02/03/2010

wrong kind of dayWhat the heck is this! It's been somehow like autumny feeling today, so wet, so gray, pretty harsh day. And my flu got worse, had to come back home from work and wear pyjamas again, buhuu. So, I thought, what a most appropriate reason to buy some dreamy flowers to myself as a consolation. I picked a bunch which was the airiest and the most magical. Waiting tomorrow to photograph them.

***

Mitä hiivattia! Tänään on tuntunut ihan syksyltä. Harmaata, tylyä ja jähmeää, eikä pelkästään ulkona, vaan koko keho on ihan tihkuisessa sumussa. Menin töihin oikeastaan vain todetakseni, että olen ihan järkyttävässä kunnossa. Flunssa jatkuu. Yöpuvussa jälleen, plääh. Kotimatkalla ajattelin, että tämän parempaa päivää ostaa lohtukukkia ei kai olekaan. Valitsin jotain keväistä ja lentäväistä. Huomenna mitä luultavimmin härrään ihan intona kameran kanssa puskani ympärillä. Kukkakuvaaja ei olekaan pitkään aikaan ollut vauhdissaan!

11 comments:

 1. Tervetuloa kukkakuvaaja! Toinen kuva on hieno! Ja oli tosiaan jähmeää ja loskaa ja räntää ja pimeää. Nyt myönnän jo minäkin, että kevät saisi tulla.

  ReplyDelete
 2. Mulla taas oli tuollainen päivä eilen. En saanut mitään aikaan. Tänään touhusin senkin edestä, siivosin ja siinä samassa vaihdoin melkein kaikkien huonekalujen ja taulujen paikat. Tulppaanit aukesivat maljakossaan ja sireeninoksissa näkyi jo melkein silmut (maljakossa!) mutta kamera makasi laatikossa enkä ottanut ainuttakaan kuvaa...

  ReplyDelete
 3. Toinen kuva on minunkin suosikkini.

  ReplyDelete
 4. Minä ihastuin tuohon ylimään,oih ja voih ja huokaus! Kaunis. Ruutulattiat ovat kyllä ihania,mutta niitä on ihan liian harvassa paikassa.

  Syystunne ei ole kiva,toivottavasti kukkien kuvaaminen ajaa sen pois!

  ReplyDelete
 5. Ihana ruutulattiakuva! Tykkään. Saippuantuoksuinen kukkapuska oli hieno. Ja varmasti kuvauksellinen :) Paranemisia!

  ReplyDelete
 6. It's been dark gray and cold in my part of the world too--for months..not typical weather for us at all...I want Spring.

  ReplyDelete
 7. Kukkakuvia tiedossa, kivaa:)

  Mulla vain tuo mehikasvi, mutta se onkin kaunis. Piti eilen käydä kaupungissa hakemassa jokin oksa, mutta hussasinkin kukkarahan moninkertaisesti lankoihin. No kestävämpi kukka ainakin:)

  Eka kuva nostattaa kaupunkikaipuuta.

  ReplyDelete
 8. Parannuskukkien teho on tunnettu tosiasia.

  ReplyDelete
 9. Oksennustaudissa kuumeen lisäksi. Kukkakuvat saavat odottaa :(

  ReplyDelete
 10. Voi yrjö...
  Piti vati lähellä.

  ReplyDelete
 11. Upea idea ostaa lohdutuskukkia! Täytyypä joskus tehdä niin itsekin. Toivottavasti flunssasi helpottaa!

  ReplyDelete