03/12/2009

still aliveHengissä! Mutta väsynyt pää lyö niin niin tyhjää, etten mitään osaa sanoa. No, tää oli menestyksekäs päivä. Muut ei sitten niinkään. On vaan väsyttänyt ihan järkyttävän liikaa.

***

Still breathing! But in my exhausted being I'm not able to tell anything meaningful. Except today was a succesful day. The other ones this week were just average.

9 comments:

 1. Good to see you back, even if you're exhausted. xo

  ReplyDelete
 2. Väsyneenäkin otat kyllä huippukuvia :) tuo ensimmäinen on tosi upea, millähän kameralla tuollaisia saakaan? Kynttiläkuvan tunnelma puhuttelee, saavillinen valoa tähän pimeyteen!

  ReplyDelete
 3. Hei! Olen seurannut blogiasi vasta hetken, enkä muista olenko kommentoinut aiemmin. Nyt on ihan pakko: Tuo kynttiläkuva (alin) on aivan upea, olen yrittänyt etsiä itsekin tuollaista reunallista vatia/saavia tms, johon kynttilöitä voisi asetella useamman, mutta paloturvallisuus aina hieman huolettaa... Mitä materiaalia tuo omasi on?

  Tämä talven yhtäkkinen pimeys ja joulunajan rumba niin töissä kuin kotonakin ajaa aika monet piippuun. Onneksi joulun aikaan saa sitten levätä. Jaksamista!

  ReplyDelete
 4. Ihan kummallisen ihanaa, miten olet saanut ikuistettua ekan kuvan lehdet tosi keveän ja pehmeän näköisiksi. Voimia ja toivottavasti lepoakin päiviisi!

  ReplyDelete
 5. Mukavaa ja voimia tuovaa viikonloppua!

  Alin kuva pysäytti minutkin - tuollainen kynttiläsaavi olisi ihana mökillä saunassa. Pystyn jopa tuntemaan lapsuuden koivunvihtojen tuoksun tuota katsoessani... Katan lailla minäkin olisin kiinnostunut kuulemaan, millä kalustolla kuvaat :).

  ReplyDelete
 6. Shokoofeh, kisses and hugs to you too.

  even eve, thank you.

  kata, kiitos paljon! Voisipa vain viettää muutaman päivän kameran kanssa... Minulla on itselläni tällä hetkellä käytössä vain ikivanha pokkari Panasonic Lumix, mutta välillä saan lainaksi parilta ystävältä heidän hienoja järkkäreitään, joiden käyttöä en varsinaisti osaa - kuvaan vaan automaattisäädöillä. Ylin kuva on otettu LifeLoveDachshudsin Jennyn Canonilla.

  Mimmi, vati on yksi suosikkiesineistäni. Se on ikivanha messinkinen pesusoikko, jonka olen ostanut jostain Tallinnan antiikkikaupasta. Se on ihanan värinen ja niin hienosti tehty, että. Painaa kuin synti, ja siinä on aika korkeat reunat. Uskallan polttaa siinä kynttilöitä kaukana mistään palavasta.

  Minä en osaa ottaa joulua levon kannalta, sillä aion mennä tänä jouluna lapsuuskotiini. Matka on pitkä, ja ehdin siellä vain nopeasti piipahtaa. Enkä muutenkaan oikein tykkää enää joulusta. Mieluummin olisin yksin täällä kotonani, mutta luvattu mikä luvattu. Ei sillä, etten haluaisi kotiini, mutta siksi, että minusta tuntuu että olisin vaan niin oman rauhan ja levon tarpeessa. Odotan tammikuuta, silloin mulla viikon talviloma. AH!

  Neiti Nimetön, lehdet retkottivatkin jotenkin ihmeen ilmavasti heinien päällä. Kiitos voimain toivotuksista, niitä tarvitaan!

  Elina, luulen, että tuleva viikonloppuni on aivan mukava. Kiitos! Kuten katalle vastasin, kalustoni ei hääppöinen ole. Kunhan olen paremmissa varoissani, ostan välittömästi paremman kameran, ja te saatta sitten nauttia hienommista kuvista ;)

  ReplyDelete
 7. käyn täällä usein mutten välttämättä hiisku sanaakaan. pimeys vie voimat jopa hiiskumiselta;) nyt teki mieli kuitenkin kommentoida, niin kauniita kuvia taas, ja tuo otsikko, jota olen itsekin hokenut kuin mantraa näinä kaamoksen pitkinä pimeinä..
  voimia ja valoa kohti!

  ReplyDelete