17/09/2010

ihan jo paljon parempiEi se Gainsbourg (Vie héroïque) niin kovin häävi elokuva ollut. Katsoihan tuon - sellasta seiskaa. Menemättä syvällisempiin analyyseihin, totean vaan, että elokuvasta puuttui pointti, jotain kirkkaampaa ajatusta jäin kaipaamaan. Teki silti hyvää lopettaa sängyssä möllöttäminen, laittaa liehuvat farkut jalkaan, poskipunaa ja juoda leffan jälkeen makoisasti humaloitu lager-olut.

Tänään olen saanut hyvää hoitoa, kortisonia, täydellisiä suudelmia ja suklaata. Köllötellyt sohvalla täkin alla, kun toisella köllötti ihanaa juttuseuraa. Olen oppinut uutta, ollut oppimateriaalina, ja ennen kaikkea rauhoittunut koivet ojossa. Ne tuntuvat jo vähän lempeämmiltä. Luulen, että tulevina päivinä on jo paljon parempi olla. Jännä tunne aina näissä hetkissä se sellainen, kun tuntuu, että aloittaa jollain tapaa alusta – jalkojen kanssa, meinaan.

Kiitollisella mielellä tänään. Huikkailen kaikille teille leppoisaa ja vallankin nättiä viikonloppua, arvoisat lukijani!

6 comments:

 1. Oikein mukavaa viikonloppua! Piti tulla heti lukemaan elokuvakuulumiset :)

  ReplyDelete
 2. nuttula, toivottavasti ei haittaa, etten tämän perusteellisemmin alkanut vatvomaan.

  ReplyDelete
 3. Täällä sataa kaatamalla, ja toivon että sade jatkuisi, niin ei tavitsisi lähteä yhteen paikkaan, jossa oli säävaraus. Haluaisin vain lekotella kotona.

  Ihanan väristä lankaa!

  Ei auta, että seiskaa annat leffalle, tahtoisin sen silti nähdä. Etsin sitä Pariisinkin elokuvateatteriesta viimeksi, mutten nähnyt missään pyörivän.

  ReplyDelete
 4. EI haitannut, kerro joskus lisää jos jaksat! Harmittelin niin kun en päässyt näkemään, joten hyvä ettet ihan kiitettäviä jakanut :-)

  ReplyDelete
 5. Liivia, sittenpä toivottelen sinulle oikein sateista lauantaita! Mene ihmeessä katsomaan tuo leffa, eihän sitä tiedä, vaikka se sinulle kolahtaisikin. Oli siinä minullekin hyviä asioita, se kieli nyt ainakin, ja tietyt visuaaliset jutut.

  kirjakahvi, kai tuo tulee teatterilevitykseen täälläkin, myöhemmin. Tänä iltana menen katsomaan mainiota Michael Ceraa elokuvassa: Scott Pilgrim vs. the World. Gainsbourgiin tuskin tulen palaamaan.

  ReplyDelete
 6. On mullakin sellainen tunne ettei se järin hyvä ole, mutta jotkut pätkät on vaan pakko nähdä silti:)

  ReplyDelete