22/11/2009

a succesful weekend after allMy weekend ended up to be happy and refreshing despite the fact that my friday was stupid-stupid-stupid. Thank you, my friends! You made it sooo much better, again. And sorry my English readers, I was just too tired to write in English then. Now I'm quite fine, and gonna go to visit Jenny to see a movie and have some yummies. See, she is really talented in the kitchen and she's always, I mean ALWAYS, cooked something delicious, good-smelling when I'm visiting there. Pampered and grateful I am. Also because a certain charming one send me a song, beautiful, comforting song. Oh, what a voice! Mwah. And guess what, freeze has been visiting last nights here in Helsinki. I sent a kiss to it too, but it would melt down...

10 comments:

 1. No one ever send me any songs, anymore;-)

  Kuulostaa niin hyvältä viikonlopulta paskan tyhmän perjantain jälkeen.

  ReplyDelete
 2. your picures spoke enough even if i didn't understand the text.

  x

  ReplyDelete
 3. Heh, ehkä Pirkan uunissapaistettu naan-leipä ei ansaitse moista ylistystä emännän kokintaidoista. Kiitos siitä huolimatta. Elokuva sen sijaan oli kyllä ihan mahtava, hyvälle mielelle tulin minäkin (ja naanleipä sopi kyllä kieltämättä elokuvaan) Ja arvaapa mitä? Sain sen kuvakirjan taiton valmiiksi ja juuri kun olin lähettämässä sitä löysin ohjelmasta lisää kuvanmuokkaustyökaluja. Damn! Meni sitten melko myöhään, mutta kirjat valmistuivat. Kiitos visiitistä, oli mukavaa niinkuin aina.

  ReplyDelete
 4. violet, maybe I should :D Minä näet rakastan laulamista myös! Mutta eihän se tietty sama ois. Laulaako J? Ja viikonloppu - ei olisi voinut parempaan saumaan tulla tätä mielen piristystä. Perjantai oli todella paskan tyhmä. Niin ja kun en vastaillut edellisen postin kommentteihin, ja kun asia tähän nyt liittyy, niin sanonpa täällä, että P:llä alkaa suosikkivoimasanani, H:lla myös.

  janis, is my English really that vague?! Help! I hope u meant the previous post :)

  Jenny, no kyllä on lähes ihan aina monet herkkupadat siellä porisemassa, en myönnä liioittelevani! Mä oon edelleen ihan Darjeeling Limited -fiiliksissä, YouTubessa katselen Hotel Chevalieria uudestaan ja uudestaan. Se sun taitto oli ihan tosi hyvä, en voi kuvitella, että niillä lisätoiminnoilla mitään suurta ihmettä olisit saanut. Kirjasta tulee upea!

  ReplyDelete
 5. J ei kaikkien onneksi laula. Itsekin sanoo ettei hänellä ole minkäänlaista nuottikorvaa eikä säveltajua. Siihen ei ole kyllä vastaansanomistakaan. Todistettu on että on oikeassa.

  ReplyDelete
 6. J ei kaikkien onneksi laula. Itsekin sanoo ettei hänellä ole minkäänlaista nuottikorvaa eikä säveltajua. Siihen ei ole kyllä vastaansanomistakaan. Todistettu on että on oikeassa.

  ReplyDelete
 7. Laulun lähettäminen on ihana teko. Joskus kauan, kauan sitten nauhoitin kasetille kirjeitä. Monesti kävi kyllä niin, etten pystynyt kuuntelemaaan niitä nauhoituksen jälkeen enää koskaan. Oli niin tuskallista kuultavaa.

  Tulkoon tästä hyvä maanantai.

  ReplyDelete
 8. Amazing photos.. I missed a lot your early-breakfast photos :-) I also like to see some more pictures of Helsinki:-)
  I suggest some musique of Carla Bruni in French, whenever you need relaxation!
  Maria

  ReplyDelete
 9. I really recommend you to buy the latest CD of Carla Bruni "Comme si de rien n´etait". Enjoy.
  Maria

  ReplyDelete
 10. hello....it's very nice to meet you.......and I wanted to tell you I like the images you choose for some of your posts.....

  very nice.

  ReplyDelete