07/01/2010

peaceful - excitedListening Grizzly Bear again. Again and again. This is absolutely great and lovely mysterious song, which makes me feel peaceful but not lazy at all! This song makes my body to stop, but my imagination to fly.

While thinking, listening and drinking my cup of Café au Lait I am browsing magazines seemingly peaceful, but inside fluttering.

Thinking of my Christmas present. With smile and sweet heart-beating I am thinking it. The first letter of that is C and the last one is N. I got it from an Italian charming one. Ha, please be patient, I will reveal it not until next week.

***

Taas kuuntelen Grizzly Bearia. Uudestaan ja uudestaan. Tämä biisi on vain ihan kertakaikkisen mahtava, mystisen ihana laulu. Se jotenkin rauhoittaa, mutta pistelee silti. Ristiriita josta tykkään. Tuo laulu saa minut pysähtymään ja lentämään. Juu.

Pohdiskelen asioita, kuuntelen hyviä lauluja ja siemailen maitokahviani, samalla selailen lehdestä kuvia kauniista kodeista. Näennäisen rauhallisena. Eikö kaikki näytäkin ihan vaan rauhalliselta? Todellisuudessa minussa on kihinää, värinää. Paljonkin.

Ajattelen saamaani joululahjaa. Hymyilen sydän pamppaillen. Kerron siitä ensi viikolla.

21 comments:

 1. hmmmm...

  a trip to CopenhageN ?
  a CitroeN in mint ConditioN ?

  ???

  ReplyDelete
 2. Hauskalla tavalla utelias olo :-)

  ReplyDelete
 3. Kuulostaa todella hienolta lahjalta, kun se saa noin hilpeäksi ja innostuneeksi!

  Pakko kysyä, että mikä tuo lehti on noissa kuvissa, vai onko niitä kaksikin? Näyttävät siltä, että voisin myös selailla niitä kahvini ääressä.

  ReplyDelete
 4. Anonymous, patient patient :) Something very lovely and fun it is!

  Nuttula, mukavaa!

  Mimmi, On se hieno! ja lehti on uusin Divaani. Niitä jaettiin Moko-Marketissa ainakin tiistaina ilmaiseksi. Hyvä numero. Tuo koti, jota tuossa plärään, on hengästyttävän ihana.

  ReplyDelete
 5. Hehe, se on uusi Canon:-)

  ReplyDelete
 6. Tuo uusin Divaani oli pitkästä aikaa sisustuslehtiostokseni ja samainen Rockhenkinen asunto viehätti minua kovin. Ihanaa nähdä jotain muutakin kuin valkoromanttista vaihteeksi.

  Uteloiduin.
  Aistin mukavia asioita.

  ReplyDelete
 7. violet, pidän suuni visusti supussa...

  junika, juu hyvä numero. Oli Stockalla katselemassa lehtiosastolla, halusin ostaa jonkin kotilehden. Mikään ei oikein kelvannut. Tuo oli oikeastaan ainoa, josta innostuin, mutta päätin olla ostamatta, koska yritän olla säästeliäs nyt. Sitten tapasin ystävääni Moko-Marketissa, jossa jaettiinkin noita lehtiä ilmaiseksi. Ilahduin oikein, etten ostanut! Tuo koti on kyllä makuuni. Tuo otsikko mulla vaan vähän tökkii...

  Uteloitua - mikä verbien kummajainen :)

  ReplyDelete
 8. Minä kanssa ihastuin tuohon uuden Divaanin boheemisti Rock-kotiin! Kauppajonossa selasin lehden ja se jäi mieleen kummittelemaan. Myöhemmin kävin hakemassa lehden kotiin.

  Ooh, kerro kerro sitten kun oot valmis! En malta odottaa.

  ReplyDelete
 9. these pictures look really peaceful. i wouldn't mind a breakfast like that... :)

  ReplyDelete
 10. Tuo kuvien koti on kyllä aikas viehättävä.
  Olisikin vähän kihinää ja värinää, mutta aika tasasen latuskaa täällä:)

  ReplyDelete
 11. Vastaan myöhässä, että mielestäni tuollainen väsymys ei ole normaalia edes Suomen talvessa, joten lääkäriin vaan. Minäkin tarkistuttaisin kilpirauhasen. Enemmän joudut sitten olemaan lääkärien kanssa tekemisissä, jollet mene ajoissa ja onkin jokin hoitamaton sairaus. Joillakin mielialalääkkeillä on lievästi piristävä vaikutus, eli jos on masennus, voi samalla saada serotoniinit tasattua ja virkistystä.

  Vaikka nukkuisit, unen laatu ei välttämättä ole hyvä jos lähellä on valmiustilassa olevia sähkölaitteita. Kaikki sähkö pois nukkumatilasta ja luonnonkuituvuodevaatteet tms. Esim petauspatja kannattaa olla villaa, ei tekokuitua.

  ReplyDelete
 12. Myös liiallinen nukkuminen väsyttää.

  ReplyDelete
 13. Toivottavasti väsymys on jo edes pikkiriikkisen hellittänyt. Minäkin suosittelen, että kantsii käydä lääkärissä. Vaikka väkisellä raahata itsensä sinne. Mun yleensä täytyy tehdä niin, jos tahdon päästä lääkäriin.

  Ostin ton Divaanin just tuon kodin tähden. Otsikko Boheemisti Rock on kyllä aika raivostuttava. Tuntuu muuten, että boheemi- sana tulee nykyään eniten vastaan sisustuslehdissä.

  ReplyDelete
 14. Tosi valoisan kauniita kuvia!Tykkään!
  ja innoissani odotan mitä paljastuu lahjaksesi...

  Hyvää viikonloppua!
  Anu

  ReplyDelete
 15. Tuo CanoN oli kyllä hyvä arvaus...
  mutta mikset olisi jo sitä kertonut? CottoN... saako poroneiti pienen ystävän?
  Huomenna ärrälle hakee Divaani...
  ihanat kuvat.

  ReplyDelete
 16. Niina, noinhan siinä aina käy, kun kivan näkee, mentävä on hakemaan. Kerron kyllä :)

  Kristina, that is my favourite breakfast!

  Liivia, välillä latuskaa, valillä kihinää. Näinhän se menee :) Jotain sinussa tulikin mieleeni tuota kotijuttua katsellessa.

  Matroskin, paljon viisasta asiaa! Kuulun niihin, jotka kieltävät sairausasiat viimeiseen asti, ja lääkäriin meneminen on ihan kamalan ahdistavaa. Vaikka tiedostankin kaiken tuon mitä sanot... Minulla on yöpöydällä läppäri aina valmiustilassa. Olen sitä miettinytkin, että se pitäisi siitä heivata muualle. En vain keksi minne. Täytynee ottaa ihan kunnolla mietintään ja laittaa vaikka paikkoja uusiski. Hyvä kun sanoit, saan omille ajatuksilleni vahvistusta. Minulla on muuten oikein hyvät petivaatteet, tyynyt ja peitot, mutta petari on jokin kamala polyesterhirmu. Ei vaan oo vara ostaa nyt muuta. Makuuhuoneessani on myös liian kuuma, enkä saa patteria säädettyä sopivaksi. Nukun aivan sopivasti ja säännöllisesti. Siksi tää väsymys ihmetyttääkin.

  Celia, on ihan pikkuruisesti hellittänyt. Osasyynä oli ilmeisesti tavallista tymäkämmät PMS-oireet. Ainakin itkuisuus selittyi sillä. Nyt jo tasapainoisempi olo :) Boheemisti Rock on ihan ärsyotsikko. Minusta rock on niin kauan rockia kun se soi, asennekin, mutta kun minulle rock ei koskaan ole tyyli. Rock on yksi hienoimmista asioista, niin kuin kotikin. Mutta mutta. En oikein edes tiedä mitä olen sanomassa. Ehkä sitä vaan, etten tykkää rockin latistamisesta joksikin visualistien fiilikseksi. Liikaa rakkaustunnetta rockia kohtaan.

  Valloittava valkoinen :)

  kata, saas nähdä... Ai niin Ärrä. Olen unohtanut, että minulla on pari veikkauksen arpaa raaputtamatta. Sain muutaman euron voiton perinteeksi muodostuneesta isän joululahjasta, ja päätin jatkaa pelurin matkaa hankkimalla uusia arpoja :) Ehkäpä kannan tietämättäni laukussani satoja tuhansia euroja, hehee!

  ReplyDelete
 17. Tuo lehtiartikkeli, suosikkini aina uudestaan ja uudestaan. Tosin joskus käy mielessä, että kuinka monta kertaa se voidaan julkaista vuosien varrella. Toivoisin jonkun tekevän uuden jutun tästä kodista, siellä kun varmasti olisi vaikka kuinka katsottavaa.
  Ja kiitos taas musiikkivinkistä. Olen sinun avullasi löytänyt jo monta uutta suosikkia :)

  ReplyDelete
 18. Minun veikkaukseni mitä tulee lahjaan, matka! Olisikin!

  ReplyDelete
 19. toivon myös että väsymyksesi on jo hellittänyt. tämä valo hieman helpottaa, minua ainakin. ja yritän muistuttaa itseäni siitä että kevättä kohti ollaan jo kovasti menossa..
  mukavat yllätykset piristää kummasti, kivaa että sinulla on jotain odotettavaa. tulin itsekin uteliaaksi..
  ja tuo lehti..hmm, pitäisiköhän käydä hankkimassa elämäni ensimmäinen sisustuslehti..

  ReplyDelete
 20. Inka, minä en taida olla nähnytkään tuota juttua aikaisemmin. Ostan nykyään lehtiä paljon paljon harvemmin kuin aiemmin. Musiikkilinkkejä voisin laittaa ehkä useamminkin. Mukava kuulla, että nistä on iloa muuillekin! Olen hyvän musiikin suurkuluttaja :) Tämä biisi saa minut ihan toisiin maisemiin, niinkuin Grizzly Bearin kanssa aina käy. Olen ihan intohimoinen fani.

  Liivia, oih, matkalle voisin lähteä aina!

  outi, ei se ihan kokonaan tietty ole, mutta vähän parempi olo on. Mutta pelkään, että se tulee takaisin hetkenä minä hyvänsä. Vähän herkillä... Valon lisääntyminen on niiiiiiiin ihanaa! Rakastan tammikuun valoa. Minun ei edes tarvitse itseäni muistuttaa tuosta kevään lähenemisestä, kun tunnen sen aivan. Se on tammikuun henki. Ja mitä häh! Elämäsi ensimmäinen sisustuslehti! Älä hanki, jos olet onnistunut tähän asti välttämään :) Tai no, hanki... Tai äh, ihan miten vaan.

  Liivia,

  ReplyDelete
 21. Tanja, muistaisin ainakin kahdesta eri lehdestä sen taltioineeni: Elle Interiörista ja olisiko ollut jostain Kotivinkki/Kotiliesi-tyyppisestä lehdestä myös. Kolmaskin kutittelee ihan kielen päällä, mutta en saa sitä nyt mieleeni. Ulkolainen lehti kuitenkin.
  Ja kivaa jos jaksat laitella lisää musiikkilinkkejä - niistä on todella ollut iloa :)

  ReplyDelete