07/05/2010

a perfect day offTäydellisen mukava vapaapäivä. Hyvässä suhteessa lepoa ja aikaansaamista, uutta Toastia ja tuoretta kahvia, rauhallista joutenoloa ja ihanata seuraa - Sanctuaryn mahtava Rebecca kävi kylässä. Aurinkoa ja tuulen virettä, mustarastaan ja Nouvelle Vaguen laulua, tiskiä, pyykkiä ja tulevaisuuspohdintoja. Lenkkeilyä ja ylenmäärin syömistä. Päässäni käväisi joitakin ihan viisaita ajatuksia. Ja kaikki tämä alkoi sillä, että osasin vihdoin tänä aamuna nukkua pitkään. Hymyn toi huulille myös pari mukavaa emailia.

14 comments:

 1. Sulla on ihana blogi, alan heti seuraajaksi! Mahtavia kuvia ja juttuja! Biisi sulle:
  http://www.youtube.com/watch?v=_MJtOfuq0uQ

  ReplyDelete
 2. Have a perfect day off! Just simple as it sounds..

  ReplyDelete
 3. 'Päässäni käväisi joitakin ihan viisaita ajatuksia.' :) Ihanaa.

  ReplyDelete
 4. On sulla siellä taas mahtavat herkut!
  Komppaan Merjaa, mullakin lyö tyhjää, mutta hyvä mieli näistä tuli.

  ReplyDelete
 5. Baba, ihanaa kun löysit tiesi tänne ja tykkäsit. Ja mikä hassu yhteensattuma, juuri eilen illalla löysin youtubesta tuon videon ja kuuntelin Lisan tulkinnan pariinkin kertaan. Suorastaan hämmentävän telepaattista!

  Anonymous, it was yesterday :) but I always love those. Actually yesterday was so happy that I still feel very motivated and glad.

  Merja, no ei se kaikkina päivinä tuo pääkään leikkaa niin siististi, kiireisinä työpäivinä varsinkaan :) Se on sitten suuri ilo, kun onnistuu ajatuksissaan.

  Liivia, herkut ovat enempi osastoa mitä-kaapista-löytyy. Mutta herkkua tuli. Laitoin suolaiseen piirakkaan kaikenlaista jämäjuustoa ja vihannesta, neronleimaukseksi laskettakoon edellisen päivän tomaattikastikkeen lopun laittaminen piirakkapohjalle, jonka päälle noita juustohommeleita aloin laittelemaan. Tule taas pian sinäkin syömään, ja kun loma alkaa tytölläsi, ota hänetkin mukaan!

  ReplyDelete
 6. Että kuulostaa hyvälle! Päivänpaisteista viikonvaihdetta sinne. Jospa tunnelma jatkuisi. Saat kyllä noilla kuvillasi tavoitettua upeasti fiiliksiä.

  ReplyDelete
 7. Kuulostaa hienolta päivältä! Ja kauniit kuvat täällä, kuten aina.

  Mietin tuossa "täydellistä päivää", onko se ennalta suunniteltu vai spontaanisti täydellinen? Minä pääsen pian muutaman päivän reissuun, jota kovasti odotan. Olen suunnitellut monta menoa ja oloa sille päivälle, mutta tuleeko suunnitellusta sittenkään täydellistä? Vai pitäisikö jättää sopivasti aikaa ja tilaa spontaanille tekemiselle? Näitä juttuja jäin miettimään kirjoituksesi pohjalta.

  ReplyDelete
 8. Outi, kiitos. Tämä toukokuu onkin minulle iloisten tapahtumien ja hyvien ihmisten juhlaa. Hyviä tunnelmia luvassa myös viikonlopuksi. Arvaa tekeekö hyvää tuon kammottavan unettoman ja pahantuulisen huhtikuun jälkeen?

  Annika, niin, hyvän kysymyksen esitit. Minun parhaat päiväni ovat niitä, joita ei ole liian tarkkaan suunniteltuja. Mutta suunnittelemattomuus onkin minun onneni avain, kaipaan juuri sitä näissä ohjelmoiduissa työpäivissä. Mutta jo se yksistään, että pääse matkalle, tekee onnen. Siellä minusta voi vähän suunnitellakin :) Mutta jätä aina pikkasen liikkumavaraa spontaaniudelle, sanoisin.

  ReplyDelete
 9. Ihana lukea hyvistä tunnelmista ja maittavista syömisistä! Kauniit kuvat taas kerran ja pakko kysyä mikä ihmeen ihana on tuo puun/pensaan oksa keskimmäisessä kuvassa? Onko todella jokin Suomessa kasvava laji? Tahdon sellaisen pihalleni!

  ReplyDelete
 10. Jälleen kerran ihania kuvia ja voi, mitä herkkuja! Silmän ruokanakin masulle täytettä;)

  ReplyDelete
 11. Aikamoiset herkut kyllä!

  Mietin tänään, että olispa kiva osata juoda kahvia. Kun se tuoksuukin niin hyvältä. Vaan en osaa.

  ReplyDelete
 12. Kuvasi ja tekstisi saivat minutkin hyvälle tuulelle. Kaikki päivät eivät ole täydellisiä, joten juuri niistä kannattaa nauttia.

  Viikonloppua!

  ReplyDelete
 13. Lepposia puuhia ja hyvä seurahan on tietty aina kruununa.

  Voi kumpa kaipaankin yhtäkkiä omia ystäviäni Suomesta. Unelmoin siitä, että mulla olisi ihan ikioma kotikolo. Sinne sitten kutsuisin kaikki kahville tai teelle. Onneksi unelma voi hyvinkin toteutua vuoden sisällä jollei aikaisemminkin :)

  Viisaiden ajatusten hetket on aina niin tervetulleita. Kivaa viikonloppua toivottelen!

  ReplyDelete
 14. maijanmaja, tuo pansas on joku vallan villi ja kovasti leviävä. Täällä sitä näkyy joka paikassa. En kyllä usko, että sitä pihoihin halutaan. Nimeä en tiedä tuolle. Olen ihan uuno mitä kasvikuntaan tulee.

  Aida. S, kiva kun maittoi!

  Jonna, kahvi on minusta ihanaa. Enkä minä edes ole mikään addikti. Sellaiseen kahvinjuontiin ei minusta kannata opetella, että siitä riippuvaiseksi tulisi. Minä kyllä juon lähes joka aamu kahvia, mutta pärjään hyvin myös teellä. Tai ilman mitään.

  Tuula, ihana kuulla. Ja ainaskin nyt, kun on tässä ihan vielä hetki sitten ollut mieli tosi maassa, niin osaan arvostaa näitä kivoja päiviä tosi paljon. Mutta niinhän se on, että kaikkeen turtuu. Eilinen oli ihana. Tämä päivä taas, hmm, aika rasittava.

  Hanna, sellainen unelma, joka on jo aivan toteutumaisillaan on ihana!

  ReplyDelete