02/09/2010

♥♥Vapaapäiväni alkoi kauniisti ja jatkuu kotipuuhailujen parissa. Ajatuksenani on tarkastella, voisiko kotini järjestystä vaihtaa vieläkin toimivammaksi ja kivemmaksi. Niin no, tarkoitukseni on toimia myös eikä pelkästään tarkastella, ihan oikeasti täällä täytyy siivota ja siirrellä tavaroita. Tämä täsmennys on siksi paikallaan, että minulla mietteliäällä saattaa hyvinkin jäädä tollo päälle ja ajatus liihottelemaan, tavarankaan hievahtamatta. Ainakin sänky pitäisi siirtää vähemmän vetoisaan paikkaan, ja siitä väistämättä seuraa muutamat muutkin muutostoimenpiteet.

On minulla kyllä onnellisen kupliva mieli tänäänkin. Ihmettelen toisinaan tätä hekumatunteen määrää. Noista onnenkuplista saan ihan hirmusti vahvistusta kaikenlaiseen. Olen töissäkin jaksanut olla jalkakivuista huolimatta ihan tosi täpäkkänä. Hyvä homma.

Miles Davis kuulostaa mahtavan hyvältä tänään.

8 comments:

 1. Voi miten kaunistunnelmallisia kuvia taas. Voi että,minunkin pitäisi jaksaa näitä viimeisiä muuttolaatikoita purkaa ja järjestellä paikoilleen....

  ReplyDelete
 2. Nämä kuvasi ovat kyllä ihmeellisen kauniita! Omakuvasikin niin ihana.

  Ja se on totta,jos on onnellinen olo,se vaikuttaa kaikkeen..tylsätkin asiat muuttuvat siedettäviksi. Arkea on helpompi kestää onnellisena:)

  Kunpa meilläkin voisi järjestellä huonekalujen paikkaa,se voisi piristää kivasti. Mutta ei täällä oikein mitään erikoista pysty tekemään,ehkä pöytien ja tuolien paikkoja vähän muutella mutta ei muuta. Vaan kai sekin olis jotain jos vaan siihen jaksaisi ryhtyä..:)

  ReplyDelete
 3. Sinä se vaan aina osaat. Tosi kaunista täällä. Sulla on mieletön värisilmä ja kuvaustaito. Arvostan niin kovasti!

  Saitko järjestystä toimivammaksi? Olis niin ihanaa päästä laittamaan omaa, mut ei ihan vielä...

  ReplyDelete
 4. Hyvä, että töissä jaksaa, täpäkkänä:):) Muistan ajan kuin eilisen päivän, kun päivät meni tanssien ja hymy näkyi kilometrin päähän.

  Todella kaunis kuvasarja tämä.

  Jotenkin sääli sänkyäsi, se oli niin kauniisti siinä sillain. Käsitän kyllä, jos vilu sanelee siirtymään.

  ReplyDelete
 5. kaunista. aina vaan.

  minäkin päätin eilen, että teen vain nopean viikkosiivouksen.. yhtä äkkiä olohuone olikin sikin sokin huonekaluista ja kaikki löysivät uuden paikan :) välillä täytyy saada uusia näkymiä!

  ReplyDelete
 6. ihanaa että olet onnellinen! niin olen minäkin:) lotta

  ReplyDelete
 7. "jäädä tollo päälle" :D joo täytyy tunnustaa että liian usein se mullakin jää päälle kun pitäis oikeesti tehdä jotain järkevää, kuten siivota.
  Kauniita kuvia ja niin ihania värejä. Ai niin, mulla on sulle blogissani palkinto.

  ReplyDelete