11/05/2010

kolumniSe löytyy täältä.

8 comments:

 1. Kiitos lukunautinnosta Tanja;
  kolumnisi on kaikin tavoin aivan LOISTAVA, taidokas!!!

  Kolumnisi yhteydessä olevasta omasta kuvastasi huokuu rohkeutta, vahvuutta, herkkyyttä ja toiveikkuutta.

  Toivon, että kolumnissasi kuvaamasi "menetelmä" tulee auttamaan sinua myös tässä hyvin raskaassa ja vaikeassa elämän tilanteessasi. Se on hyvin arvokas kyky, lahja.

  Tuhkimo

  ReplyDelete
 2. Yläkuva on taideteos! Kuin maalaus jostain 1800-luvulta!

  ReplyDelete
 3. Pidän kolumnista kovasti. Sen kielestä ja sen ajatuksesta, jonka allekirjoitan täysin!
  Juuri tästä pidän itsekin ja juuri tätä harrastan, viimeksi viime sunnuntaina. Eli lähden tuonne vaan jonnekin, paikkoihin joista tiedän aina saavani pääntäytettä.

  ReplyDelete
 4. my sweet Tanja, I really think of you, just have in mind that you have friends and blog-friends who love you and support you on this saddest moment of your life! My love and sympathy

  ReplyDelete
 5. Tykkäsin minäkin kovasti kolumnistasi, ehdin vain lukea sen vasta nyt!
  Edelleen minua ihastuttaa vilpitön tapasi kirjoittaa, lapsenomainen asioiden tutkiskelu, jossa on kuitenkin viisaus.

  ReplyDelete
 6. Tuhkimo, niin tuo taitaa olla - arvokas tuo kyky unohtaa hetkeksi. Se vaatinee tietyllä tavalla parusrentoa elämänasennetta, että tuota "menetelmää" voi onnistunteesti käyttää. Ja minä olenkin perusrento. Tosi rento itse asiassa. Yleensä. Kiitoksia sanon taas, kun niin kivasti sanot.

  Liivia, ah kiitos! Ja mitä tulee tuohon kommenttiisi kolumniani kohtaan, niin olen siitäkin varsin imarreltu. Siksi koskapa koet kirjoitukseni juuri niin kuin haluankin. Haluan olla lapsekas ja viisas yhtäaikaa. Tai en mä tiedä, onkohan vähän höntti sanoa haluavansa olla jotain tuollaista, mutta tarkoitan, että en haluaisi luopua sellaisesta tietynlaisesta naiviudesta menettämättä järkevyyttä, ja viisaaksi haluaisin tulla. Tietenkin.

  Piilomaja, kommenttisi tekee niin hyvää. Ja jotenkin arvaankin, että sinäkin ehkä kuulut meihin hetken unohtajiin ja pääntäyttäjiin :)

  anonymous, yeah, thank you. I am glad to get so much support from my friends in my "real" life as well as in blog-world.

  ReplyDelete
 7. Juu, kyllä kuulun. Pää täyteen vaan, monta kertaa päivässä.

  ReplyDelete