06/10/2010

frankieAmidst boring sick leave days awesome and interesting and neat Frankie cheers me up. Thank you so much, Enya, for your utterly delightful gift ( I got chocolate too)! I am quite a, umm, I am a too bad magazine-o-holic.

And music-o-holic I am too, but it cannot harm anybody, anything.

11 comments:

 1. Onpa kaunis kissa ja upea otos siitä.

  ReplyDelete
 2. Kissa. Nam.
  Mulle tuli eksotiikan hinku ja ostin englantilaisen lehden. Vaihteeksi niin ihanan erilainen vaikkei erityisen loistava lehti muuten olekaan.
  Hollannissa ostin useamminkin englantilaisia kun niitä oli jotenkin paljon enemmÄn tarjolla kuin ranskislehtiä.

  Ylipäätaän mulla on joku "Englanti" -kausi päällä. Ei sevarmaan missään näy kylläkään:-)

  ReplyDelete
 3. Tuo kissa oli ihana!!! Se ei selkeastikään vaan diggaillut siitä, että tulin kamerani kanssa siihen härräämään. Ymmärrän yksityisyydentarpeensa kyllä.

  Naurattaa, piilomaja, tuo eksoottinen englantilainen lehti :) Se tuntuu yllättävältä, että englantilainen olisi eksoottista. Tai sitten ei. Oli minullakin pari päivää sitten ihan eksoottista Karjaalla. "Englanti-kausi" kuulostaa oikein hyvältä ja syksyyn sopivalta.

  ReplyDelete
 4. On se kato jos lukee vain ranskalaisia lehtiä ja katsoo tv:tä missä kaikki puhutaan ranskaksi jne.

  Englantilaisten lehtien ote (kieli, aiheiden kÄsittely, kuvien tyyli, lehtien lay-out)on jotenkin tyystin erilainen, joskus sellaista ettÄ se arsyttää ihan perhanasti, joskus tosi ihanaa ja justiin paikallaan.

  ReplyDelete
 5. Tuo taitaa olla kyllä totta. Itse harvemmin edes ostan ranskalaisia lehtiä. Niissä on usein jotain, osta en oikein pidä. Olen selvästi enemmän brittiläisen lehtityylin ystävä. Useimmat jenkkilehdet ovat kamalia muuten. Jotain kivoja indiejuttuja siellä tietty on. Mutta se valtavirta, huh.

  ReplyDelete
 6. Täällä kaikki muut kuin ranskankieliset lehdet maksaa tietty enemmÄn ja nuukuuksissani osatn harvoin muuta. Nyt en ole juuri olenkaan ostanut ranskislehtiä kun olen vähän kyllÄstynyt siihen mitä ne pitävät tÄrkeinpänä ja olen pannut sitten rahat kalliimpiin enkkulaisiin.

  ReplyDelete
 7. Minäkin olen lehtiriippuvainen. Se on sellainen kevyt hyppäys jonnekin, irtiotto, lyhyt matka. Olen riippuvainen myös monesta muusta asiasta...kauniisti sopii kuvien värit toisiinsa.

  ReplyDelete
 8. frankie magazine, chocolate and the beautiful voice of cat power- what a perfect combination!
  think i am going to do the same :)

  hope you get well soon,
  vibeke

  ReplyDelete
 9. Hassua, mulla on samanmuotoisessa pullossa just samansävyinen hortensiankukka! Pullo löytynyt puskasta Englannista ja hortensiankukka Loviisasta jo myös aikoja sitten :)

  Ihana valo kuvissasi.

  ReplyDelete
 10. Kirjailijatar, kevyt irtiotto nimenomaan. Minullekin se on lehti. Kohtuu harmiton, eikö?

  Vibeke, thanks, and nice that you have the same treats there! :)

  Hanna, nyt huvittaa, tuo pullo puskasta nimittäin :) Minulle tuo pullo tuo mieleen vanhan Illodin-pullon, Eetu-papan Illodin-pullo. Hortensiat ovat ihan mahtavia, kuivanakin.

  Nyt on kyllä ollut ihana valo päiväsaikaan. Hieno syksy.

  Ilmapallomatka <3

  ReplyDelete