24/08/2010

~~~Ulkona viileä, sisällä lämmin. Olen hyvällä mielellä. Toinenkin Oulun ihanuus on tullut kylään. Keittiön pöydän ääressä hyvää juttelua, viiniä ja kahvia, jotain simppeliä herkkuakin. Lehtiäkin selailemme, kaksi esteetikkoa. Minulla kuumemittari kainalossa, jonka lukemat nousee mitä pidemmälle päivä kuluu.

13 comments:

 1. Sun luona on niin kaunista! Voi elämä :)

  Huomasin, että tänään on todella ensimmäinen viileä päivä. Villasukat jalkaan. Toivottavasti kuumetauti väistyy ja olosi kohenee sen myötä!

  ReplyDelete
 2. Siis todella kylmä aamu! Olisi pitänyt laittaa lapaset pyöräillessä käsiin...Noh,huomenna viisaampi.

  Taas on niin ihanan sävyisiä kuvia että :)

  ReplyDelete
 3. Kotisi on niin viihtyisä kyllä. Kunpa tännekin tulisi jotain Oulunvieraita. Tai tarkemmin ei Oulusta kun en tunne sieltä ketään ja sitten olisivat kyllä tosi vieraita. Mutta joku tuttu vieras.

  ReplyDelete
 4. Oi mitkä kauniit sävyt ja niin kauniit kuvat muutenkin!tykkään niin sun kuvista!

  ja toivottavasti lukemat laskee yhtä nopeaa kuin ovat nousseet että saat nauttia vieraasta kunnolla!
  Anu

  ReplyDelete
 5. Just two words, that I love your photos day by day even more and more :)
  THANK YOU!
  Maria

  ReplyDelete
 6. Voi kurja, että kuumeilu jatkuu :( Vointeja!

  ReplyDelete
 7. Maailman kaunein luumukuva.
  Hitsin kuume, menis jo sinusta pois. Onneksi on hyvää seuraa.

  ReplyDelete
 8. Mukavaa sairastamista tuommoinen kaverin kanssa poteminen. Jotenkin sellaista tarttuvaa, kuplivaa, hyvää tunnelmaa riittänyt sinulla moneen postaukseen. Sairaudesta huolimatta. Minullakin ollut lämpöä, mutten saa siitä mitään noin kaunista ja harmonista irti. Paranemisia!

  ReplyDelete
 9. Voi,paramisia sinne! Mutta onneksi muuten kuulostaa ihanalta,hyvä ystävä ja herkkuja. Sellaisen yhdistelmän voisin huolia minäkin kylään:)
  Upeat kuvat!!

  ReplyDelete
 10. Kauneutta! Minäkin tuota luumukuvaa jäin tuijottelemaan, ihanan hailakat sävyt, ja korukotiasi tietysti. Paranemisia sinne, tännekin on flunssa pesiytynyt.

  ReplyDelete
 11. Ystävät on elintärkeitä! Koeta parannella itseäsi maltilla, sillä ulkona on nyt koleaa.

  ReplyDelete
 12. Hanna, voi elämä :) Minua vähän kyllästyttää nää nurkat, mielessä muhii uudistuksia. Tämä kuumehomma on kyllä ihmeellinen, pelkkä kuume, ei muuten flunssainen olo.

  hietzu, hurjaa, että täytyy jo lapasia ajatella!

  piilomaja, tule itse kylään tänne! Tai minä tykkäisin tulla sinne. Mutta nyt ei oo kyllä varantoja. Muuten tulisin.

  Valloittava valkoinen, tämä kuume on ihme oireilua, ei mulla edes ole mitenkään ihmeellisen huono olo, jos vaan osaan olla rauhassa. Muut flunssan oireet puuttuu.

  Maria, aww, how lovely to hear!

  Katjuska, on kyllä, tämä alkaa vaikuttaa jo ihan joltain muulta kuin flunssalta.

  Liivia, jos sinä sanot, että maailman kaunein luumukuva, niin minä täällä ihan pakahdun. Kiitos paljon! :) Onneksi tosiaan on hyvää seuraa.

  Outi, minä sairastin ja kokkailin, vieras joutui tekemään töitä. Mutta mukava kun hän oli siinä läsnä. Ihana ystävä. Ja mitä postausten kuplivuuteen tulee :) niin ihana sanoa, että kunnon kuplintaa on mahan pohjassa ollutkin tänä kesänä. Hyvää aikaa... Sairaus on nyt yksi asia, mutta ei laisinkaan päällimäinen, välillä meinaan aivan jopa unohtaa sen.

  Niina, toivon minäkin, että saat toivomasi ystävän kylään, jolle tehdä herkkuja. Minusta se on yksi ihan paras asia maailmassa.

  Rebecca, kiva kun tykkäät! Sinulla on niin "hyvä" silmä, että arvostan tykkäämistäsi hirmuisesti. Virtuaalihalauksia lähetän. Parantukaa nopsaan ja perusteellisesti!

  Thilda, ystävät todella ovat tärkeitä! Parantelen kyllä, pitäis vaan saada selville, mikä tämän jatkuvan kuumeen aiheuttaa. Mutta nyt otan iisisti vielä huomisen.

  ReplyDelete
 13. gorgeous series. I love the way a kitchen table can be the centre of life, a place to share and enjoy life's good things...

  ReplyDelete