08/02/2010

neljäsMuruinen on ihana. Ja minä sain häneltä haasteen. Tällaisen:

1. Avaa neljäs kansio, jossa säilytät valokuviasi.
2. Valitse neljäs kuva kansiostasi ja julkaise se blogissasi.
3. Selitä kuva.
4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama.

Kuva on ihan pikkuisen yli vuoden vanha. Kaikki oli silloin jotenkin uuden tuntuista minulle. Valoisaa ja ihanan karheaa. Jouduin rajaamaan kuvaa, kun en halunnut kummityttöni kasvoja kuvaan. Kuva siis muuttui, käytännössä ei kovinkaan paljoa - pikkusiivun vain, mutta sisällöltään kovastikin. Mutta se on neljännen kansion neljäs. Ja kuvassa on kaksi asiaa, jotka tekevät minut ihan hurjan iloiseksi. Selitä kuva, se on vaativa tehtävä. Kuulostaa käskyltä. Kuvassa on kaksi hiukan jännittynyttä. Räpsy. Siinäpä enimpiä.

Luistan vähän säännöissä, ja laitan haasteen vain kolmelle, jotka välittömästi putkahtivat mieleeni:

visual notes
Little Thimble
bamarik

7 comments:

 1. Hyvää maanantaita sinulle Tanja! Miten suloinen Murusesi onkaan, ihana kuva!

  Vielä eiliseen: oli todella mukavaa lukea miten monia kauniita ja myötäeläviä kommentteja olit blogisi lukijoilta saanut. Olen hyvin samoilla linjoilla heidän kanssaan! Oli mukava lukea, että koit myös minun kommenttini kannustavana ja lämmittävänä. Itsekin koin erään anonyymin kommentit vireeltään näpäyttävän sävyisinä, mikä oli ikävää ja tunsin myötätuntoa sinua kohtaan.

  Kysyit eilen tunnemmeko toisemme. Olen tunnelmaltaan herkän, pohdiskelevan, kauniin ja aidon tuntuisen blogisi lukija, muutoin emme tunne tai tiedä toisiamme. Tuossa lauseessa johon viittasit taisin kirjoittaa, että "joka näkyy myös kaikessa muussakin blogisi sisällössä". Tarkoitin sillä lauseellani blogiasi juuri kokonaisuudessaan, eli juuri ihanat ja herkät valokuvasikin kertovat yhdeltä puolen myös tuosta taidostasi analysoida. Jotta kykenee ottamaan puhuttelevan kuvan, pitää omata myös kykyä analysoida, ja tätä kautta nähdä juuri nämä puhuttelevat yksityiskohdat ja kokonaisuudet ja mitä niistä yhdessä muodostuu. Kiitos aivan ihanasta blogistasi!!!

  Tuhkimo

  ReplyDelete
 2. Oi voi,itse olet ihana! ..tässähän melkein jo punastuu:))

  Minäkin rajasin sen oman kuvani,alareunassa oli iso kasa turisteja,joita en halunnut kuvaan. Mutta tämä sinun kuvasi toimii vallan mainioisti rajattunakin! Tykkään siitä,että kummityttösi on takana vähän niinkuin piilossa ja koirasikin ujostelee tuossa edessä..se on kyllä mielettömän suloinen ja niin ilmeikäs!:))

  ReplyDelete
 3. what a cool idea, i did it to even though u don't know me and I wasn't asked to. I thought it would be fun so i opened my 4th folder and found my 4th picture and put it onto my blog. It was fun and I am going to ask my friends to do the same Lisa :)

  ReplyDelete
 4. suloinen ujo karvaturkki kuvassa!
  ja kiitos haastesta! otinkin sen jo vastaan:)

  ReplyDelete
 5. Aye!
  Tanja - do you have babies????

  And, I'm so sorry but what do you write for? I have never made that out...and i'm so curious....

  ReplyDelete
 6. Tuhkimo, en onneksi jäänyt murehtimaan tuota kommentointia liikaa. Lapsiasia on helposti vähän tulenarka tämän ikäisille naisille, joten aika huh nuo näpäyttävän sävyiset kommentit. No, mutta kaikenalaista mahtuu joukkoon.

  Heh, olin omin päin lisännyt sanan kuin tuohon lauseeseesi, josta sitten kuvittelin, että tunnemme :) Nyt ymmärrän mitä tarkoitat. Kiitos!

  niina, kiitos haasteesta! Ja koirulainen heippaa häntää naamakehusta.

  Lisa, so nice that you made this too!! I took a peek at your blog, and I will be back again some other time. Thanks for your comment.

  outi, huomasinkin, mukavaa! Tuo minun koirani on herkkä lasten riehumiselle, ja just enne tuon kuvan ottamista oli kova meno päällä, siksi se näyttää vähän raasulta. Muuten se tykkää lapsista.

  Oh, Liz, I don't have kids. She is my god-dauhter in the picture. I was too tired to post in English when I did this post, sorry.

  ReplyDelete
 7. Kiitos haasteesta! Olen tehnyt tuon jutun joskus aikaisemmin, mut katsotaan mitähän tuosta soveltaisi... :).

  Niin upeita kuvia täällä taas.

  ReplyDelete