30/03/2010

looking forward summer so severelyBrowsing through my photo archives. You know those tiny, tempting sidepaths and where they can be leading while one should concentrate on something important...

11 comments:

 1. These pictures perfectly capture summer! I wasn't missing it until I saw this post :)

  ReplyDelete
 2. Voi Tanja. Tiedän hierovani nyt suolaa haavoihin mutta täällä on nyt niin kesä! Hellepäiviä.

  Tule käymään.

  ReplyDelete
 3. Kiitos viehättävistä kesäisistä tunnelmakuvistasi! Niiden mukana heräsi taas toivonkipinä, että kyllä se kesä sieltä on vielä tulossa. Olen itse aikoinaan syntynyt Juhannusaattona, siis olen varsinainen kesänlapsi.
  Muutamana aamuna olen jo päässyt kuulemaan mustaraskoiraiden laulelua, se on ollut huikaisevan ihanaa kuultavaa ja takuuvarma kevään merkki! Eilen torilta lähti mukaani valkoinen helmililja, tuoksuttelin sitä bussimatkani aikana, miten ihanan hennon keväinen tuoksu siitä lähtikään.
  Kiitos sinulle aamuni
  piristyksestä ja toivotan sinulle hyvän mielen päivää!

  Tuhkimo

  ReplyDelete
 4. Ihana kesä! Tuo viimeinen kuva on ihan ykkönen, tuli mieleen Salainen puutarha, juuri sellainen mihin voi kadota vaikka päiväksi lukemaan jotain ihanaa kirjaa.

  ReplyDelete
 5. I just love your blog :-)

  ReplyDelete
 6. oih apua, kesä! Kun vaeltaa harmaan loskan keskellä tuntuu aivan kummalliselta että joskus tulee lämmön ja kukoistuksen vuodenaika. Sellainen tuntuu aivan ylenpalttiselta.

  ReplyDelete
 7. Tell me about it. Huh. Täällä sisällä kuvittelen että tuo auringonpaiste tarkoittaa kesää.. tosiasiassa pelottaa mennä ulos katolta putoilevan lumen takia, joten kuuntelen rytinää tällä sisällä ja kuvittelen kesän.

  ReplyDelete
 8. i love everything about that second photo. beautiful!

  xo Alison

  ReplyDelete
 9. Ooh, näitä kesäisiä tunnelmia tarvittiin. Tosin näyttää siltä,että lumi alkaisi sulaa.Vihdoinkin!

  ReplyDelete
 10. Voi kesää! Miten voi kaivata kesää näin, oikein tuntuu että rinnassa särkee. Ei taida särkeä kuitenkaan. Kesän kaipaus on kyllä suuri. Nuo puun lehdet jotka heijastuvat ikkunaan, saivat minut huokaamaan. Kesä, tule tule tule!

  ReplyDelete
 11. Mun aamuinen kommentti katosi jonnekin.

  Mutta sama laulu taas, ihailin kuviasi! Kiitos Tanja kesäpaketista:)

  ReplyDelete