08/05/2010

come back sun!I do want to take my conventional Toast'n'coffee pictures in lighty light! I also would want to have thighs as slim as the Toast model has. Should start to gym. But what can one do - I am not any gym girl...

17 comments:

 1. Tanja, aivan ihastuttavan valoisa tuo kuvasi pajunkissoista!!!

  Aurinkoa täälläkin kaivataan, vaikka ei olisi edes lämmintä ilmaa, niin valoa kiitos!

  Minäkään en koe jumppasaleja mielekkääksi paikaksi itselleni. Olen tosin mielessäni viritellyt jo useamman vuoden ajan jooga- harrastuksen aloittamista. Reumalääkäri suositteli pilatesta. Olen nuori, mutta minulla on yliliikkuvat nivelet, joten minkäänlainen raju jumppa ei tule kysymykseen muutenkaan.

  Pidän niin kovin siitä saippuamainoksesta, onko se nyt Dove. Siinä on kuvattuna oikeita naisia, kaikilla erilaiset, realistiset, KAUNIIT vartalot. Ei mitään kuvamuokattuja malleja. Mieleeni tulee myös vuosia sitten näkemäni Kiti Luostarisen dokumentti-elokuva, jossa käsiteltiin naiseutta aivan ihastuttavalla tavalla, miten jokainen nainen voi iloita itsestään sellaisena kuin on.

  Pilvistä iltataivasta eilenkin katselin. Yllätyksekseni huomasin siellä kaiken harmaan joukossa hempeän haalean vaalean punaisia pilviä, kauniita!

  Tuhkimo

  ReplyDelete
 2. Pieni lisäys vielä edelliseen; elokuva on nimeltään Naisenkaari.

  Tuhkimo

  ReplyDelete
 3. Huudan kovaa pilateksen puolesta!
  En meinaa itsekään uskoa niitä muutoksia mitä se on kropassani tehnyt vain hiukan yli puolen vuoden aikana.

  ReplyDelete
 4. Piilomaja, sait pilateksen kuulostamaan todella houkuttelevalta! Onko se vaikeaa, siis edellyttääkö erinomaista koordinaatiokykyä jo valmiiksi?

  Tuhkimo

  ReplyDelete
 5. Minä en myöskään ole mikään jumppasalipimu, en ole koskaan ollut. Jooga houkuttaisi, mutta jotenkin kun ei ole syntynyt sellaista luonnollista rytmiä siihen urheiluun niin on vaikea aloittaa. Sauvakävely on ihan kivaa ja kävely muutenkin. Joskus olen kävellyt painot nilkoissa sauvakävelenkillä.

  ReplyDelete
 6. Tuhkimo:missäÄn nimessä se ei edellytä yhtÄän mitään etukäteen. Paikassa missä käyn on paljon vanhojakin aloittelijoita. Puhun siis miehistä ja naisista jotka ovat yli 70 ja TÄSSÄ yhteydessä minusta aika vanhoja, aloittamaan uutta lajia siis.

  Mutta onko se vaikeaa...kyllä se varmaan sitäkin on ja tämä juuri riippuu ihmisestä itsestään eniten: miten on tottunut liikkumaan, millaisia vammoja tai rajoituksia kehossa tällä hetkellä on jne.
  Hengittämien oppiminenkin on alussa vaikeaa, mutta siihen kannattaa panostaa ja se rutinoituu kyllä.

  jos ensisijaisesti toivoo hoikistuvansa tai sellaista niin lajia suosittele. Vaikka se tuo mukanaan melkein poikkeuksetta tuotakin puolta niin minusta pilates tulisi aloittaa muista syistä - tosin kukin tekee kuten haluaa ja ottaa ja saa eri lajeista eri asioita eikä se minulle pitäisi kuulua.

  Minusta pilates vaatii mutta myös antaa/opettaa keskittymistä, kehon kokonaisvaltaista käyttöä, rauhallisuutta, sitkeyttäkin. Niin ja aika paljon rahaa, sillä tunnit ovat yleensä kaikkialla kalliimpia kuin vaikka jotkut jumppatunnit tai kuntosalit. Monissa paikoissa tarjotaan opetusta (kÄsittääkseni Suomessakin) myös yksityisesti tai hyvin pienissä ryhmissä ja jos vain pussi kestää niin alussa ainakin tuollainen on paras vaihtoehto.

  Ylipäätään pilates ei koskaan ole mitään missä massana hikoillaan hienoissa vermeissä - onneksi.

  Joko kirjoitin tarpeeksi vai haluatteko lisää;-)? Olen niin innoissani asiasta että pari tuntia voisin puhua.

  ReplyDelete
 7. Kiitos Piilomaja kaikesta mitä kirjoitit kuvatessasi pilatesta!!!

  Paksua lopakkoa ei ole, ei tarvetta pudottaa kiloja, mutta rentoutuminen, kehon kokonaisvaltainen hallinta ja nuo hengitysharjoitukset olisivat erittäin tervetulleita. Ymmärrän hyvin, että olet niin innostunut tästä lajista!

  Ja ajattelen samoin, että hienoissa asuissa, valtavassa jumpparyhmässä, hurja hiki päällä huhkiminen ei olisi rajoituksistani huolimatta se minun juttuni.

  Nettiä vähän tutkittuani huomasin lähikaupungissani. olevan pari pilates paikkaa. Tuntien hintoja tosin en löytänyt sivuilta.

  Tuhkimo

  ReplyDelete
 8. Kiitos sinulle Piilomaja kaikesta mitä kerroit pilateksesta!!!
  Ymmärrän hyvin miksi olet innostunut tästä lajista!

  Minulle olisivat erittäin tervetulleita nuo hengitysharjoitukset, kehon kokonaisvaltainen käyttö ja kyky rentoutua paremmin.
  Paksua lompakkoa ei löydy, eikä tarvetta kilojen pudotukseen. Tutkiskelin vähän nettiä ja löysin lähiseudultani pari pilates tuntien pitopaikkaa. Valitettavasti sivuilla ei ollut näkyvissä hintoja, tai sitten en niitä löytänyt.

  En minäkään kokisi oloani kotoisaksi tai rentoutuneeksi suuressa ryhmässä hikoillessa, viimeisen päälle trendikkäät jumppavaatteet päällä. Vaikka ei noita fyysisiä rajoitteita olisikaan. Ongelmana on se, että nivelet eivät aina pysähdy, kun niiden pitäisi. Pudottelen asioita, kipeydyn joistakin tietyistä toistuvista liikkeistä, esim. haravointi ja virkkaus, toistuvia kiertoliikkeitä sisältävistä asioista. Tai jos olen istunut pitkään ja nousen ylös, saattaa toinen jalkani pettää. Noloa ja harmillista. Päällepäin ongelmani ei näy, mutta en voi nostella esim. vauvan vaunuja busseista pois. Harva ymmärtää, että alle 40 vuotiaallakin voi olla tällainen ongelma. Ja tietysti ongelma rajoittaa ja kiukuttaa itseäni. Kävin pari vuotta fysioterapeutilla ja sain kyllä apua tuolloin olleeseen jatkuvaan nivelkipuun.

  Tuhkimo

  ReplyDelete
 9. lovely photos !
  wellcome to my new blog of jewelry !

  Love from Spain!♥

  ReplyDelete
 10. Ensimmäinen kommenttini ei näyttänyt tallentuneen, laitoin uudelleen. Nyt näkyvät molemmat kaksi versiota...

  Tuhkimo

  ReplyDelete
 11. Minäkin haluan auringon takaisin! Se kävi täällä upealla visiitillä ja sitten hylkäsi meidät. Kaunista valoa kuvissasi, onneksi voi katsella niitä.

  ReplyDelete
 12. Rakastan tuota pajunkissakuvaa! En saanut mitään lähellekään noin hyvää, vaikka puskissa aika tovin lymysin.

  ReplyDelete
 13. Pajunkissat, uuh!

  Jos ei jumpat tai salit kiinnosta, ehdotan uintia. Karistaa hyvin kiloja..

  ReplyDelete
 14. Mää taas: uinti muuten onkin tosi hyvä ja halpa laji!
  Monipuolinen. Muokkaa, voimistaa, kaventaa.

  ReplyDelete
 15. lovely! happy spring to you :) Yes, real women don't look like that...

  ReplyDelete
 16. Ihana tuo ensimmäinen kuva!
  Jotenkin täynnä valoa, kevättä ja toivoa.

  ReplyDelete
 17. me neither (gym girl) ;(
  wonderful images (i could copy-paste this to every post, sorry;)

  ReplyDelete