25/11/2009

thank you Liivia!Liivia, ihailemani, tuli kylään tiistaina. Olen niin otettu ja iloissani kaikesta. Kuinka voikaan juttu luistaa niin helposti. Ihan kuin olisimme aikaisemminkin istuneet saman pöydän ääressä. Mutta silti vielä parempaa - uusi, hyvä tuttavuus tekee elämään hauskan tunteen. Nyt se hyvä tunne on täällä. Ja sitten on vielä myös huikean kauniita kortteja, suklaata ja lempipastillejakin. Ja pää täynnä kaikkea innostavaa. Tule taas uudestaan! Kiitos!

***

Liivia visited here on tuesday. Liivia, whose work I admire. And now I know it's not only her work but also her whole personality that makes me smile. We had such a good, fun and meaningful conversations over a simple dinner. I enjoyed her company so very much! Feeling grateful! And she gave me the most beautiful set of postcards printed of her magic photos, oh bliss.

3 comments:

 1. I wish I could meet you and Liivia too, because I admire you both of you! Thank you for posting such a beautiful photos:-)
  Have a wonderful and inspiring day.

  ReplyDelete
 2. Kuvat kertovat että teillä on ollut ihana ilta! Miten voikin tiskaamattomista lautasista saada noin kauniin kuvan :) mitä ihanaa suklaista niistä onkaan maisteltu?
  Ja korttikuva sai uteliaaksi myös...

  ReplyDelete
 3. Maria, you too, I wish you lot of inspiration! Happy to hear of your admiration ;)

  kata, kuvat otettu seuraavana aamuna, kun en ollut jaksanut siivota pöytää. Sellainen emäntä minä olen. Lautasilta on syöty tiramisua. Liivia toi korttejaan - täydellisen houkuttavia ja kauniita.

  ReplyDelete