27/08/2010

hyvää viikonloppua, dears


Voimakkaita tunteita. Laimeita kuvia. Arkistoista ei löytynyt yhtään tunnelmaan sopivaa otosta. Päädyin siis eilisen nopeisiin räpsyihin. No, minä kyllä olenkin niitä tyyppejä joiden mielestä kuvien ja sanojen ei tarvitse välttämättä liittyä kiinteästi yhteen. Voi olla monenlaista, niinkuin nyt elämässä ylipäätään. 

Töihin on jo kiire, teki kuitenkin mieli huikata, että minulla on perhosia vatsassa, hyvä mieli ja hymyilystä pinkeät posket. Uusia ajatuksia risteilee päänupissa ja välillä naurattaa. Zappakin on hymynaama, eikä se vielä edes tiedä, että huomenna se saa Eros-poron kaverikseen. Voi meitä!


4 comments:

 1. Ihanaa viikonloppua sinullekin Tanja. Puitteet kuulostavat olevan kunnossa. Lämpimiä hymyjä täältä sinulle. Sun hehkutus tuntuu ruudun läpi. Ja rapsutuksia tietty Zappalle!

  ReplyDelete
 2. minun blogissa on sinulle juttu.

  ReplyDelete
 3. Tämä mamma hymyilee iloiten voimakkaiden tunteittesi tähden ja toivoo hirmusti verran ja paljon,että perhoset vatsassasi liihottelevat sangen suloisesti ja posket pinkeilevät pitkälle pötkölle(hamaan tulevaisuuteen) naurusi keralla.
  Tuosta onnekkuudesta ja ihanuudesta ei voi olla edes kateellinen~sen suo jokaiselle,joka saa tästä postauksesta osansa...Ja minä sain!!!
  Kiitos hehkutuksesta ja koiruudelle lempeä katse rapsutuksen kera. <3
  Uusia ajatuksia,hyviä tuulahduksia ja antoisia hetkiä sinulle Tanjuskainen!!
  Olipas mukava käydä visiitillä!!!

  ReplyDelete
 4. Hanna, hehkuttelen ihan pokkana ruudunkin läpi ;) Zappa sai rapsuterkut ja rohkenin terkuttaa hoitoon tullutta Erostakin tasapuolisuuden nimissä.

  kape, ooh, kiitos. Käpäisin kurkkaamassa kiinnostavaa blogiasi. Mutta en vielä ehtinyt perehtyä meemiin.

  Katinkainen, oi kuinka hauska olikaan löytää ihana kuvasi ja aina niin ylenpalttisen ystävälliset sanasi täältä! Rapsutin Zappaa jo toistamiseen, terkut sinultakin. Ja Erosta myös. Tule taas!

  ReplyDelete