05/04/2010

mämmiä IIIMusic

7 comments:

 1. Mukava tämä mämmitrilogia. Mämmistä on moneksi :) Tunnelmointiinkin.

  ReplyDelete
 2. Kirjailijatar, hyvä kun "maistuu"!

  ReplyDelete
 3. Ihania sävyjä! Tykkään.

  Voimia ja positiivisia tuulia arkeesi Tanja! <3

  ReplyDelete
 4. Parasta mämmiä ikinä,nam!

  ReplyDelete
 5. Kauniita sävyjä, viihdyn täällä!

  ReplyDelete
 6. Aivan ihastuttava vanhan ajan tunnelma tuossa ylimmässä kuvassa! Onko kuva tuosta kotisi lähellä olevasta autiotalosta? Tavoittelin nukkekotini ulkomaalaukseen juuri tuollaista väriä. Aika lähelle taisin osua.

  Palatakseni vielä edelliseen ajatusten vaihtoomme, niin haluan sanoa, että saan hyvää apua, parasta mahdollista. Olen onnekas tämän suhteen ja välillä tunnen jopa syyllisyyttä siitä, koska tiedän, että on monia, joille tämä ei ole mahdollista. On sanoinkuvaamattoman ihanaa saada aikuisena "äiti", jonka kanssa jakaa vaikeatkin asiat, kun sitä äitiä ei lapsena ollut.

  Tuhkimo

  ReplyDelete
 7. Neiti Nimetön, kiitos!

  niina, hymyt sulle. Mun mielestä keltaisen rasian mämmi on kyllä paljon parempaa!

  -Jo-, ihanaa kun viihdyt, se ilahduttaa minua!

  Alison, that fabric is my latest purchase and a real treasure because it is so pretty. I will consider peacefully what I'll sew out of it because it is too lovely fabric to be wasted. It is from Stella McCartney's spring2010 collection.

  Tuhkimo, tuo talo on ihan asuttu, mutta tässä lähistöllä. En yksityisyyssyistä kehdannut tarkentaa sisätiloihin. Muutenkin ihan hurjan nopsaan vaan nappasin tuon, etten aiheuttaisi vaivaantumista. Kauniin värinen talo. Hyvä kuulla, että sinulla on tuki, jonka koet hyväksi ja turvalliseksi. Minäkin kuulun äidittömiin. Valitettavasti.

  ReplyDelete