04/03/2010

still a bit weak - naama harmaana vieläBut I survived from an awful flu/stomach flu. Not perfect yet, but at least, I am not scared anymore. Thanks for your supportive and lovely comments. I read them all, but was too tired to answer.

***

Hengissä silti. Kiitos tukiviesteistä ja muutenkin niin ilahduttavista kommenteistanne. Luin ne kyllä kaikki tänään, en vaan jaksanut vastata.

Uusin kolumnini.

7 comments:

 1. Pidin Tanja kolumnistasi, kirjoitat puhuttelevasti ja hyvin elävästi! Kiitos, että jaoit kolumnisi täällä blogissasi!

  Tuhkimo

  ReplyDelete
 2. Minäkin kiitän,kolumnisi on todella hyvä! Ihan kuin olisit kirjoittanut omia ajatuksiani ylös:)
  Jätin keväthuivin hetkeksi kesken koska en halua että valmistuu niin nopeasti,sitä kun on niin kivaa neuloa. Ja minullekin elokuvan katsominen ja kutominen samaan aikaan oli aikamoinen saavutus:) Ja niin edelleen.
  Ihana sininen kuvissasi. Nam.

  ReplyDelete
 3. minäkin täältä vielä toivotan pikaista paranemista!
  mielikuvamatkailu auttaa, ainakin vähän.
  ja suunnitelmien laatiminen, uudet reissut, lyhyemmäksi tai pidemmäkis aikaa täältä jonnekin..sitä mä harrastan tällä hetkellä joka päivä..
  onneksi tänään on kirkas taivas.

  ReplyDelete
 4. Tuhkimo, olen iloinen kaikesta tuosta, mitä sanot!

  niina, ymmärrän tuon hetkeksi keskenjättämisen. Mullakin haaveilijansininen huivi seisoo vielä pikkuhetken, se on jo niin lopuillaan :) Kuulostaa ehkä ihan tomppelilta, mutta minusta on ihanaa, kun olkkarissa on korissa keskeneräinen neulos. Valmis huivi eteisen korissa ei ole yhtään niin hehkeä ja erityinen. Mutta kyllä minun haluttaa tuota huivia käyttääkin, joten jonain päivänä tässä teen sen valmiiksi. Siitä puuttuu nyt noin 15 senttiä.

  outi, kiitos toivotuksista, kävin tänä aamuna suihkussa moneen päivään, kuumehikisenä, ja meinasin melkein pyörtyä. Vei aika heikkoon kuntoon. Mutta tänään aion koittaa syödä pikkuisen enemmän. Tuo on totta, että mielikuvamatkailu vähän auttaa. Eniten varmaan matkakuumeilua nostaa myös se tosiseikka, että mulla ei nyt kerrassaan ole varaa eikä ajallisestikaan mitään mahkuja lähteä. Mahdottomasta tulee suorastaan pakkomielle.

  ReplyDelete
 5. Pidän myös kolumnistasi. Ihan parasta siinä on minusta se, että siinä on selkeä Oma Ääni. Ihan liiaksi nykyään ihmisten tekstit muistuttavat toisiaan. Voivat olla ns. hyviäkin mutta liian samankaltaisia.

  ReplyDelete
 6. So glad you are feeling better Tanja! I think that your blue gingham boxes are adorable.

  ReplyDelete
 7. piilomaja, kiitos suuresti, minä vasta harjoittelen. Siksi kaikki tuollainen kannustaa niin kovin.

  Kathererine, I like so much those pretty little boxes too, it's some trinkets inside those. Are you still patient with my little interview? I started to write my answers up yesterday, but I was too tired to finish it.

  ReplyDelete