oppineena älysin pukeutua käytännöllisesti. Minusta voi aivan hyvin olla monet Hait, sinulla varsinkin, kun sulla on aina niin hienot asukokonaisuudet! Eikö niitä violetteja enää saa? Nehän suorastaan kuuluisivat sinulle!

  maijja, juu mennään yhdessä kolmanteen, minäkin rakastan tuota pohjatonta sinistä! Siinä rauha ja jännitys samassa värissä. Minä tahtoisin uusia vaatteita myös. Varatonna vain oon.

  Sanctuary, en minäkään lunta tahtois marraskuussai, mutta minä tahtoisin pakkasen. Se on juuri kaikkein hienointa silloin, kun ei ole vielä lunta, ja muutenkin. Laitan sulle viestiä. Nähdään pian!

  janis, thanks! My favourite colours is this kind of endlessly deep blue, I think it's always been my favourite, it's my best-friend-colour - I understand it and it delights me. By the way I just made a cup of dark hot chocolate, yummy, and wrapped myself with a pretty, luxorious new woollen blanket of mine. November in its best!

  Liivia, kiitos paljon! Alakuvan huone on Grizzly Bearin Yellow House albumin kansilehdillä. Usein katselen noita kuvia, tahtoisin mennä noihin huoneisiin...

  ReplyDelete
 11. Oh Tanja it sounds like a dreamy childhood animation... to live in Finland and walk through the forest with the lovely loyal dog! :) Love it!
  Dear I am sorry I forgot to say happy birthday to you!!! :) Wish you the best!!!

  xo

  ReplyDelete
 12. Shokoofeh, hehee, walking through the forest wit a cute dear creature which is very loyal is so familiar to me that I am not able to see its fairytale nature :) But now when you said it my imagination started to draw characters for the animation. Thanks for that! And thank you for your warm wishes! My birthday was the best!

  ReplyDelete