17/06/2010

12 comments:

 1. Hei sinne!
  Sulla on nyt semmonen puska jota itse olen vailla. Oi voi miten ankea neljän kukan "kimppu" täällä majaili tovin....Olivat jotenkin aivan pula-aikaisia korvikkeita. Ei mitään tyyliä. Ei edes oikeaa pionien painoa.

  Toinen huomio: ruskeat pyöreäkÄrkiset nauhakengät....Näen ne ihan omissa koivissani.

  ReplyDelete
 2. Ja arvaa, lähikaupasta ihan ostin, ja kerrankin hinta kohillaan. Kolme muhevaa pionia maksoi 3,95e! Sama hintalaatuhienous oli muuten noissa kengissäkin, joista tykkäät/n. Kirpparilla, ihan käyttämättömät, hinta 5e! Ja ovatpa ne vielä Wonders laatua. Tosi hyvät jalassa.

  ReplyDelete
 3. Ompa hyvän hintaiset pionit! Täällä maksaa reilusti enemmän, mutta kerran kesässä niitä on saatava :) Tosin nyt kun rupesin laskemaan niin mulla tais olla 6kpl ja hintakin sen tuplan. Eli samoissa taidetaan mennä.

  Loma on aistittavissa kuvistasi.

  ReplyDelete
 4. Riemastuttavaa nähdä että sullakin on joskus kengät sikinsokin ja sänky petaamatta! Olen kadehtien katsellut kotisi kuvia ja ihmetellyt miksi voit kuvata mistä päin vaan ja kaikki on tiptop... Itse jos kuvaan vaikka jotain kukkakimppua niin aina on siirreltävä edestä tyhjää maitotölkkiä tai täysinäistä laskupinoa tai erinäisiä piuhoja pois! Ja tuo omakuvasi on taas kerran hyvä, vauhtia ja väriä. Osaan kyllä kuvitella sut säntäämässä kadun yli amerikkalaisittain !!

  ReplyDelete
 5. Vau,kodissasi on kyllä maaginen valo! Kaunista!
  Ja tuolla hinnalla minäkin olisin ostanut pioneja..vai pioneita? Hmm. Omaan pihaankin niitä pitäisi tulla,mutta en jaksaisi odottaa sinne asti.

  ReplyDelete
 6. I love the pictures :)!

  ReplyDelete
 7. Tajusin viis minuuttia sitten, että kukkapenkissä eka pioni on avautunut. Piti rynnätä lähietäisyydelle ja ihailla joka puolelta.
  Minusta näissä kuvissa oli valoa muutenkin kuin noin konkreettisesti. Tuli hyvä olo.

  ReplyDelete
 8. Hanna, ehdottomasti kerran kesässä pionikimppu, ehkä parikin! Nyt vaan huomasin, että olinpa tomppeli niitä nyt ostaessani, sillä olen lähdössä viikonlopuksi reissuun. Täytyy koittaa laittaa nuo johonkin viileään, että ehtis vielä ensi viikollakin nauttia noista.

  kata, on mulla useinkin kaikenmaailman röykkiöitä, en vaan silloin tihtaa kamerallani kotiin :) Ja naurattaa vieläkin se New Yorkilaisjuttu. Ja jos joku muu lukija ihmettelee, mistä on kysymys, niin tuolla Facebookin puolella päivitin, että sain kuulla ylittäväni kadun kuin New Yorkilaiset.

  niina, juu tuossa eteisessä on aamuisin ihan mahtava valo. Ja on tässä asunnossa muutenkin tosi kauniita valo-olosuhteita. Se on hyvä se. Malttia pioniodotteluun :)

  ODA, aww, thank you!

  Anu, oo ihanaa pioneja pihalla. Niin tai no, on meilläkin, ne ovat vaan ihan ihan nuppset vielä. Ja olivat vähän kärsineet talvesta. Kiitos mukavasta kommentistasi. Kyllä tässä valoisampaan päin ehdottomasti menossa ollaan.

  Ulrika :) I love those too.

  ReplyDelete
 9. Oi, rakastan riikinkukkoja!

  ReplyDelete
 10. Tykkään kovasti kenkäkuvasta. Mullakin samat pionit maljakossa:)

  Tyttö sanoi aina pienenä riikinkukolle" näytä temppusi!", harvoin näytti, yleensä piti pyrstönsä supussa.

  ReplyDelete
 11. Oho pionien hintaa, minä pulitin kimpustani 9.90. Itselleni synttärilahjaksi ostin, mietin kyllä tovin, mutta ajattelin että nyt jos koskaan.

  ReplyDelete