03/05/2010

hard to orientate to workThe longer I'm off from work, the harder it's to go back there. It would be so nice to stay home today listening for example this song which I found via Bamarik. Or stay dreaming of for example of Kalifornia via this blog. Or to inspire by a thing for... Or just simply to take it easy like my Zappa does on our new couch. I would sew couple of new cushions since a fabric maniac has been treasuring again. And I still have pretty huge pile of dishes to wash. But no, work is calling.

_ _ _ _


Mitä pidempi vapaa, sitä vaikeampi orientoitua töihin. Olisi niin paljon mukavampaa jäädä tänään kotiin lallattelemaan laulua, jonka löysin Bamarikin blogista. Tai jäädä haaveilemaan merestä ja Kalifornian matkasta selailen Kortteja Kaliforniasta. Ja inspiroitua tämän hetken suosikkiblogistani a thing for... Tai vain yksinkertaisesti rellottaa uudella sohvalla, kuten tuo minun Zappani tekee (tuo asento, kun se "halaa" takatassujaan on minusta ihan äärettömän söpö - joskus ne ovat aivan ihanan tiukasti sen etutassujen välissä - tuohon kun itsekin kykenisi). Ompelisin pari uutta tyynynpäällistä, sillä kangasihanuuksia olen taas löytänyt. Tiskattavaakin olisi vielä vapulta. Mutta turha haaveillakaan, töihin vaan!

9 comments:

 1. No joo, ehkä töihin meno sittenkin on ihan ok. Joku ihmeen tieremontti alkoi juuri, ja koko talo tärisee. Ei täällä ainakaan rauhassa saisi olla. Zappa on kyllä surku jättää yksin tutisevaan taloon. Sillä on ihan huolestunut ilme naamallaan.

  ReplyDelete
 2. Äh mikä maanantai siispä, toivottavasti saavat työt pian kadulla valmiiksi. Tuo tunne, voi miten joskus oikein matelee ulko-ovea kohti kun koti vetää puoleensa kuin magneetti, onneksi siellä se odottaa illalla palaavaa :) Vappu näyttää ja kuulostaa olleen mahtava, näitä ruokavinkkejä koitan laittaa korvan taakse!

  ReplyDelete
 3. Koiran asento on just eikä melkein. Kissatkin käpertyvät usein noin.

  Minulle maanantai on aina niin kiva. Talo tyhjenee ja saan tehdä tyhmyyksiä ihan yksin.

  ReplyDelete
 4. Kiitos tuosta blogivinkistä! Pikavilkaisu ja jäin koukkuun, täytyy tutkia pian paremmin.

  Teillä on ollut ihana vappu :) ...ja ihanien viikonloppujen jälkeen on nihkeää mennä töihin, vaikka toisaalta pitäisi olla helpompaa. Toisaalta ei :D

  ReplyDelete
 5. Ompa hyvä nimi koirallasi!

  Enkuissa on tänään pyhäpäivä ja tulinkin tänne sopivasti ihastelemaan kuviasi ja kuuntelemaan leppoisaa musiikkia :) Varsin hyvä alku muutenkin kivalle päivälle.

  Tuo teidän vappupöytä, oi, lurps. IHANA! :)

  ReplyDelete
 6. Zappasi on oikea söpöläinen, hurmuri!
  Toivottavasti luonanne oleva tieremontti ei kestä montaa päivää, ainakaan sen melua tuottava osa.

  Toivottavasti päivästäsi tuli kuitenkin ihan kiva!

  Tuhkimo

  ReplyDelete
 7. hihii, kuuntelin juuri tänään taas tuota laulua;)
  pyöräilin kaupungin halki ja kävin ostamassa kangasta. ihan hetken mielijohteesta, kamalan kaunista ja kamalan kallista. aikaa ompelemiseen ei juuri nyt edes ole, mutta se oli pakko saada.. jos kesäksi uusi mekko tai jotain..
  haaveilen minäkin, päivät yöt. mutta se on kyllä hyvä asia. on ollut myös aikoja kun ei haaveiluta yhtään..

  ReplyDelete
 8. Parolan asema, kotimagneetti oli vahva, mutta pakko tietty vahvempi. Päivä meni onneksi kiireen vuoksi nopeasti.

  piilomaja, niin just - just eikä melkein. Ja miten se minua melkei joka aamu niin liikuttaakin. Ylipäätään tuon aamu-unisuus on minusta suloista. Ja maanantaista. Minullekin se olisi kiva tuossa tilanteessa!

  minja, eikö ookin ihan mahtava! Hyvä kun tykkäsit. Ihanan jälkeen mun on aina nihkeä palata arkeen. Niin nytkin. Mutta nyt olikin aivan erityisen mahtavaa :)

  Hanna, eikö ookin :) Oikeasti se kirjoitetaan jollain ihme väkäs C-kirjaimella, ja se tarkoittaa silloin saameksi kaunista. Mutta minäpä olen tahallaan vääntänyt sen Zappaksi, kun minusta siinä on enempi hupaisuutta.

  Tuhkimo, vissiin tulee asfaltti tuohon. Eikai se nyt loputtomiin kestä. Zappa on kyllä minusta hurmaavista hurmaavin!

  outi, kiitos niin kovin, kun laitoit alunperin sen linkin. Mulla vähän sellainen arkailevan utelias mieli Feistin suhteen, mutta tästä laulusta tykkäsin ihan ehdoitta. Minusta hän liikkuu ihanasti. Hyvin hauskaa, että tuhlasit kankaaseen. Sitä minäkin teen ihan jatkuvasti! Haaveillaan - ihanaa kun ollaan päästy taas siihen fiilikseen.

  ReplyDelete
 9. I've just gone back to work myself...after being off for 2 months. Sigh. If only I didn't have to work or pay the rent. :)

  ReplyDelete