20/04/2010

tampere ♥ ♥

7 comments:

 1. Ihana, ihana Tampere! Sinne on kestoikävä.

  ReplyDelete
 2. Tampere näyttää näissä parhaan naamansa! Ihania! Ja kukkakaupan lattiaakin kuvasit, olen monta kertaa halunnut, mutten ole kehdannut...
  Mutta kerran sanoin heille, että tietävätkö, että heillä on Tampereen kaunein lattia. Myyjä sanoi: "aijaa, mää kun olen aina pitänyt sitä rumana".

  ReplyDelete
 3. Olen asunut Tampereella 20 vuotta mutta kuvissa se näyttää lähes tunnistamattomalle. Viimeisen kuvan Kahvila Runon sentään tunnistan, sitä pitää isäni serkku =) Pitänee palata takaisin valokuvauksen pariin että itsekin taas näkisi kaupungin toisenlaisin silmin.

  ReplyDelete
 4. Ihana ihana kuvasarja! Vau! Tuo lattiakin,aivan mieletön. Ei näytä minusta ollenkaan Tampereelta eikä edes Suomelta..

  ReplyDelete
 5. such beautiful photos....

  ReplyDelete
 6. minja, haa, minulla ei koskaan ole sinne ikävä varsinaisesti, mutta aina kun olen siellä, se tuntuu oikein mukavalta paikalta. Mulle se oli koko teini-iän THE kaupunki, se kun oli tullut jo lapsuudesta lähtien tutuksi.

  Liivia, ostin tädille kukkia tuolta, ja ihan häpeilemättä räiskin parit kuvat. Myyjä taisi kyllä vähän kummastella. Valitsin tuon kaupan ostospaikakseni juurikin lattian vuoksi. Ihan mänttiä ettei myyjä älynnyt lattian hienoutta! Kuinka voi olla älyämättä!?

  Rhia, sanalla sanoen en edes yrittänyt tavoittaa kuvissani mitään perinteistä Tampere-fiilistä. Ehkä siksi näissä näyttää niin tunnistamattomalle. Mä olin niin paussin ja irtioton tarpeessa, että yritin löytää Tampereesta vähän eksoottisempia vilahduksia :) Runo on aika kiva kahvila, Liivialta muistaakseni siitä vinkin olen saanut. Hyviä leivonnaisia ja teelaatuja siellä.

  kristina, my little trip to Tampere definitely was wonderful!

  niina, kuten tuossa jo Rhialle mainitsinkin, ihan tarkoituksella etsiskelin katseellani kaikkea vähän sellaista ei-Tamperelaista. Kiitos!

  Mel, thank you!

  ReplyDelete