04/05/2010

some feminine obsessionsClichés but still obsessions.

21 comments:

 1. On ihanaa olla nainen ja päästä näistä asioista nauttimaan!

  Tuo mekkosi, se on aivan hurmaavan ihana, IHANA!!! Mistä olet sen löytänyt vain oletko kenties ommellut sen itse?

  Hyvä, ettei katuremontti todennäköisesti kestä kauaa. Itse en pidä siitä, että kaikki tiet pitää asfaltoida. Onhan siinä tietysti omat hyvätkin puolensa, varsinkin sateella. Mutta mieluiten kävelen hiekkateitä. Valitettavasti minunkin kotitieni asfaltoitiin viime kesänä. Eikä se asfaltti kyllä sovi minusta ollenkaan tähän ympärillä olevaan miljööseen.

  Ihanalta näyttää tuo hajuvesi-tarjottimesi! Kunpa itsekin voisin käyttää hajuvesiä. Pieni suihkautus suloista, mieluista tuoksua tuo tosi kivan tunteen itselle. Eilen istuttelin orvokkeja koriin ja tuoksuttelin niiden hurmaavaa tuoksua.

  Kiitos Tanja hyvän mielen kuvistasi!

  Tuhkimo

  ReplyDelete
 2. Some feminine obsessions, chic shoes and stylish clothes makes us more and more feminine.. right?
  Have a nice day!
  PS your photos make me always so happy everytime I am visiting your blog, of course with the little daily stories!

  ReplyDelete
 3. Toisinaan mietin että olisiko aika kiva asua itsekseen, pitää hajuvesipullojaan juuri siellä missä huvittaa. Tää yksi miespuolinen aikuinen kantelee päivittäin mun meikkejä ja pulloja ees taas että eikö näille löydy mitään Omaa Paikkaa kun näitä on JOKA paikassa....
  Ja ymmärrän häntä. Harmittaa minuakin hänen kaikkialla olevat minua-ei-niin-kiehtovat tavarat.

  Olen yrittänyt ottaa itsestäni kuvia moneen kertaan viime aikoina. Haluaisin hyvän kuvan. Kivan kuvan. Kauniin. Ei ole onnistunut.JAtkan harjoituksia ja se se oikeastaan kivointa siinä onkin.

  Tykkään niin sun tukastasi. Tavatessamme panin merkille että se on niin hyväkuntoinen ja kiiltävä. Siihen sitten yksinkertaiset, kauniit lasit, hiukan meikkiä ja muuta ei tarvita. Olit kyllä kaunis!

  ReplyDelete
 4. Ah ah näitä! Eka kuva aivan lumoava.
  Edellisen postin kuvatkin oli kauniita, yritin silloinkin sitä sanoa, mutta koneeni meni tilttiin kommentoidessa.

  ReplyDelete
 5. Anonymous, oohlalaa :)

  Tuhkimo, tuo mekko ei tosiaankaan ole itseni tekemä, vaan tylsästi H&M:n. Olen mainoksen orja. Siitä tuli minulle pakkomielle, kun siitä oli suuri mainoskampanja. Nätti, jotain kierrätyspuuvillaa kuulemma. Asfaltista. Minua tuo homma taas ilahduttaa, koska se tietää vähemmän koirantassujen pesua. Mutta ei se kyllä kaikkialle sovi missään tapauksessa! Tässä ok, kun kaikki muutkin kadut ovat päällystettyjä. Ja mitä hjuvesiin tulee, en voisi elää ilman. Kun valitsen tuoksuni tarkkaan, en saa päänsärkyä. Minäkin kaipaan kesäkukkia. Tässä uudessa kodissa mulla ei oikein oo paikkaa mihin laittaa.

  Anonymous, nice to hear about the happiness that my blog causes :) Yeah, those material feminine obsessions are just fun part of being a woman.

  piilomaja, se on kyllä yksi nautittavin asia tässä yksiasumisessa, ettei tarvitse yhtään miettiä muita ja että harmittaako jotakuta mun tyttöilyhommat. Sen sijaan yksin syöminen on vähemmän hauskaa. Minäkin haluaisin kiva kuvan itsestäni. Vaikea saada. Jatkakaamme harjoituksia! Kiitos kehusta, kylläpä teki sielulle hyvää :)

  Liivia, kiitos paljon! Minun mielestäni bloggerin kommentointisysteemikin on takkuillut kovasti viime aikoina.

  ReplyDelete
 6. Juu, siis ihan ehdottomasti sittenkin olen iloinen että vaikken oikein voi levittäytyä koko taloon (kun minusta muidenkin pitää mahtua eikä ole vain minäminä) niin syödä haluan muiden seurassa. Enkä puhumattomanakaan voi olla vuorokautat enempää.
  jos asuisin yksin niin puhuisin ääneen takuulla.

  ReplyDelete
 7. piilomaja, mulla on onneksi tuo koira, jolle voi puhua tuntematta itseään ihan höperöski. Ja muutenkin minulla on kiitettävän sosiaalinen elämä. Työssä joudun puhumaan tosi paljon (paitsi ei kyllä mitään niin hurjan hehkeää, joka korvaisi "oikeat" keskustelut), joten ensimmäinen tunti kotona töiden jälkeen haluankin olla hiljaa. Mutta tuo syöminen, oivoi, tulee syötyäkin paljon epämäräisemmin, koska se todella on minusta kurjaa laitella ruokaa vain itselle ja syödä yksin. Aaamiainen on poikkeus, se maistuu hyvältä ihan yksin.

  ReplyDelete
 8. No hiiskatti, johan tuli kirjoitusvirheitä!

  ReplyDelete
 9. Ihania :) tyttömäisiä ihanuuksia pitää aina olla. Itse olen huomannut alkaneeni kiinnostumaan enemmän ja enemmän naisellisista jutuista. Olen alkanut hyväksymään, että minussakin on naisellisuutta enemmän kuin uskonkaan... :)

  ReplyDelete
 10. Kaunis mekko ja kauniit tyttöjutut.

  ReplyDelete
 11. Kunnoitettava käsilaukkukokoelma! Herkkuja monelta vuosikymmeneltä vissiin.

  ReplyDelete
 12. Ihanan mehukkaat värit tuossa maljakossa ja ruusuissa!

  ReplyDelete
 13. Tuo mekko on ihana!Sovitin samaa mutta tämän mahakummun kanssa näytin muumimammalta ja epäilin että ensi kesänä imettäessäni muumimammaisuus ei yhtään karisisi vaikka maha häviää..Tyttömäinen hömppä on ihanaa,pienet asiat piristää päivää,söpöt rasiat vaatekaapissa,kauneimmat kengät esillä..Vaikkei just tylsässä arjessaan niitä silloin käyttäiskään,tietää että joku päivä niihin taas sonnustautuu ja tuntee olonsa astetta vähemmän arkiseksi.

  ReplyDelete
 14. i loooove these images. so beautiful!

  ReplyDelete
 15. ruffles and pretty and purses never get old.
  xo

  ReplyDelete
 16. Morning to you Ms. Pretty Gingham:)
  Looking forward for the next post as many other readers:)
  La vie est belle.

  ReplyDelete
 17. tilkkutyttö05/05/2010, 13:06

  Hahhaa, kyllä me naiset ollaan kuin samasta puusta veistettyjä, täytyy olla jotenkin biologista nuo pakkomielteet...

  ReplyDelete
 18. Naisella ei voi koskaan olla liikaa hajuvesiä, kenkiä tai laukkuja. Kaunista!

  ReplyDelete
 19. minja, ajatusleiktihän tekevät vain hyvää! Ne sellaisestkin, joiden ei oikeasti toivoisi tapahtuvan.

  Hanna, minusta on jotenkin mukava nauttia naisellisista hömpäkkeistä ilman syyllisyyden tai pätemisen tarpeen taakkaa. Minun naiseuteni ei ole noista hajuvesipulloista kiinni, mutta valitessani voin iloita niistäkin.

  Jonna, kiitos.

  Rinna, ainakin 60-00 vuosikymmeniltä.

  Scaredy-Cat, tuo maljakko on vappuaato pikakirppiskäynnin ihana löytö. Ja samalla piti ostaa reilun kaupan punaruusutkin siihen, kun tosiaan oli niin makoisa yhdistelmä. Tykkään maljakosta tosi paljon.

  Rimpsukaisa, kyllähän sitä helposti noissa väljissä mekoissa melko muumilta näyttää kuka vaan. Mutta en välitä, ei sitä aina niin timakkana tarvi ollakaan! Just tuo arjen nurkissa pieni kimmellys on tarpeen.

  wishful nals, aww, thanks!

  Liz, exactly :)

  La vie est belle, nice to hear! I try to keep posting as much as possible :)

  tilkkutyttö, no niin, sanos muuta!

  Kirjailijatar, ei niin voikaan!

  ReplyDelete