20/04/2010

tampere ♥ ♥ ♥Enjoying sauna, beer and meaningful conversations every night with my dear aunt. Bestness.

17 comments:

 1. Jumalaisen kaunis omakuva!

  Kyl mää näistä Tampereen tunnistan:)

  ReplyDelete
 2. Mikä mahtava kuvasarja!! <3 Sulla on niin hieno oma tyyli kuvata, olet sitten kotona, lenkillä tai kaupungilla. Toivottavasti olet saanut nukuttua ja rentouduttua :)

  ReplyDelete
 3. Oi miten ihania värejä, saisipa tuollaisen lautalattian. Rakastan räsymattoja, erityisesti tuollaisia vanhoja joista voi lukea tarinoita. Katselen niitä aina kirppareilla mutta sitten kun mietin sitä pesemistä niin haen sittarista halpismattoja... laiskimus minä.

  ReplyDelete
 4. Näistä kuvista tulee niin onnelliseksi. Osaat kuvata niin upeasti, kaikki hetket ja tunnelmat näissä. Keväisen saunaolonkin tuntee kropassaan, kun katsoo näitä. Kiitos!!!!

  ReplyDelete
 5. Herätit voimallisesti Tampere kaipuun näillä postauksillasi. Eteerinen omakuva!

  ReplyDelete
 6. Upea kuvasarja, aivan upea. Läkähdyttävä. Jään tuijottamaan.

  ReplyDelete
 7. Jos kuvia voisi syödä niin näillä herkuttelisin. Ihanaa, kun tapasitte tuolla! Ja tuo vihreä puulattia on ihan täydellinen.

  ReplyDelete
 8. Kaunis omakuva sinusta. Ja Tampere sinun silmin katsottuna on kyllä todella kiehtova ja kaunis. Osaat vangita tunnelmat :) Eikä minulla mitään Tamperetta vastaan muutenkaan ole. Se siis vaan tiedoksi. Teillä ja sinulla oli varmasti ihana lomanen.

  ReplyDelete
 9. Oi miten ikävä tuli Tamperetta. Ihania kuvia Pispalasta ja muualta.

  ReplyDelete
 10. Tampere seems so beautiful through the eyes of your camera! Through your pictures:-)
  Have a great day!

  ReplyDelete
 11. i adore the first photo, especially those comfy slippers.

  xo Alison

  ReplyDelete
 12. Niin kaunista!!
  Ihan lumoutuneena täällä katson näitä uudestaan ja uudestaan.

  ReplyDelete
 13. Oli kyllä mukava tavata. Kanssasi oli heti helppo puhua. Ja miten hassu se vahinkotapaaminen seuraavana päivänä!
  Kuvat Tampereelta ovat musta aivan perkuleen hienoja.

  violet

  ReplyDelete
 14. Kiitos kommentaistanne! En ole ehtinyt perehtyä niihin Tampereelta töihin palattuani. Illalla, jos jaksan, kommentoin takaisin. Niin tahtoisin aina toimia. Kommentinne tekevät tämän blogin!

  ReplyDelete
 15. Liivia, hahaa, kaunis? Minusta se on vähän kuin jostain kauhuleffasta. Mutta tykkään siitä silti. Ja niin, kaunista voi olla niin mnenlainen. Tädin talon saunalla on hieno vanha peili, joka vääntää kuvaa iha psykedeeliseksi :) Mun aatuksissa muuten saunominen ja Tampere kuuluvat kiinteästi yhteen.

  Hanna, tuolla tädin luona sain nukuttua 2 yötä aivan mahtavasti. Sitten viimeinen yö, ku seuraavana aamuna piti lähteä Helsinkiin ja töihin, uivaivat palasivat jälleen. Stressasin jo taas. Mutta oli ihana saada lepoa ja mielenvirkeyttä. Kiitos kovasti kuvakehusta!

  kata, räsymattoja minäkin rakastan. Ei mulla vaan yhtään oo. Syytä en edes tiedä. Muttaeikös räsymattoja oo ihan helpoin pestä?

  himalainen, oi joi kiitos SINULLE ihana!

  Susadim, hahaa, Tampereen reissua sitten vaan suunnittelemaan :)

  Inka, no jopas, ihana kuulla :)

  Rebecca, oli kyllä ihan kevään kohokohta tuo tapaaminen! Kiitän sinuakin. Jopas nämä Tamperekuvat nyt ilahduttavat. No se on kyllä kiva juttu.

  Kirjailijatar, Tampereessa on minusta paljon kiehtovaa. Oletko lukenut Riitta Vartin romaania Pispalan enkeli? Siinä tiivistyy minun mielikuvieni Tampere muutama vuosikymmen sitten ihan mahtavasti.

  Sanna :)

  Merja, oi kun kivaa!

  Anonymous, well it is many very beautiful places and corners in Tampere.

  thenextarrow, I borrowed those cute slippers from my aunt :)

  Celia, minulla on mielikuva, että sinä viihtyisit tuolla tätini talossa.

  violet, hyvä että sinusta tuntui siltä - sinullekin oli helppo jutelle. Ei se aina oo niin sanottua. Joo, kyllä minäkin aivan ihmettelin, että miten voikin Tampereen kokoisessa kaupungissa vielä törmätä!

  ReplyDelete
 16. I'm jealous...My dear aunt is no longer alive, and i miss her so much! Enjoy your treasured moments, they really make life warmer and richer! The place is a dream, it is like a box full of little surprises! Sxxx

  ReplyDelete