27/03/2010

utterly joyousUtterly joyous for a Valentino tulle cloud! And because tomorrow, well, today (yeah I know I am up too late); I mean saturday night I'll get the most wonderful and waited guests to celebrate a tiny, delicious and cute Earth Hour party here in my whimsy tulle home.

14 comments:

 1. these photos are enchanting :)

  xo Alison

  ReplyDelete
 2. Ihania tylli-kuvia, etenkin tuo toisena oleva kuva on aivan ihastuttava kaikin tavoin!

  Toivotan sinulle ja ystävillesi mukavaa iltaa!

  Tuhkimo

  ReplyDelete
 3. Tuli mieleen huntu:)

  Raitapaita pukee sinua. Tahtoisin kanssa, mutta mulle ei vaan sovi.

  ReplyDelete
 4. Oi, miten kauniita kuvia. Ihanaa! Illalla nähdään.

  ReplyDelete
 5. Suloinen hunnun hulmu!

  ReplyDelete
 6. Ja mie aattelin ilman muuta moskiittoverkoksi heti! Sitä kattoo asioita niin omasta vinkkelistään...

  Hauskaa iltaa! toivottaa Riikka

  ReplyDelete
 7. Raitaa ja tylliä, näyttää ihanan raikkaalta!

  ReplyDelete
 8. Oon aivan keväthurmaantunut kolmannesta ja neljännestä kuvasta. Ihanaa valoa ja leijailua, ihan hymisen :)

  ReplyDelete
 9. Näissä kuvissa on just oikeanlaista sitä jotain. Kivaa lauantai-iltaa! :)

  ReplyDelete
 10. tulle really does bring out the fairy princess in all of us.. i love the movement you caught with some of your shots. have a great weekend

  ReplyDelete
 11. En ole tainnut yleensä kommentoida, vaikka olen aivan ihastunut kuviisi ja niiden tunnelmiin joka kerta. Tuo aiempi postauksesti "napsahtaneesta" blogisi lukijasta sai minut kommentoimaan, sillä minulle kävi juuri noin hyvän ystäväni kanssa. Tai siis luulin, että hän on hyvä ystävä, kunnes hän napsahti. Minäkään en kilttinä ihmisenä ole ollenkaan tottunut sellaiseen ryöpytykseen, jonka aiheetta taisin saada. Ja minä lähdin selittelyn tielle. Höpsö minä. Kunnes lopulta tajusin, että viisautta on vetäytyä. Olisinpa tajunnut jo vähän aiemmin, olisin säilyttänyt hitusen enemmän itsekunnioitusta. Mikä ihmisiä vaivaa... Mutta kiitos vielä ihanasta blogistasi ja kaunista sunnuntaita!

  ReplyDelete
 12. yes, such happy pretty photos! i love your striped dress too.

  ReplyDelete
 13. Kommentoin myöhässä, että minäkin tykkään kuvistasi. Tosin toivon, että kuvaisit enemmän kaupungilla ja muualla, kun osaat poimia niin jänniä juttuja. Joissain blogeissahan on aivan itkettävän huonoja huvia, salamalla räpsittyjä epätarkkoja pläjäyksiä, mutta ei tulisi mieleenkään mennä kommenttilootaan kiljumaan, että ota parempia kuvia. Kukin kuvatkoon tyylillään. Minua viehättävät kaikenlaiset "sumuiset" tekniikat: neulanreikäkamera, muka-viktoriaaniset kuvat, siirretyt, raaputetut jne. Kuvissasi on unenomaisuutta ja välillä kotitontun näkökulmaa, se on hauskaa.

  ReplyDelete
 14. Delighted thanks to everyone!

  Kaikille ilahtuneet kiitokset!

  Matroskin, minua itseänikin harmittaa, etten kuvaa juuri muualla kuin kotonani. Ihan todella harmittaa. Syy on vähän typerä, mutta täyttä totta: koiran takia minun täytyy aina kiiruhtaa töistä juoksujalkaa kotiin. Ei siinä juostessa ehdi kaivaa kameraa esiin. Tai siis toisin sanoen, en juuri koskaan kuljeta kameraa mukanani. Kuvaamiseen käyttämäni aika on hyvin minimaalista tässä elämänvaiheessa. Lomalla lupaan mennä kaupunkiin kameran kanssa :) Vapaapäivisin harvoin edes haluan mennä kaupunkiin, kun siellä on töiden puolesta hilluttava joka päivä. Koti on mun mielipaikka :) Täällä ei useinkaan ole kiire mihinkään, siksi täällä viihdyn. Kiitos sinulle Matroskin!

  ReplyDelete