29/03/2010

not so willing to go to workPretty tired and grey.

9 comments:

 1. Oi miten kauniit aterimet!!

  ReplyDelete
 2. If we can have such nice pictures, it's a good thing you're not going to work ;-))

  ReplyDelete
 3. "Pretty tired and grey" you say. I would say only "Pretty!!!" :)

  ReplyDelete
 4. Hei!

  Tykkään kovasti blogistasi, ihanista kuvistasi ja siitä, että saat kotoisan arjen tuntumaan juhlalliselta arjelta, luksukselta, kun osaa katsoa arkipäiväisiä tavaroita oikein.

  Tosin minun on pakko myöntää, että tulin vähän surulliseksi edellisen kirjoitukseksi kommentista, jonka olit saanut ja jossa sanottiin toisissa blogeissa olevan huonoja, salamalla räpsittyjä kuvia. Minulle tuli vähän surullinen olo siksi, että minun kotialbumini ovat täynnä minun ottamiani tavallisia kuvia, joista toisissa ihmisillä on ihan valkoinen naama tai toisissa salama on ottanut kiinni ruokapöydän juomalasiin. Kuvat ovat huonoja, mutta miksi pitäisi olla heti hyvä kuvaaja? Ymmärrän silti kyllä pointin tuossa kirjoituksessa, mutta silti se jäi kaivelemaan mieltä.

  Tämä oli vähän tällainen negatiivinen kirjoitus, mutta halusin puolustaa meitä surkeitakin kuvaajia :).

  Kiitos kuitenkin hirmuisesti blogistasi, tykkään sekä tyylistäsi kirjoittaa, että kuvista ja toivottavasti et pahastunut tästä kommentista.

  Saara L.

  ReplyDelete
 5. i grew up using antique flatware for everyday use, so that last photo is especially beautiful to me :)

  xo
  Alison

  ReplyDelete
 6. Sä et oikein voi tehdä etätöitäkään...niin että kai sitten kuitenkin menit;-)

  ReplyDelete
 7. mizyéna, ovat ovat! Minun suosikkini.

  lesfifoles, well even though I was not willing to go there, I still needed to go, and after all this ended up to be quite a good day :)

  Pampula, hihii, kiva!

  Saara L., kiva, että koet minun blogini arkisuuden noin! Nimittäin jotain tuollaista aina tavoittelenkin. Enkä pelkästään blogiini postattavaksi, vaan ylipäätään omassa arjessani. Harmi, että tulit vähän surulliseksi. Mutta ymmärrän. Kuvista ei ole helppo puhua kovin yksioikoisesti. Valokuvissakin on niin monenmoista tarkoitusta ja niiden merkitys varsinkin kuvan ottajalle ja kuvissa oleville on niin erityinen, että on ehkä tarpeetonta tehdä mitään yleisarviota hyvistä ja huonoista kuvista. Uskoisin, että tuossa mainitsemassasi kommentissa viitattiin lähinnä tekniseen laatuun. Mutta arvelisin, että moni meistä silti arvostaa vaikka niitä salamakuviakin silloin, kun kuvassa on jotain merkityksellistä itselle. En tiedä ketään, joka ei ilahtuisi saadessaan katsella valokuvia läheisistään tai merkityksellisistä tilanteistaan, vaikka ne olisivat tekniseltä laadultaan jotain muuta kuin koulukirjaesimerkkejä. Näin mä tän näen. En muuten kokenut, että tämä olisi ollut mitenkään negatiivinen kirjoitus! Hyvä, kun sanoit, että harmittaa.

  thenextarrow, ooh, so nice to hear! So, here you are :) I grew up like you too!

  piilomaja, no pakkohan se oli. Ja ihan hyväkin loppujen lopuksi. Sai ajatuksia näistä kotona tehtävistä töistä vähän muualle. Huomenna vapaapäivä, jeah!

  ReplyDelete
 8. Mä rrrakastan noita sun aterimia ;) Ihanat!

  Toivottavasti saat huomenna levättyä...

  ReplyDelete
 9. Neiti Nimetön, huomisen pitäisi olla touhukas omaehtoistoiminnan päivä :) Nyt on raudat tulessa. Kyllä se toivonmukaan ainakin henkisesti virkistää. Aattelin sit pääsiäisenä nukkua.

  ReplyDelete