22/06/2010

waiting - odotellen

10 comments:

 1. Mukavia kesäpäiviä tulin toivottelemaan! Olet hemmotellut lukijoita taas kauniilla kuvasarjoilla. Usein käyn täällä ihastelemassa vaikken ole paljona kommentoinut :)

  ReplyDelete
 2. Haluaisin istahtaa noille penkeille. Hyviä päiviä sinulle. Minäkin täällä joka kerta käyn, lähettelen mielessä voimia sinulle, mutta olen ollut huono kommentoimaan. Odotan kait lomaa.

  ReplyDelete
 3. kauniita kaikki. suosikkini penkkikuva:)

  ReplyDelete
 4. Minunkin suosikkini penkit. Ladon seinälautojen välistä tuli kauniisti valoa ja siitä lattialle ihanan värisiä varjoja. Onneksi tallentuivat kennolle.

  Kiitos teille mainiot naiset kommenteistanne! Ei silti kannata kommentoinnista paineita ottaa. Laittelee ajatuksia tänne, jos huvittaa ja ehtii. Itsekin kommentoin vähänlaisesti nykyään.

  ReplyDelete
 5. gorgeous pictures!!

  love,
  a.

  ReplyDelete
 6. Terve vaan täältäkin.

  Kirjoittaisit useammin vonkaa tää.

  ReplyDelete
 7. Mitä odottelet? :) tunnelman olet saanut ainakin vangittua taas kuviisi, hienot!

  ReplyDelete
 8. little-a, thank you, it feels always so nice to read comments like yours :)

  piilomaja, yhyy, kun tuntuu, että ei oo vieläkään mitään sanottavaa. KOitan jo kohta... Hmm, parempi olla lupaamatta. Nyt on ollu jotenkin aika sanaton olo. Mutta vongata saa, se toimii myös kannustimena.

  Hanna, odottelen monenlaista. Yksi odotus toteutuikin jo eilen illalla, ihanasti. Mutta on jotenkin sellainen odottavalla kannalla oleva olotila. En ihan tarkkaan edes tiedä mitä se on.

  ReplyDelete
 9. Tanja, toivottavasti et pahastunut kun utelin :) Ajattelin, että et varmaan. Tiedän tuon odottavan olon, usko pois jotain on tulossa!

  ReplyDelete
 10. Hanna, en tietenkään pahastunut! Minusta on vain mukava, kun kysellään. Mutta tuon kummempaa vastausta en osaa antaa :) Mutta haluan uskoa sinua ja tunnettani, jotain on tulossa.

  ReplyDelete